@Charler
- 2019
Superleuke kleine, rustige camping van buitengewoon vriendelijke eigenaar John. Genieten van de reeën die in het veld voor de camping lopen. Sanitair is prima en schoon. Grijs water en toilet legen is niet mogelijk. Stroom, water en wifi is aanwezig. Mooie omgeving als je van rust houdt. Aanrader!!
Nieuwe camperplaats met vaste verharde plekken en een stukje gras. Super sanitair en mooie locatie om grijs water te lozen en chemisch toilet te legen. Online reserveren en dan krijg je een code voor de toegang en het sanitair. Geen wifi Uurtje fietsen en je bent in hartje Gotenburg
wij hebben hier 2 dagen/nachten gestaan. betaling bij de automaat ca €26 per overnachting. sanitair is goed, wel gezamenlijk douchen bij de heren 😆 geen mogelijkheid om toilet of grijs water te lozen en de wifi is niet best. mooie omgeving met veel mooie stranden en leuke jachthavens nou dat….
mooi plekje bij de jachthaven, 5 plaatsen maar helaas maar 2 stroomaansluitingen waarvan 1 werd gebruikt door een kapitein. wij waren de enige campergasten dus geen probleem. sanitair eenvoudig maar wel schoon.
Prachtige camper plek. Goede voorzieningen. Zorg dat je 5 kronen muntstukken hebt voor de douche. Waren ter plekke lastig te wisselen. Havenmeester bracht uiteindelijk uitkomst. Betaling met enveloppe of mobile Pay.
alle campings en camperplaatsen in de omgeving waren vol, zo ook deze maar we werden hartelijk ontvangen en kregen toch een plekje om te overnachten. weliswaar zonder stroom maar sanitair was prima.
Helaas is dit GEEN camperplaats meer! Eigenaar had het van vele sites verwijderd maar nog niet van camper contact
Prima camping op loopafstand van La Roche, vriendelijk ontvangen en mooie plek. Geen mobiel internet (slecht bereik) en slechte (betaalde) wifi Sanitair schoon en functioneel €23/nacht zonder huisdieren maar met stroom. fitnessplaatsje, speeltuintje, terras en winkeltje met verse broodjes ligging aan de Ourthe midden in de Ardennen
Aangekomen, camper neergezet na lezen van "instructies". Niemand gezien. Het is onze 3e plek bij een particulier op het terrein. Deze plekken zijn vaak fijn qua prijs en hebben alle voorzieningen die wij graag hebben. (Douche, toilet en afwasruimte) Voorzieningen zijn heel simpel maar "ze doen het". En voor een vakantie is dat prima.
Kamperen bij een particulier, zoals op deze plek, is heerlijk als je met een camper en fietsen bent. Alles te moeten lopen is ver. Je kan er ook voor kiezen met je camper op pad te gaan en je plek "bezet te houden" met een pillon. Het park Thy is zeer de moeite waard en vanuit hier prima te doen. qua faciliteiten: je hebt altijd een privé plek. plus douche, toilet en afwasruimte. Meer hebben wij met onze camper niet nodig.
prachtig gelegen minicamping met 6 plaatsen in de tuin van bijzonder aardige eigenaren. Uurtje fietsen naar het prachtige Aarhus. Verwacht geen luxe maar rust en een mooi uitzicht. Water en toilet lozen even ergens anders doen.
Fijne camping/grasveld om te overnachten. Voor de kinderen een zandbak. Aanmelden was idd na 18 uur. Geen probleem. Er was gewoon stroom. bij de toiletten hangt een indeling van "hoe je mag staan". Heerlijke douche, dat moet gezegd. Groot, harde straal en zo warm of koud je wilde.
Fijne ruime plek voor een overnachting om Noordelijk deel van Rugen te bekijken. Heel betaalbaar: overnachting los kaartje kost 18,50. Douchemunt 2 euro voor 4 minuten douchen. Toiletbezoek ga je door draai hekje, 0,50 ct. Water kan je kopen voor 1 euro. Lozen is gratis. Chemisch toilet gratis op bepaalde tijden.
Rustige plek voor een overnachting (of meer) Stralsund of Rugen bezoeken kan prima vanaf deze plek. Alles ècht dik voor elkaar op deze plek. Sanitair en afwas ruimte waren schoon. Je kan er heerlijk zitten bij de vijver. Prijs 16 euro per camper,2 personen exclusief electra(wij waren voor 1 nacht 1,70 kwijt). Prijs en kwaliteit dik in orde. Zeker als je ook bedenkt dat de eigenaren je persoonlijk regelmatig even te woord staan.
sprookjesachtige plek! wij stonden er met nog 1 camper. prachtige omgeving. Schoon toilet. Afslag naar de plek vonden wij lastig met genoemde aanwijzing in deze app. Uiteindelijk op Google Skurdalsvolldam ingetoetst en toen vlot gevonden. Mocht je geen Google hebben..zie foto waarop de afslag staat!
prima rustige camping met erg vriendelijke ontvangst. sanitair is prima en keurig totaal €250 inclusief stroom water vullen en lozen en er is een mogelijkheid voor het legen van je chemische toilet. voor één nacht een aanrader
eenvoudige camperplaats maar wel met water en stroom. naast de haven zonder uitzicht erop havenmeester komt ‘s avonds langs. 180 kr. voor 1 nacht 10 minuten fietsen naar het dorp.
Prima camping gelegen in natuurreservaat, 500 m vanaf prachtig strand. Mooie plaatsen en prima sanitair. Camping was volgeboekt maar er was nog wel plaats op groot veld voor tijdelijk verblijf.