Ställplats Svanevik

• Douche

2.5

Jan-Johansen

aug 2022

Vlakke grindoppervlak gewone parkeerplaats. U parkeert tussen auto's en boottrailers. SEK 180,- voor een nacht stroomaansluiting inbegrepen. Een beetje verwarrend; bij het betalen met app is het gemakkelijk om de bootclub te betalen in plaats van te parkeren. Zoals ik deed. Later op de avond werd er op de deur geklopt en kreeg ik te horen dat ik opnieuw moest betalen. Twee keer betaald. Zeker verwarrend! De man raadde me aan om 's ochtends contact op te nemen met het kantoor van de bootclub. Misschien krijg ik geld terug.

Summit600+

jun 2022

Eerste keer is gelijk de laatste keer. Volgens (slecht) infobord betalen via app GoMarina. Dus app geïnstalleerd en 180kr. voldaan. Om half 10 komt beheerder langs. Mogen we nog een keer betalen want via de app per abuis de jachthaven betaald. Totaal geen medewerking om probleem dubbele betaling op te lossen. Bovendien tot 0.00u erg onrustig met langsrijdende brommers, auto’s etc.

Charler

aug 2021

eenvoudige camperplaats maar wel met water en stroom. naast de haven zonder uitzicht erop havenmeester komt ‘s avonds langs. 180 kr. voor 1 nacht 10 minuten fietsen naar het dorp.

Idrottsvägen 59

374 30, Karlshamns kommun, Zweden

bij/in het bos - water/douche/toilet bij havenkantoor 150m - enkel contante betaling - centrum 3km

1 jun t/m 1 sep

€ 15,00 - € 25,00