@stanny-verbist
zeer verzorgde cp , schoon sanitair zeer vriendelijke eigenaar prijs/kwaliteit is perfect.
goede cp netjes, wc aanwezig, mooie uitvalbasis voor Haarlem, en door de duinen naar Zandvoort. prijzen op de site een beetje verwarrend er staat €24.00 maar lees goed de prijs varieert rond de €30.00 p/d. maar is een leuke plek en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars
dit is een plaats waar je beter eerst naar de conditie luistert. het was in mijn geval zo .met zeer warm weer mag je van ons in de schaduw staan . dus ik doe dat dus je staat op je plekje gaat afrekenen en dan is het geen €13.50 maar €20.45 ook raar zonder stroom nog wel. later op de dag vraag ik voor een muntje voor de wasmachine zonder blikken of blozen €5.00 zonder was middel . erg duur . en de eigenaresse is dan ook nog eens grof gebekt
het is een zeer uitstekende camperplaats met een zeer net sanitair gebouw met schone toiletten lekkere douche,er wordt zeer direct actie ondernomen als er iets niet goed functioneert. ik kom hier zeker terug. ps .mensen als er iets is neem contact met de beheerder , eigenaar op dan kan er iets aan gedaan worden maar schrijf niet achteraf een negatieve review daar heeft niemand wat aan
wat een leuke plaats en alles super schoon en mooi . super vriendelijk eigenaar. leuk winkeltje er aan . rond uit super is ook lid ,van bij ons,
mooie camping, zeer net sanitair, super lekker warm water,wasmachine beetje duur eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. en een leuke kantine
mooie cp vrij uitzicht .schoon sanitair, en vriendelijk eigenaar. zeer grote plekken omringd met een pracht aan bloemen.
ik was hier voor een bepaald doel . en tot mijn verbazing dit is echt een top plek alles tot in de puntjes verzorgd . ik kan hier geen opmerkingen bedenken zeer vriendelijke eigenaar. er zijn nog uitbreidingen en veranderingen in het vooruitzicht. dus ik ben er van overtuigd dat dit ook fantastisch zal zijn . ga zo door en heelveel geluk
wat is dit jammer , best een geschikte camperplaats met stroom ,schone toiletten, geen douche. een leuk museum. maar wat echt erg is er is hier 20 uur best heelveel lawaai van machines die de koeien moeten voeren en landbouwmachines die daar op het bedrijf bezig zijn . echt jammer.
mooi uitzicht over het dorp . vriendelijke eigenaar goed ontvangen. zeer schoon sanitair we hadden de pech dat de gas op was en koud water hadden . dus even melden bij de eigenaar probleem opgelost . prijs is best hoog voor wat er is . je kan geen vuilwater en de toilet schoonmaken en de prijs van elektra is ook zeer hoog 6 euro per overnachting .