@mardien
Wat een hartelijke mensen en mooie plek! je kunt gebruik maken van het toilet, er is geen douche. De wijnproeverij voor €25,- is een dikke aanrader. We kregen 9 wijnen te proeven en lokale hapjes. Enthousiaste uitleg. Wij zouden deze locatie zeker aanraden! De orange wine is een topper.
Prima plek voor een nacht, wel veel verkeerslawaai. Sanitair is denk ik vernieuwd, want dat was keurig. Tip is om met de bus Piran en Izola te bezoeken, kan op één dag.
Een prachtige locatie met een geweldig uitzicht. Gastvrij, mochten hout gebruiken voor een vuurtje. Douches zijn netjes, wel gedeeld en let op gebruiksaanwijzing (muntje 30 kr.).
Fijne camping, mooie plaatsen. Eetgelegenheid op de camping. Leuke wandeling naar Trebon centrum!
Onvriendelijke receptioniste, inmiddels €22,- voor een camper, 2 personen en elektra. Sanitair schoon, maar spartaanse douches zonder privacy met munt (20 kronen).
Super ervaring gehad hier! Vriendelijke eigenaresse heette ons welkom met een kleine wijnproeverij, wij zijn weg van de Pinot noir en Riezling valesky. Ze bood aan om de volgende ochtend mee te gaan naar de wijngaarden om als vrijwilliger mee te werken. Een leuke ervaring! De parkeerplek ligt wel aan een wat luidruchtige weg, maar met oordoppen prima te doen. Aanrader!