Steiner's Camping & Lodge

• Lozen afvalwater

handm

aug 2025

Geen sterren. De camping is nu gesloten. Gisteren aangekomen (30/8). Belde het nummer, de vrouw zei dat we een QR-code moesten gebruiken. We boekten een kamer, parkeerden onze auto en gingen naar het toilet om te legen. De vrouw hield ons tegen, de camping ging sluiten en we moesten naar het toilet op de parkeerplaats aan de hoofdweg buiten, omdat het water naar hun faciliteiten nu was afgesloten. Wat een schande, er werd niets gezegd toen ze vroeg of we konden boeken, we hadden een douche, maar die was niet schoon. Neem geen boekingen aan als je gesloten bent.

DeBrasjes

jul 2025

Ruime plekken aan het water waar je kan zwemmen. Genoeg toiletten en douches. helaas was restaurant vroeg dicht, wilde nog een ijsje halen maar helaas niet gelukt. Verder een rustige camping ondanks dat hij aan de weg ligt. hoor je bijna niks van

Prachtige tussenstop. Mooi gelegen camping aan doorgaande weg (geen last van!) en aan meer. Botenverhuur mogelijk. Vrije keuze aan water maar ook in bos. Tip: rij even het bos in tot het water. Mooie plekjes ook daar .et eigen vuurplaats. Zwemmen mogelijk maar het water is wel koud.

Johannisholm 3

792 92, Mora kommun, Zweden

eenvoudig kamperen aan het meer - restaurant op het plein Södra Kättbo 4km - Mora 30km

1 mei t/m 1 sep

€ 25,00 - € 35,00