Camping TJ Jiskra Harrachov

Vrink

aug 2025

Op zich prima camping, vriendelijke ontvangst. Zoals eerder beschreven is het sanitair oud en soms kapot, maar wel schoon. De bijna €40 die we betaalden voor camper, stroom, 2 volw en 2 kin was echter een te hoge prijs. Wel prima gestaan, rustig. Ondanks groepen jongeren die er waren.

Steenbok22

aug 2025

tsja…. wat zal ik zeggen. Desolate bedoeling, oud, vervallen en slecht onderhouden terrein met rommelige hutjes. Die ene ster is voor het sanitair en het feit dat de supermarkt tegenover de camping zit. Check in via een belletje met de campingbaas die de volgende ochtend de centjes komt innen en snel weer verdwijnt.

Bennie&Carin

jul 2025

Hele fijne plek om te staan, rustig. Bij aankomst niemand op de receptie. Gebeld en Engels spreken beheerder gaf aan dat we een plek konden zoeken en afrekenen kon de volgende ochtend wel. Sanitair schoon en voldeed heel goed. Tegen over camping supermarkt. vanaf camping gelopen naar De Mumlava watervallen. Vanaf camping 1.5 km. Heerlijk gegeten bij restaurant Slunce. chemisch toilet kun je legen, 1e deur dames kant sanitair. Douchen met munt

harrachov 487

512 46, Harrachov, Tsjechië

Sitecode: 52080

camping in dorp tegenover supermarkt Norma - restaurants, winkels en brouwerij 100m

€ 15,00 - € 25,00

(CZK 467,50)