• Camperlocaties

Betrouwbare reviewer

Ja
2020

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

we kwamen hier, omdat het weer slecht was. Veel regen. -schone en grote camping aan de Hopensee. - wellness + verschillende Sauna's aanwezig ( boeken bij de receptie), zwembad vonden wij te klein maar voor kinderen prima. - prachtig schoon sanitair - vriendelijk personeel - restaurant op de camping - wel aan de prijs vinden wij. Voor 1 nacht 65,- - Wandelronde om het hopfenmeer is prachtig. Duurt 2 uur. - vele fietsmogelijkheden

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

- genoeg plek in oktober. -Prima camperplek dichtbij de stad. -ruime plekken ( wij stonden acheraan) -Melden bij sportstudio -2 toiletten netjes en douche schoon. incl busvervoer ( korting neuschwanstein) om evt naar de stad om schloss neuschwanstein te bezoeken. - mooie wandel en fiets mogelijkheden. - oude stad Füssen is de moeite waard om te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

camping bestaat uit camperplekken en camping. Hier zit prijsverschil in. Wij hebben op de camperplek gestaan. Deze was verhard en ruim. Buskaart zit bij in de prijs, incl korting bij parknachklamm. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Aldi winkel tegenover de camping. Schoon sanitair.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

-mooie ruime verharde camperplaatsen met uitzicht op de bergen. - vriendelijk personeel -dichtbij centrum Obersdorf. -prijs per nacht incl lift kaarten van verschillende skilifen in buurt van obersdorf en omgeving €80,-. - Nebelhornbahn erg de moeite waard om te bezoeken. - net en schoon sanitair. - restaurant op de camping aanwezig

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

-mooie ruime camperplekken. geen sanitair aanwezig. - restaurant naast de camperplek van de eigenaar. Het eten is goed. - met fiets binnen 15 min bij de haven om evt met de boot naar schiereiland Mainau of naar Constanz te gaan. -

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Super mooie camping in de natuur tussen de bergen. Inchecken op de camping kan tussen 14 uur tot 19 uur. -sanitair nieuw en schoon. -vriendelijke eigenaress - De campingplekken liggen van de straat af. Wij stonden op een campingplek en geen last van auto's gehad. - camperplekken liggen aan de straatkant -mooie omgeving. prachtige wandelingroutes die vanaf de camping starten. -prijs campingplek excl stroom, incl hond en sanitair €35,- per nacht

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

top locatie om Winterberg sportief, wandelend of fietsend te bezoeken. -Ruime vlakke verharde camperplekken (17 stuks dachten we) - rustige omgeving - 24 uur tarief van €24,- met automaat met duidelijke instructies hoe het werkt. - wifi werkt goed -schoon sanitair.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

we arriveerden om 13:30 uur. Er was nog plek genoeg. Tegen de avond werd het drukke en voller. betalen via automaat (20,- per 24 uur). - gratis toilet ( schoon). Douchen kan niet. -lozing vuil water en chemisch toilet mogelijk. vullen schoon water kan tegen betaling. - Ruime plek - oude stad op loopafstand ( prachtig).

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

super mooie nieuwe terrassen camping met zicht op lipnomeer. -wel wat prijzig maar dan heb je ook wat. bv: 2 nachten zonder stroom 1995 Czk =€98,-. - toegang sanitairgebouw met code of pasje ( deze krijgt je) - personeel = aardig. - het boomkroonpad met skilift is leuke activiteit = op loopafstand. - touristisch dorpje met restaurants/winkels -supermarkt coop op loopafstand - genoeg wandel en fietsmogelijkheden - overdekt zwembad naast camping

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een super ideale camping om de stad Praag te bezoeken. ligt op eiland ( 2de camping) -pontje over de rivier Moldou die je naar de stad vaart op 5 min loopafstad -sanitair wel verouderd maar netjes. wordt regelmatig schoongemaakt - je krijgt gratis muntjes voor douchen. warm water is in drukke tijden wat beperkt - Ruime plekken - vriendelijke receptiepersoneel, legt je alles rustig uit - wel reserveren in drukke periodes! -PID-app ook voor pondje!

Sitecode: 12074

Super mooie rustige camping op 3 km van kutná Horn en 1 km van de bottenkerk en Unesco kathedraal. Ruime plek op gras, mochten we zelf uitzoeken. Je staat in een soort tuin met fruitbomen. Schone douche en toiletruimte. vriendelijke beheerder, is niet altijd aanwezig, maar wel telf bereikbaar. Een bbq, ping-pong tafel, vollybalveldje en minizwembad aanwezig op de camping. Gratis wifi aanwezig, maar werd instabiel bij drukte.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

de camping is recent overgekomen door Anja en Harrie uit Nederland. - mooie kleine camping voor jong en oud. - prachtig zwembad met glijbaan - Ruime plekken op gras - douchen met muntjes, afwaswater kost €0,20,- - dichtbij in de buurt van de Moldavische karst ( sloup grotten) waar je voor 33 Csk pp met de bus naar toe kan ( aanrader)! - pizza's en snacks op aanvraag verkrijgbaar. tip voor verbetering: wifi dekking over de hele camping succes

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Nette camping - Ruime plekken en waren voor het uitzoeken. - vaste gasten staan aan het meer, dus als je aan het meer wilt staan gaat dat niet lukken. - Er is een klein, maar goed zwembad met ligstoelen. - sanitair wat verouderd maar verder prima en schoon. douch kosten : 30kc voor 6 min. - dichtbij de Prachovské skále rotsen. Op 5 min met de auto en 15 min met de fiets. - klein restaurantje en mini campingwinkel aanwezig - vriendelijk personeel

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

gestaan met de camper - we vonden het een prachtige camping midden in de natuur. - geen vaste plekken. Weide is glooiend, moeilijk waterpas te krijgen. - stroom alleen op camperplekken (niet in de weide) - sanitairgebouw nieuw en schoon - bushalte voor de deur - dichtbij de kloof en de poort ( bezienswaardigheden) - kleine inbiss aanwezig - restaurant aan de overkant - kosten: 2 nachten met stroom +2 douchmuntjes €63,45 = 1540 .kronen

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Rustige camperplek op een industrieterrein vlakbij de A2. Kosten €10,- zonder faceliteiten. bij gebruik van sanitair betaal je €5,- meer. de plekken zijn ruim. vrij uitzicht over een weiland.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

mooie verharde camping vlak bij de Menenpoort op nog geen 10 min wandelen. Elke avond om 20 uur wordt hier de last post gespeeld ter nagedachtenis aan de gesneuvelde soldaten. toiletgebouw is schoon en gaat open met een code die je bij de receptie krijgt tip: meldt je online aan met kenteken + streepjes ertussen. Je kunt dan alvast door de slagroom de camping oprijden. de receptie is om 12 uur open.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Een nette schone camping op 20 min lopen van de cliff. Enkele ruime camperplaatsen tussen vaste caravans. Vriendelijke eigenaar. op de site staat dat de camping zondag gesloten zou zijn. dit is niet zo. schoner douchen en toiletry. Het afwaswater is wat wauw ipv warm.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Nette camping met ruime plekken. Vlak bij Omaha beach. Met de fiets kun je makkelijk en snel de bezienswaardigheden in de buurt bezoeken. vele museum, Amerikaanse begraafplaats, point du Hoc etc net sanitair. Er zit een klein restaurantje op dd camping.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Prima camperplaats om het oude stadscentrum van Rouen op loopafstand (30-45 min) of met de fiets (10min) te bezoeken. Je staat bij de haven. Het sanitair is wat veroudert en wordt met een Franse slag schoongemaakt. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Het is er rustig en het terrein is na 18:00 uur afgesloten. Je krijgt één key om erop te komen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Het is een mooie terrassencamping met enkele vaste staanplekken. we hebben er 3 nachten gestaan. De camping ligt iets voorbij Tannheim. We zijn het helemaal eens met de vorige recentie. Dikke 5 sterren waard. Je krijgt vanuit de camping korting op de gondelbahn Je kunt er goed met tourfietsen fietsen. sanitair schoon en netjes. Prijsverhouding goed. vriendelijk personeel, Broodjesservice op de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

we hebben er niet gestaan maar langs gelopen. maar hele mooie camping aan het meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We hebben 4 nachten gestaan met privesanitair De camping ligt aan een doorgaande weg, kan geluidsoverlast geven. Het prive sanitair gebouw is super mooi. Omgeving is prachtig. vanaf 3 nachten krijg je 1 dagkaart pp +buskaart voor alle skiliften in de omgeving van St Anton. mooi toegankelijk fietspad langs de beek. Vriendelijk receptioniste. De kosten van de camping vinden wij absoluut niet duur, omdat er veel faciliteiten bij inbegrepen zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een kleine camping centraal gelegen voor vele activiteiten in de regio. Fietsen en wandelen Zeer vriendelijke en behulpzame campingeigenaren. Vanaf 3 dgn verblijf kun je gratis gebruik maken van Bus en treinvervoer in de regio. Net en schoon sanitair, alleen tussen 19 uur en 21 uur niet voldoende warm water meer. de wifi is bij drukte instabiel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

De camping ligt in een bergachtig gebied, op een voormalig boerenerf met een prachtig uitzicht. Het bestaat uit 2 gedeelte, rustig/onrustig. Ruime plaatsen met stroom en watervoorziening. voor 1 nacht €30,- incl stroom en water en douchen. Het sanitair is veroudert maar schoon. Er zit een klein restaurantje bij met terras. De wifi bij restaurant prima, maar daarbuiten slecht. De nieuwe eigenaar heet "zum wilden Michel" dat doet zijn naam eer aan

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een mooie camping aan de rivier de Elbe. Het is een terassencamping. Veel plekken met zicht op de Elbe. Sanitairgebouw kan gebruikt worden dmv een pasje. Op het pasje zetten ze €20- Alles wat je verbruikt verrekenen ze. Een nederlandssprekende receptioniste aanwezig. Mooie wandelingen en fietsroutes in de buurt te maken. De wandeling naar de steinbrucke is een aanrader. Een minpunt is de gehorige treinen. De camping ligt aan het spoor.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een mooie camping aan de rivier de Saane. De camping iwas nog open op 27 okt en niet tot 25 okt zoals op de site staat. Er is een klein restaurantje aanwezig op de camping. Sanitairgebouw is schoon. Douchen is met muntjes. Stroom wordt na verbruik berekent. Douchen is kort...4 min en dan wordt het water koud. vriendelijke eigenaren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie grote camping met ruime plekken. We konden niet reserveren, echter waren er wel plekken gereserveerd. Er zijn 2 sanitair gebouwen aanwezig. Een keukentje waar je evt wat kunt opwarmen. Het sanitair was schoon. Het is 30 min fietsen naar het centrum. De metro is op 10 min loopafstand. De camping is open tot 31 okt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

1 nacht gestaan. camperplek is gratis. Verharde camperplaats in een oud dorpje. leuke wandeling kun je maken door het oude gedeelte. beperkte plekken voor stroom. openbaar toiletgebouw is schoon en netjes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

We hebben 2 nachten op deze mooie kleine boerencamping gestaan. camping bestaat uit 2 gedeeltes. Ruime plekken. Prachtig en schoon sanitair. we kunnen ons helemaal niet vinden in de negatieve review hieronder. vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over regels camping. Leuke landwinkel op de camping waar je streekproducten kunt kopen. prachtig gebied om te fietsen en wandelen in de kampina. Oisterwijk is een gezellig stadje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie CP. Verhard kaartje trekken en betalen bij de automaat. Ik miste sanitair op de CP. Water moet je voor betalen. wij waren voor 1 nacht € 20,- kwijt incl stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Super mooi terassen camping. De prijs is meer dan waard. Je betaald per terras. hoe hoger,hoe duurder. Sanitair is schoon en luxe. droogkamers voor de was, wasmachines, sauna, verwarmd etc. Buitenbad is zout water. Prachtige omgeving voor wandel en fiets mogelijkkheden. Je krijgt gratis buskaart van de regio van de camping. Seiser alm en sedica berg is aanrader. Ruime plekken. Restaurant op camping is prijzig. Kleine supermarkt aanwezig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Leuke kleine rustige boerencamping met een klein zwembad. Deze camping was vol, maar we konden toch voor 1 nacht staan. echter wel zonder stroom. Sanitair is schoon. Aardige eigenaar. De receptie is van 11 uur tot 15 uur gesloten. Vanuit de camping kan je evt naar het Gardameer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Deze CP ligt naast camping lago levico village. Je kunt op extra kosten gebruik maken van alle faciliteiten camping. Erg prijzig. €55,- per nacht incl belasting. Blijf je op de CP staan, dan is het €38,- per nacht. Je kan dan niet aan het meer liggen/zwemmen. op CP is warme douche, wc, wasmachine/droger en afwas aanwezig. Omgeving is prachtig om te wandelen en fietsen. Wel gehorig tot 23 uur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie, wat rommrlige CP. Sanitair schoon. je moet betalen in een automaat. Prachtige omgeving. Kabelbaan op loopafstand. kosten €12,50pp enkele rit. wij zijn lopend naar beneden gegaan. In de buurt zit ook nog een waterval.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

2 nachten verbleven in hoogseizoen. Ruime plekken. We hebben achterop het grasveld gestaan. Keuze genoeg. Er is niet overal stroompunten. 4 amp. Houd rekening met lange kabel. Lindau ligt op 14 km, met de fiets goed te doen. Bodensee ligt op 800 m van camperplaats. Leuke biergarten waar je ook wat kan eten nadeel: 2 douches, kosten €1,50.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

we hebben 1 nacht gestaan. We kwamen rond 17 uur aan. Kregen ruime plek toegewezen. Vriendelijke eigenaren. Alles moet betaald worden via een automaat. Door middel van een code kun je gebruik maken van het sanitair. Deze was schoon. Douchen kost 1 euro voor 5 min. Op loopafstand 500 m een restaurant waar je goed kunt eten.

Sitecode: 52026

Een prima camping voor op doorreis voor 1 of 2 nachten. de camping wordt beheert door een vriendelijke oude man. Camping oogt wat sober, maar is rustig, geen geluidshinder. sanitair is schoon. In het dorp is veel op maandag dicht. Staanplaatsen zijn voorop de camping, vaste gasten achteraan.

Sitecode: 72047

Een mooie familiecamping, maar zeker ook een aanrader voor doorreis stop voor 1 of 2 nachten. Ruime staanplaatsen op gras voor een grote villa. Klein winkeltje aanwezig, restaurant waar je heerlijk kunt eten, wellness, buitenzwembad. Schoon sanitair. WiFi erg traag en had een slechte dekking. Prachtige wandeling en fiets mogelijkheden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een prachtige camping, gelegen in het bos. Vriendelijke receptie, incl welkomsborrel. Nadien krijg je een rondleiding over de camping. Ruime plekken. Het binnensanitair is schoon. Afwasgelegenheid en de evt douches buiten zijn op een natuurlijke manier gemaakt van hout ( super mooi). Er zijn kampvuur plekken waar je gezellig omheen kunt zitten. Ligt aan deTaminska rivier. Hierin zit een kleine stroming, waar je met een band van af kunt

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een verharde camperplaats op 3 km van meer Bohinj, maar zeer druk bezocht in deze periode. elk gaatje wordt benut. Dus kom op tijd. Weinig stroompunten, 16 amp, waardoor je moet/ kunt delen met anderen. Geen douche, wel klein toiletgebouw. De campers kunnen water lozen en verversen. met fiets naar meer goed te doen. Weinig schaduwplekken. kosten €20,- per 24 uur in automaat. Leuk uitgangspunten voor activiteiten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Het is een kleine camping aan de Tolminca rivier Een gedeelte van de camping heeft zonplekken, maar veel is schaduw. De camping is niet vooraf te boeken. Je moet zelf plek zoeken wat vrij is. Een lang verlengsnoer voor stroom is vaak nodig De rivierbedding bestaat uit stenen. Het water is erg koud. We hadden iets meer an de rivier voorgesteld. Er is een gezellige bierstube aanwezig op de camping met betaalbare prijs. De receptie is vriendelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

nette CP. vaak wel op tijd vol in het hoogzijzoen. Betalen bij hotel livida 10 euro. geen stoom. wel wc te gebruiken van hotel. handig om van hier uit de stad in te gaan.

Sitecode: 20186

Het is een mooie camping, op loopafstand van stadje Bovec. Vriendelijke personeel. Veel schaduwplekken, maar ook open plekken. Van 12 u tot 16 u is de receptie gesloten, maar je kunt dan een plek zoeken wat vrij is. Later check je in. Er is een pizzarestaurant bij de camping. Heerlijke warme douches met €0,50 voor 4 min. Sanitair is schoon. Ik kon geen warm afwaswater vinden. Vanuit de camping heb je een uitvalbasis voor veel activiteiten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wat een geweldige mooie camping midden in de natuur. schoon sanitair gebouw, alleen de toiletten zijn op zijn Italiaans (gehurkt). Vriendelijke eigenaar. Kleine bar/ restaurant is er aanwezig. Het is een prachtige locatie om wandelingen te maken. Op 15 min lopen vanaf de camping kun je een gondel pakken die je naar de top van de Marmelade brengt (3265 m). Het uitzicht is prachtig. Deze camping is zeker een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een prima camping met uitzicht op de Zugspitze. We zijn vriendelijk ontvangen door de eigenaar. We kregen een superplek aangewezen met zicht op de Zugspitze. We hebben hier 2 dagen gestaan. er zit een klein restaurantje op de camping waar je bijvoorbeeld prima pizza's en schnitzels kunt eten. sanitair is netjes en schoon. Vanuit de camping kun je in 1 uur wandelen naar de cabinelift die je naar de zugspitze brengt. Wel aan de prijs €51,- pp.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

gewoon een heerlijke camping bij gezellige eigenaren. nette nieuwe sanitair.