Vinarstvi Valka

Camperplaatsen

• WiFi

ik moet hier 1 ster voor geven anders wordt het niet geplaatst . de voorgaande reacties klopt absoluut niet maar ik zal de waarheid naar voor brengen. het is een gewoon woonhuis waar men wijn kan kopen ik heb geprobeerd mijn camper op de oprit te plaatsen want meer is het niet ik stond met mijn neus van de camper half over de stoep bij een redelijk drukke weg ik kan dit niet als goed keuren als cp

mardien

mei 2022

Super ervaring gehad hier! Vriendelijke eigenaresse heette ons welkom met een kleine wijnproeverij, wij zijn weg van de Pinot noir en Riezling valesky. Ze bood aan om de volgende ochtend mee te gaan naar de wijngaarden om als vrijwilliger mee te werken. Een leuke ervaring! De parkeerplek ligt wel aan een wat luidruchtige weg, maar met oordoppen prima te doen. Aanrader!

Wwiger

okt 2019

Geweldige parkeerplaats voor een nacht! We kochten wijn van de eigenaars van het wijnhuis, dus ze brachten ons geen kosten in rekening voor de overnachting. Cabernet Moravia is trouwens uitstekend!

Kroužek

691 64, Nosislav, Tsjechië

voor de wijnmakerij - stroom en water op aanvraag - alleen overnachtingen zodat de parking overdag vrij is voor klanten