Kemp Mezni Louka

• Douche

• Vuilnisbak

JJAB

sep 2025

Hoe mooi de locatie ook lijkt, op het grasveld kun je niet staan. Ondanks ons level systeem blijft de camper scheef staan. Kasten vallen open, toilet kan niet goed open. Eigenlijk uit narigheid maar weggereden

hjwcamper

jul 2025

gestaan met de camper - we vonden het een prachtige camping midden in de natuur. - geen vaste plekken. Weide is glooiend, moeilijk waterpas te krijgen. - stroom alleen op camperplekken (niet in de weide) - sanitairgebouw nieuw en schoon - bushalte voor de deur - dichtbij de kloof en de poort ( bezienswaardigheden) - kleine inbiss aanwezig - restaurant aan de overkant - kosten: 2 nachten met stroom +2 douchmuntjes €63,45 = 1540 .kronen

pössnecker

jun 2025

Hellend terrein, waar wiggen vaak niet voldoende zijn. Vrije keuze van de kampeerplek. Direct aan de weg, maar niet storend. Moderne toiletten, maar niet onderhouden gedurende de drie dagen dat we er waren. Desondanks ideaal voor de wandeling naar de Pravčićka-poort.

mezní louka 84

405 02, Mezná u Hřenska, Tsjechië

camping met plaats voor tenten en campers - gebruik GPS-coordinaten - 2 restaurants - speelplaats - startpunt naar Pravčice Brána en de Kamenice kloof - centrum 5km.

€ 15,00 - € 25,00

(CZK 487,50)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!