@Campervan_vibes
- 2021
Mooie ligging bij een meer, ruime camping. Sanitair superschoon. Je mag gaan staan waar je wilt. Ideale uitvalbasis voor een mooie wandeling of fietstocht. De ingang van de Prachov rotsen zijn op 3.5 km fietsen. Wel wat steil. Wij betaalden voor een kleine camper met drie volwassenen (wv 1 kind van 17) met stroom 770CZK.
Ideale uitvalsbasis voor Praag midden in een boomgaard. Met de tram op loopafstand sta je binnen een half uur midden in de stad. Sanitair is nagelnieuw met heerlijk warme douche. Buurtsupertje buiten de poort. De navigatiecoördinaten in deze app. kloppen prima. Je verwacht buitengebied, maar deze boomgaard bevindt zich midden in het dorp achter een poort. Voor een kleine camper (6 meter) met 3 p betaalden we 1090 CZ.
Ook met kerst 2025 gewoon open. Mooi fietstochtje langs het water naar Vannes. Maar je kunt ook met de bus.
We zijn hier twee nachten geweest in de kerstvakantie 2025. De navigatie in deze app gaf de locatie aan de verkeerde kant van de weg aan. In het donker lastig te vinden. Bij de dorpskerk ben je tever! Foto toegevoegd van de ingang. Ideale uutvalsbasis voor Lille. Uber rijdt er ook. Wij fietsten naar treinstation Templeuve (ca 15 minuten) en stonden binnen 10 minuten op CS Lille Flandres voor € 4.10. Dienstregeling te vinden op sncf.
Prima plekje. Bij drukte soms even wachten op wc en/of douche die in hetzelfde hokje geplaatst zijn. Dichtbii een mooi zandstrandje Köpmanns havsnbad op ca 5 km afstand.
Sitecode: 81922
Prima CP bij jachthaven. Met clubhuis met mooi terras en schone wc's en douches. Ook toegankelijk voor heeeeeel grote campers (en dan bedoel ik busformaat, aangezien er zoeen stond toen wij er waren). Top was de sauna waar je gratis gebruik van kon maken. Heerlijk, ondanks de tropische temperaturen buiten
Een van de mooiste CP's met superschone faciliteiten. Mooi gelegen. Leuke Loppis. Kano of sup te huur. Je kunt op mooi terras ook lekker ontbijten 150SEK. Topplek met goede prijs/kwaliteitverhouding.
Mooie plek. Paar kilometer gravelroad die eindigt op de parkeerplaats aan het Jämtösund. Heerlijk gezwommen.
wij begrijpen de slechte rating niet zo goed. supermooie plek aan het Inarimeer. Alles lijkt wat gedateerd maar functioneert wel. Toiletcassette kan wel geleegd worden i.t.t wat er elders in een review staat. Wij betaalden € 39 met electriciteit. Geen honden toegestaan (wel onze kat).
review voor Vojmans camping achter deze plek. Fantastisch gelegen aan de e 45 en rivier. Vissen mogelijk maar badderen in de rivier ook. Let wel op: sterke stroming. Alle camping in Vilhelmina waren vol. Deze lijkt altijd nog wel plek te hebben. SEK 340 met stroom, contant of pin.
Wildkamperen mag rond de E70 niet meer. Daarom zijn er rond Alviken Lagerplaatsen aangewezen. Deze is de laatste en er zijn 8 mooie plekken voor campers. Zwemmen in stuwmeer.
Prachtige tussenstop. Mooi gelegen camping aan doorgaande weg (geen last van!) en aan meer. Botenverhuur mogelijk. Vrije keuze aan water maar ook in bos. Tip: rij even het bos in tot het water. Mooie plekjes ook daar .et eigen vuurplaats. Zwemmen mogelijk maar het water is wel koud.
Superplek. Heerlijk rustige plek waar je alleen de vogels hoort. Mooi groot veld, deels met grind. Ook na sluitingstijd is het leuk om rond te kijken op het terrein. Er is zelfs een nette WC barak eerste weg links na de "poort". Op alle legervoertuigen buiten het museum mag geklommen worden en er is ook een obstacle run. Het museum is officieel open vanaf 10u - 17u van mei tot oktober. Check de website. Camperplek € 20 met stroom, € 15 zonder
Prima camping voor een dagje Tours. Goed te fietsen vanaf de camping naar het centrum. Let op: camperplaats of camping maakt in prijs niet veel uit als je stroom wilt. Pizza op de camping verrukkelijk! Bakkertje in het dorp bij de kerk linksaf.
Prima uitvalbasis voor dagje Troyes en/of shoppen in de vele outlets. Wij waren blij dat we fietsen bij hadden want na een dagje slenteren in de stad is de afstand nog best ver ineens. Zoals hieronder al gezegd, er rijdt een bus. Bij ons werkte door de regen het touchscreen niet, binnen 15 minuten kwam er iemand om te helpen.
prima camping als uitvalsbasis om te skieën in les Arcs. Minpunt is de beperkte shuttleservice van de camping naar de funiculaire. Voor de camping stopt de gratis navette om je naar les Escudets te brengen skigebied la Rosière en la Thuile (It).Vertrek 8.24, 9.34, 10.34.
Ook wij kwamen hier terecht op doorreis vanuit Schotland richting Harwich. Camping is een jaar open. Keurig verzorgde plekken en brandschoon sanitair. Landelijk.
Prima overnachtingsplek op ruim veld met 6 E aansluitingen. WC beschikbaar in bruine houten hut iets verderop bij de visvijver. De route in deze app leidt je echter tever naar het huis van de eigenaar die daar ook een kleine kampeerplek heeft voor leden. Het veld voor passanten bevindt zich echter eerder een pad links naar gold driving en putting range. Net daarvoor neem je eerste hek naar links.
Sitecode: 21979
Even van de doorgaande weg af over single track road met passing lanes. Waanzinnig mooie plek direct aan mooi strand. Volgens reviews zijn hier zeehonden en otters gespot maar wij hebben ze niet gezien. Geen douches en toiletten, alleen vers water punt en chemisch afvalpunt. £ 15. Vriendelijke eigenaar. Het huis staat als je voor de camping staat rechtsaf aan het einde van het pad.
Plek met uitzicht op Old Man Storr naast waterval en koeienwei. olek voor 3 a 4 campers. Ideaal om te overnachten en dan je camper sochtends vroeg bij het vertrekpunt van de wandeling te zetten. Let op daar is geen overnight parking toegestaan en er zijn langs de weg maar een beperkt aantal plekken!
Ideaal camperplaats om de volgende ochtend vroeg te zijn voor de parking bij het Glenfinnan viaduct (in hoogseizoen loopt deze heel snel vol!) of....in principe kun je de 2.5 km lopen over het privepad met "right of way", ware het niet dat de enige brug wegens "safety" over de rivier afgesloten was. Zou al in sept 2022 gemaakt worden, maar het bordje wat wij zagen zei dat het nu december 2024 wordt. Wij stonden om 17u als eerste.
Vriendelijke familie. Vanaf de weg ziet het er niet zo mooi uit maar schijn bedriegt. Campingveld bevindt zich aan het meer. Uitzicht schitterend en je kunt er makkelijk het loch in om te zwemmen. Schone toiletten en fijne douches. Ze zeggen dat ze iedereen die arriveert plek geven, maar de mooiste plekken met electriciteit zijn dan wel weg. £ 25.
Sitecode: 102056
Mooie camperplaats net voor Trossachs. Flanders Moss is het hoogstgelegen veen. je kunt er een rondwandeling maken (0.750 miles) over planken en er is een uitkijktoren met uitzicht op het veen en in de verte de Trossachs NP. De plek is populair bij de locals om hun hond uit te laten of met kinderwagen een rondje te wandelen. Er zijn twee mooie houten tafels neergezet om te eten.