@Vrink
Mooie ligging, prima grasveld voor campers. Rustige omgeving. Toilet en douche zijn netjes.
Prima plek, vlakbij het waterpark. Ontvangst door aardige eigenaar die goed Engels spreekt. Nette toiletten. Alles is met kaart te betalen, behalve de wijn (cash). Leuk met wat speeltoestellen, zwembad, hangmatten en picknick tafels. Minpunt waren te tractoren die 's ochtends vroeg vlak langs de cp reden.
Mooi plekje met een mooi uitzicht. We parkeerden op de kleine parkeerplaats, aan het grasveld waar houten tafels en banken stonden. Tevens een prullenbak. We kwamen na 18u en gingen om 8u weer weg, waardoor we niets hoefden te betalen. Lekker rustige plek.
Wij waren er op een zaterdag voor 1 nacht, waarbij er livemuziek was tot na middernacht. Voor kinderen en mensen die willen gaan slapen is dit geen doen. De camping is op zich prima, maar door de enorme overlast van de muziek zullen wij hier nooit meer terug komen.
Sitecode: 52080
Op zich prima camping, vriendelijke ontvangst. Zoals eerder beschreven is het sanitair oud en soms kapot, maar wel schoon. De bijna €40 die we betaalden voor camper, stroom, 2 volw en 2 kin was echter een te hoge prijs. Wel prima gestaan, rustig. Ondanks groepen jongeren die er waren.
Prima plek om een nachtje te staan, middenin het mooie bos We stonden er alleen, voelde niet onveilig Tot 9u weinig andere bezoekers, wel wat verkeer al vroeg, maar niet hinderlijk Geen voorzieningen
Vriendelijke eigenaren, maar het terrein liet behoorlijk te wensen over. Veel troep, er waren nog de nodige werkzaamheden (vooraf bekend). Wc was buiten in een cabine, zag er vies uit. Ze hadden ook een wc in de bar, die was goed, maar van 20u tot 9u gesloten. Onrustige nacht, rond 1u weggaande mensen op brommers. Om 5.30 werklui met busjes aan het uitladen vlak bij de camper. 2 sterren voor de vriendelijkheid en de lekkere kaas, anders 1 ster.
Prima plek voor 1 nacht, €0,50 voor 3 uur stroom. Er zijn 6 stroomplekken, je moet wel een lange kabel hebben want je kunt wat verder weg staan.
Prima plek voor 1 nacht, schoon en rustig