Lerkil Hamn

• Wasmachine

• Vuilnisbak

FLUFFIX1

aug 2025

De plaats is héél mooi en heel rustig. vriendelijke mensen die komen ontvangen van het restaurant. je kan pas betalen om 11u. Het sanitair word gedurende de drie dagen dat we hier stonden niet gepoetst. Wie het vuil maakt, maakt het vuil voor een ander! Daar hoor je hier op te letten.

de plaats was vol. we zijn er wel overheen gelopen en ik vond het wel een prachtige plek. We staan nu op de parkeerplaats die er 200m voor is. Daar zijn 3 smerige toiletten en je kunt je vuilniszak kwijt. Uit het water komt met vlagen een erg smerige lucht van rottende algen zegt men. je moet betalen met de app van easy parc het is handig als je die al op je telefoon hebt. 8 euro per nacht.

hwmallo

jun 2024

2-3 sterren voor het uitzicht! Anders is de plaats het geld niet waard. Grof oneffen grind, afvoer van cassettes erg vuil. 300 SEK contant, als je het niet hebt, dan 30 €. Niet erg vriendelijk, we bleven alleen omdat het al laat was. De volgende ochtend kwam hij om 11.00 uur om hem op te halen, ook al hadden we pas om 17.00 uur ingecheckt. Laten we hier snel weggaan. De parkeerplaats 200 meter ervoor is een alternatief

Lerkilsvägen

434 93, Kungsbacka kommun, Zweden