@pössnecker
Nieuwe beheerder... nieuwe situatie! Een prachtige natuurlijke camping, vrije keuze van staanplaatsen, in een magnifieke omgeving. Er is in de winter flink gerenoveerd. De toiletten zijn vernieuwd en schoon. Maar er zijn nog steeds drie afsluitbare cabines. Je moet wel georganiseerd zijn. Twee douches, erg luchtig, maar prima in orde. Mensen, we zijn kampeerders en geen watjes. We voelden ons er erg op ons gemak.
Hellend terrein, waar wiggen vaak niet voldoende zijn. Vrije keuze van de kampeerplek. Direct aan de weg, maar niet storend. Moderne toiletten, maar niet onderhouden gedurende de drie dagen dat we er waren. Desondanks ideaal voor de wandeling naar de Pravčićka-poort.
Een eenvoudige maar schilderachtige camping met een vriendelijke eigenaar. Avondvuurtjes en zonsondergangen op de nabijgelegen kliffen. Het toilet en de douche zijn eenvoudig maar acceptabel. De ingang (met een scherpe hoek) is smal, maar gemakkelijk te hanteren. U dient uw stacaravan van tevoren om te draaien.
Geweldig plek. Ruim, schoon, met 2 grote badkamers. Ik ken niets vergelijkbaars. 10 minuten lopen naar het centrum. En geen hondenpoep! Duidelijke aanbeveling en dank aan de stad!
De overnachtingsplaats voor de slagboom kost nu 25 euro, plus toeristenbelasting en eventueel elektriciteit, 80 euro per kWh. We reden door naar Wangen, nieuwe parkeerplaats, geweldig, alles was aanwezig!
Wij kunnen het alleen maar eens zijn met de goede recensies. Contact en aanmelding via WhatsApp. Erg makkelijk. Vrij nieuwe grindplaats, topschoon, geen hondenpoep! Met douche en toilet. Duidelijke aanbeveling!
Ik ben het eens met de goede recensies. Ideale plek voor doorreis. Maar ook voor meerdere dagen. Mooie omgeving. Vriendelijk welkom. In het bos, op een zeer rustige locatie, zingen de vogels, heerlijk. Gratis E/V. 2 ruime badkamers (samen douchen mogelijk). Er is een restaurant in het hotel (vanaf 17.00 uur). Goed eten voor normale prijzen. Duidelijke aanbeveling!