@hwmallo
- 1990
Verblijf in januari 2026 op Altteil. Positief: Vriendelijke interactie met andere gasten en receptie. Negatief: De slechte staat van de camping wat betreft gebouwen, terrein en faciliteiten. Er is een aanzienlijke achterstand in noodzakelijke investeringen; we hadden de indruk dat er op kosten werd bespaard. Ons werd een afvalverwerkingssysteem op de camping verkocht, dat uiteindelijk een simpele pijp bleek te zijn waardoor het rioolwater in de grond kon sijpelen. Paden en staanplaatsen liepen onder water tijdens regen. De elektrische spanning was soms lager dan 200V.
De camping is perfect om door te reizen naar het zuiden. We namen afslag 80 en reden vanaf het zuiden naar de camping. We negeerden het bord met 3,5 ton. De toegang was prima, zelfs met een grote camper. Hartelijk dank aan de gemeente voor de grote, rustige en schone camping.
Momenteel niet mogelijk vanwege bezetting door showmannen, wagens, enz. 220725
Gesloten vanaf vandaag; de opbouw voor een festival dat op 8 augustus 2025 begint, is begonnen. De gemeente heeft alle campers naar een alternatieve plek verwezen, een modderig terrein. Ze willen er graag € 10 voor vragen, maar er is geen bericht dat de plek gesloten is. Mensen, blijf hier weg...
We ontdekten het bij toeval; het is een prachtige plek. Vanwege de grootte van onze auto mochten we in een rijstrook parkeren. Advies: parkeer bij warm weer niet te dicht bij de hoge bomen; er is geen wind, maar wel vroeg schaduw! De gebouwen zijn bijna nieuw, alles is schoon en goed onderhouden. Neem bij voorkeur de tweede ingang; dan zijn caravans en een liner van 11 meter geen probleem. We komen graag terug!
De plaatsen waren te klein voor ons. Parallel aan de weg parkeren was prima geweest, maar helaas was die bezet door kleinere voertuigen. We reden verder; de omgeving was niet bepaald onze smaak. De busparkeerplaats ernaast, tussen de ringweg en de spoorlijn, nee bedankt.
De plek was tijdens ons bezoek maximaal 30% bezet, dus er is voldoende ruimte. De strategie met de verschillende prijzen is prijzenswaardig; we hebben alleen zon en een water- en afvalwaterkraan nodig. Eén water- en afvalwaterkraan voor zoveel plaatsen is niet genoeg; er staat een wachtrij voor, soms wel vijf personen. De plaatsen zijn te smal en de luifel steekt uit in de aangrenzende plaatsen. Minder plaatsen, maar breder, zouden perfect zijn geweest. De water- en afvalwaterkraan aan de linkerkant ontbreekt, zodat je de afvalwatertank kunt doorspoelen.
Deze ene ster is voor de brutaliteit om € 10 te vragen voor een online reservering. Dus € 45 + € 10 = € 55 voor één nacht! Dus, word ik aangemoedigd om met mijn blaffende hond en twee zeurende kinderen naar de receptie te gaan om een plekje te vragen? Online boeken bespaart de aanbieder toch geld?
We verbleven er vier dagen en beschikken over een zelfvoorzienende auto. We hadden alleen een klein probleem met het gebrek aan voorraden en afvalverwerking. Voordeel: Dichtbij de stad met prachtig uitzicht op de rivier de Main. Nadeel: Er is wat lawaai van de brug, maar erger is de betonfabriek aan de overkant van de Main. Vanaf 04:45 uur vanmorgen lawaai van de kraan. In het weekend is er doorgaans geen werk.
Sitecode: 19291
We verbleven hier 2 nachten. Het was er absoluut stil, zelfs de boerderijhond die voor onze auto sliep. Een hele rustige kerel! Wij zijn 12 dagen zelfvoorzienend, dus het ontbreken van een toilet/grijswaterafvoer is geen probleem. Voor ons is het perfect: veel ruimte, gratis zitplaatsen en de baas spreekt een beetje Engels. Geen drukte zoals op de gebruikelijke parkeerplaatsen. We komen zeker terug als we er volgend najaar weer zijn.👌
We hadden online een plaats van meer dan 8 meter gereserveerd en in de opmerkingen geschreven dat het een voertuig van 10 meter was. De facturering vond overeenkomstig plaats. Toen we aankwamen waren we teleurgesteld: we kregen een plek aangeboden in de normale categorie, 3m te kort en te smal. Al het andere was bezet of gereserveerd. Zonder een woord van spijt werden we weggestuurd. Dus mensen, je moet daar niet online boeken!
Tot nu toe allemaal goed. De prijs bedraagt nu € 12,50/dag. Ik wil graag kritiek leveren op de bewegwijzering voor de toegang via de parkeerplaats van het zwembad. U dient de eerste ingang naar de parkeerplaats te nemen, zodat de toegang correct is. Verder moeten de bomen bij de ingang worden gesnoeid.
De plaats kost 175 dkk/nacht plus de kosten voor gemakkelijk parkeren etc.! In ons geval iets meer dan 201dkk. Te veel naar mijn smaak, vooral omdat de haven en de commerciële omgeving nogal weerzinwekkend lijken. Svendborg is erg mooi en kan te voet in 800 meter worden bereikt. Wij waren de enigen die bleven overnachten, wat mij niet verbaast. Oké voor één nacht, maar we komen hier niet meer terug.
Let op: Kort voor de parkeerplaats bevindt zich een onderdoorgang van een spoorlijn. Deze is aangegeven als 3,90m hoog. We konden passeren op een hoogte van 3,93 meter, maar we lieten het landingsgestel zakken. Gemakkelijk gemonteerd. De rest is al goed beschreven. Richting Alssund: geweldig. De achterkant lijkt op een commerciële woestenij.
Je moet weten dat je met de camper aan de rand van een stoffig grindgebied staat waar veel verkeer is van de zwembadbezoekers. Voor de auto zitten of barbecueën was tijdens ons verblijf geen pretje omdat de stofvervuiling aanzienlijk was. Bovendien is je eigen camper vies. In dit opzicht is het concept van deze plek nogal twijfelachtig. De stad en omgeving zijn mooi, de V/E moet positief worden vermeld
Het klopt: de parkeerplaats aan de voorkant is gesloten voor voertuigen van meer dan 2,8 ton. De resterende ruimte achterin kan weer gebruikt worden nadat veel van de showmannen van de vorige markt zijn vertrokken. Momenteel staan wij hier, helaas in de regen.
2-3 sterren voor het uitzicht! Anders is de plaats het geld niet waard. Grof oneffen grind, afvoer van cassettes erg vuil. 300 SEK contant, als je het niet hebt, dan 30 €. Niet erg vriendelijk, we bleven alleen omdat het al laat was. De volgende ochtend kwam hij om 11.00 uur om hem op te halen, ook al hadden we pas om 17.00 uur ingecheckt. Laten we hier snel weggaan. De parkeerplaats 200 meter ervoor is een alternatief
We wilden 2 nachten blijven, het werden er 6. Het komt ons hier goed uit, je kunt de Smart voor het plein parkeren. Het is er rustig en de omgeving is mooi, behalve de gebouwen. Maar de plek kan er niets aan doen. U bent snel in het centrum/haven. We hadden een comfortabel veld, oké voor 10 meter, maar het veld was naar mijn mening te smal. Het uitnemen van de luifel is niet mogelijk.
Vanwege bouwwerkzaamheden (het verkavelen van enkele plaatsen) zijn momenteel niet alle parkeerplaatsen beschikbaar.
We zijn hier al jaren te gast, altijd op doorreis. Zijn zeer positief verrast door wat hier is gecreëerd. Royaal aangelegd en zeer schoon. Vaste grond met weinig gras. De prijs schrikt ons niet af, de kosten moeten ergens worden terugverdiend.
momenteel bezet vanwege een volksfeest. 11.-20.8.
het plein wordt ingenomen door kermisexploitanten en marktkraampjes. Van 11.-20. 8e volksfeest.
Parkeren voor auto's op grind. Desolaat en zonder charme. Geen RV bewegwijzering.
Alles was geweldig zoals al beschreven, sommige plaatsen aan de rivier waren op een geweldige locatie. Je zou een halve ster minder kunnen geven omdat de afvoer van de vuilwatertanks slecht is opgelost. U moet weten dat de mobiel met fecaliëntank daar niet kan worden weggegooid. Afvoer ter plaatse, zoals hierboven beschreven, is ook niet mogelijk. In ieder geval niet bij ons.
Grote plaatsen, rustige ligging. Ook met een aanhangwagen goed te bereiken. Vlakke oppervlakken op kiezels.
Prachtige plek op 2 niveaus, bovenste niveau met een geweldig uitzicht rondom op het kasteel en in de verte. Op de bovenste verdieping zijn 4 parkeerplaatsen voor bussen die gebruikt kunnen worden voor grote stacaravans. Vraag overdag bij de kiosk naar toiletten. Pizzeria LaLuna ligt op 350 meter afstand en wordt aanbevolen. Rustige nacht gehad 👍
Vanwege de grootte van de mobiel hebben we een pitch binnen gedaan op beton. Wij betaalden € 29,50 en hadden uitzicht op de boten. Geen lawaai van de straat hoorbaar. Gemakkelijk benaderbaar voor grote schepen. Geen gebruik gemaakt van toiletten of washok, dus niet beoordeeld. Elk moment...
Na 3 weken hier geboekt te hebben vertrekken we morgen graag. Heb een grote site geboekt op ongeveer 30 meter van de MA24 met 4 rijstroken. Daarnaast de N340, die hier direct aankomt/vertrekt. Lawaai van 07.00 uur tot 21.00 uur. Zonder deze slechte locatie zou de plek zelf ok zijn, ondanks de krappe ruimtes, onstabiele elektrische installatie, slechte watervoorziening en slechte wifi. Bij gebrek aan alternatieven wordt de plaats goed bezocht. We komen niet terug.
Rustige ligging in prachtige omgeving. Goed benaderbare aan- en afvoer. Met dank aan Haselünne👍
Te duur voor wat wordt aangeboden voor mijn smaak. Plaatsen zijn van een goede grootte, een beetje glooiend, maar eigenlijk geen probleem. Het geluidsniveau van de Augustusring is 's ochtends aanzienlijk, althans op de groene gordel. Het ter beschikking stellen van tanks buiten het plein is een brutaliteit, manoeuvreren is aan de orde van de dag! Als u daar moet wachten, hindert u het tegemoetkomende of vertrekkende verkeer. Hoge voertuigen hebben stress door de bomen of doorntakken.
Niets om over te klagen, alles geweldig. Ribe is een prachtige stad! Ook gemakkelijk te voet te bereiken. Wij komen terug!!
te voet of met de fiets: naar de vallei van de ooievaars aan de N266
Sitecode: 19333
te luid!! Verkeer tot middernacht. Vannacht hebben we beter geslapen voor minder geld op de parkeerplaats op de top van de berg. Het was het proberen waard.
Alles is al goed beschreven. Schoon en verzorgd. Naast de deur is een boer wiens werk je soms dwars zit, vooral als hij met drijfmest rijdt zoals vandaag🥺. De wifi is zo goed als dood en kan niet zinvol worden gebruikt.
Op hun website staat: Gesloten vanaf 19 september
gesloten!!!! cerrado!!!! Ga daar niet heen, de poort is gesloten
We waren hier vandaag. de ruimte is niet erg nuttig voor ons charisma. De oprit naast de receptie is super smal, de heg is vervelend. De weinige open ruimtes waren soms te smal, de andere niet bruikbaar vanwege de lage takken. Ze zetten de oude man op een grasmaaier. Nu maait hij het gazon continu. Wie heeft dat nodig?
we kwamen op zaterdagmiddag aan. Er stond een stacaravan. Veel plaatsen worden ingenomen door auto's, kanoën etc. Hier is een kanoverhuur en aanlegplaats. Heel levendig. We reden verder. Verder vind ik het hier heel gezellig.
Ben er voor de eerste keer geweest en kwam met hoge verwachtingen aan. Na 4 dagen ontnuchterend gereden. Ja, de plaatsen zijn groot. Het gebied naast het pad ziet eruit als een stedelijke bouwwerf, een bouwmaterialenwinkel. Zeer goede verwijdering! De rest, inclusief het restaurant en de san-ruimte, wordt waarschijnlijk gebruikt om de winst voor de exploitant te optimaliseren vanwege de ambitieuze prijsstelling. De charme van Neukirchen ging niet voor mij open. Waar is de toeristenbelasting voor?
Sitecode: 11941
Waren hier begin 21 augustus weer. Let op: Het wordt ook getolereerd als je niet in de wat smalle baaien staat. Ondertussen wat onrustiger door voertuigen als ouders hun kleintjes naar het nieuwe kinderdagverblijf brengen. Minder dan 100m naar een leuk restaurant / biertuin in de tennishal. Sterk aanbevolen
de plaats is geopend! Ben daar
De nabijheid van de snelweg is geweldig. Rustig tussen 19.00 en 6.30 uur in de ochtend. Dan wat verkeer van de gasten van het buitenzwembad. Ook makkelijk te benaderen met een aanhanger.
vrije ruimte op groene weide. Vaste grond. Dicht bij de BAB 7. Alles is prima als je zelfvoorzienend bent. Leuke biertuin in de stad, op ongeveer 350 meter afstand. Meer hebben we niet nodig😀
Eind 21 mei betaalden we ongeveer 45 € voor een camper, inclusief gastenbijdrage. Je kunt het voor één nacht doen. Morgen gaan we weer naar een parkeerplaats. Dat is genoeg voor ons, we zijn zelfvoorzienend. Gebruik geen elektriciteit, geen douche, geen toilet. Toch kun je zeggen dat de plek oké is. Gewoon te duur voor wat we gebruiken.
De prijs is nu 10 € / nacht. De locatie is een beetje problematisch, je staat op 2 straten die overdag behoorlijk druk zijn. Rustig 's nachts. Wij waren daar 2 dagen, overdag fietsen. Maar dit gebied is prachtig.
Waren hier op 21 maart en blij dat deze CP open was. Heb 16 € betaald, incl. Elt. Houd er rekening mee dat de receptie tijdens de lunch niet bemand is. Dan moet je wachten op de P ervoor. We komen terug👍.
Sitecode: 11941
Zoals zo vaak hebben we hier een rustige nacht gehad. Momenteel niet vergrendeld in lockdown (301220). Maar wij zijn de enigen hier. De plaats is opgefrist, hier begint een promenade. Het naastgelegen kermisterrein is nu gebouwd met huizen.
In tijden dat parkeerplaatsen vanwege Corona ook volgens de wet gesloten moeten zijn, zijn we blij dat de parkeerplaats niet gesloten is! We zijn blij hier te mogen staan want we hebben een afspraak hier in de stad. Waar moeten we hier overnachten? De hotels zijn gesloten👀
POSITIEF: Het personeel was vriendelijk en bekwaam / in staat tot DD NEGATIEF: elektriciteitskosten / waskosten / extra en Verlaat smal, verwijdering in de uitgang / barrière draait vaker, uitgang geblokkeerd
Alles is al goed beschreven, dus ik moet alleen maar zeggen dat de prijs 14 € / nacht is.
Prachtig gelegen plek bovenop een heuvel met geweldig zicht rondom. Aardige operators / wijnmakers. Op verzoek werd verklaard dat kampeergedrag is toegestaan. Nu in juli zijn we hier met 2 WoMo's, terwijl op de Main beneden de drukte om plaatsen vecht. Restaurants op 2 km afstand. We kunnen hier blijven !!!
Omdat we op dit moment met een aanhanger reizen, hebben we daar van tevoren rondgekeken. Behalve een weiland met wat bomen was er niets bijzonders te zien. Aangezien kampeergedrag niet gewenst zou moeten zijn, wat wil je daar dan (voor € 7,50 / nacht)? De oprit is niet uitnodigend, de rest wel?
Ok, het kost niets. Voor die 2 sterren. De enorme parkeerplaats naast de parkeerplaats wordt misbruikt als herlaadgebied voor DHL logistieke containers. Truckgeluid op zijn best, plus de nabijheid van de A2. Het is nu 23.30 uur en er komt geen einde aan. Dan kun je beter overnachten in een rustruimte op de snelweg.
Er zijn al veel terechte positieve dingen gezegd. Ik wil maar 8 sterren geven, omdat de straat overdag vervelend is (L76). De breedte van de 5m-staanplaatsen is naar mijn mening te smal. De prijs van 16 € is sportief, vooral omdat water en elektriciteit moeten worden gekocht. Maar als je Eutin echt wilt zien, moet je dat accepteren, je hebt geen keus.
Hasi47 heeft alles op de juiste manier beschreven! Vermeldenswaard zijn de enorme kavels van 10x10m. We hadden de 76e plaats, allemaal goed, ook satellietontvangst. We gaan er weer heen. We waren op de camping, kosten geen 24 € met 16A. De parkeerplaats voor de slagboom is schaduwrijk en zeker geen receptie 😔
Er is een mooie STP ontstaan. De operators zijn erg vriendelijk. We wilden 3 dagen blijven omdat we ons niet konden voorstellen wat we hier moesten doen. Dit werd 2 weken. Met de E-bike, Mobike en te voet ... valt er een prachtige natuur te ontdekken. We wensen Paula en Norberto verder succes en komen graag terug.
Sitecode: 20785
De plaats biedt veel. Dat klopt. Het onderhoud van de plaats ten opzichte van de parkeerplaatsen, d.w.z. boomsnoei en afval op de percelen is ellendig. We stonden op een pad omdat andere plaatsen niet pasten vanwege de bomen. Ok voor 2 dagen, nu begin maart. De soms waarneembare stank moet worden opgemerkt. We denken dat het uit een grote stal komt, ongeveer 300 meter ten oosten van hier.
Vandaag zat ik op de fiets zonder bewegwijzering. Als je daarheen wilt, moet je van tevoren bellen of een e-mail schrijven.
We zijn hier voor de vierde keer en zijn altijd blij hier weer te zijn. Dat is zeker ook te danken aan Pilar, de goede ziel van de plaats. We waren er ongeveer 3 weken tot 26.11.19. Vanwege de uitbreiding van de plaats waren er nog steeds vrije plaatsen voor late aankomsten daar. Je moet weten dat je aan het einde van de cursus 's ochtends het verkeer heel goed hoort. De structurele uitbreiding is een beetje onvoorzichtig geweest
De officiële plaatsen zijn een beetje klein, maar je kunt ontwijken, dat is voldoende ruimte. Ideaal met aanhangwagen. Het is erg rustig en goed verlicht.
We verbleven 3 dagen, we vonden het leuk. De plaats is dichtbij, directe toegang tot een cirkelvormig pad rond een klein meer. Sta hier alleen, maar voel u veilig door de vele vriendelijke kinderwagens en de directe omgeving van een woonwijk. Je moet overdag verwachten met wat lawaai, omdat de toegang tot de AP7 over ongeveer 150 meter leidt. Geen probleem 's nachts.
Prive-staanplaats op het wijnhuis Finca Nadal, zonder enige aanvoer of afvoer, u staat op vlak asfalt in een hoek direct aan de wijngaarden. Aardige beschermheer die 's avonds langskomt om zijn meteostation te bewaken. Absoluut vriendelijk! We zijn momenteel alleen, maar voelen ons volkomen veilig.
Waren hier bij regenachtig weer. Daarom een beetje modderig, in de eerste rij slechts 3 SP bruikbaar. Er is weinig aan de hand. Mooie oude stad!, Korte wandeling daar. Het is mooi met een mooi uitzicht op de rivier de Main en de stad tegenover. De helft van het gebied wordt ingenomen door auto's.
Ben hier 3 dagen geweest. 'S Nachts stil. Geen infrastructuur, maar ok, want het kost niets en we hebben alles aan boord. Leuke plek. Goed uitgangspunt om te fietsen.
Na een vermoeiende zoektocht naar een CP in Frederikstad zijn we hier geland. Staand op grind recht op het water met uitzicht op de jachthaven. Elektriciteit u. Water verwijderd. Douches en WC op ongeveer 200 meter afstand. Verwijdering goed aan te rijden. Enkele boten terug naar de weg, oké. Maar over het algemeen dicht bij de natuur, ganzen u. Eenden recht voor je in het water. Oké voor ons.
Alles is leuk hier, je kunt het aanraden !!
Sitecode: 19934
Nu kost ongeveer 280 NOK, snelle prijsstijging! Het is een nabijgelegen parkeerplaats op gravel met een 16A Stromvers. Niet meer! Als je de toiletcassette vol hebt, kun je 600 meter lopen / rijden om hem te legen. Wil je douchen in de haven, op ongeveer 600 meter afstand? Dit heeft niets te maken met een camperplaats. Vanwege de locatie in de stad naar de ongetwijfeld mooie stad 4 sterren.
De ruimte was helaas bezet toen we om 17u aankwamen, voor ons sowieso te klein en krap. Aan de andere kant willen we redelijk ordelijk zijn voor zoveel geld. Ontwijkingsgebied rond een enorme plas. Geen plaats voor ons om te blijven. Sfeer eerder tweederangs, commercieel gebied en direct naast een hoofdweg, een beetje eronder. Dan tamelijk dicht bij de CP voor 350NOK
Prachtige plek, één staat op gras. Vrije keuze van de ruimte, ook voldoende ruimte rondom. Er gebeurt niet veel in het midden van juli. Spaces beschikbaar. Leuke kiosk en restaurant bij de ingang. Wat hen dwars zit, zijn de helikopters die hier ongeveer elke 30 minuten vliegen. Douches / wc die we niet hebben gebruikt.
Geweldige plek, alles zoals eerder beschreven! Het enige nadeel is dat je ongeveer 600 meter over de hoofdstraat moet rijden als je naar de stad wilt. Alleen dan begint het fietspad. De rest is echt top, staanplaatsen zijn mooi op gras👍. Afvoer voor fecale tank is niet zo optimaal, reed naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie naar Mandal.
We stonden hier 3 dagen, 2 op de eerste rij. De nabijheid van de prachtige stad en het uitzicht op de haven doet u de sobere asfaltplaats vergeten. Het is 150m👍 naar de supermarkt. Sat-ontvangst = 0. Wie televisie kijkt, het uitzicht en de zon tot net voor 22u? De rest hebben we niet gebruikt, dus niet beoordeeld.
Na de aankomst van de veerboot was dit onze eerste plaats om voet aan de grond te krijgen. De plaats was bezet, maar we konden op een weidegebied staan, ongeveer 150 meter van de ingang. De ges.Anlage maakt e. schone indruk, met een snack u. Restaurant aan het water. Mooi uitzicht op de baai. Er is elektriciteit in de wei, niets anders. Verwijdering chemical toilet niet mogelijk, net als grijs water
De baan bevindt zich in een groene omgeving. Zeer stil 's nachts. De flessencontainer wordt alleen overdag gebruikt. Voor de nacht volledig ok! Of het campinggedrag wordt getolereerd, betwijfel ik het. Korte wandeling naar de bakker en penny.
Zo niet, dan 10 sterren? Locatie, faciliteiten etc., alles tot onze volle tevredenheid. We hebben niet meer nodig. De prijs van 18 € is het waard om hier te zijn 👍 Omdat we geen elektriciteit en douche in de woonkamer nodig hebben, hebben we ook geen stress met extra kosten.
Rustige locatie. Directe toegang tot het fietspadnetwerk. Korte wandeling naar het centrum en het kasteel, gemakkelijk te voet bereikbaar. Aan te bevelen: het molenmuseum! In de zomer is er zeker een bepaald geluidsniveau te verwachten vanwege het direct aangrenzende buitenzwembad. Aan de andere kant heel dichtbij als je het wilt gebruiken. De achterstoelen zijn tijdelijk schaduw en met beperkingen op de satellietontvangst. Al met al, leuk hier👍
Deze plaats is nu gratis. Elektriciteit voor een vergoeding. Licht hellende oprit. Anders goed gelegen, ongeveer 2 minuten naar de Weser of naar een park met uitzicht op de scheepswerf van Lürssen. 10 minuten lopen naar de veerboot naar Lemwerder.
Alles is al gezegd dat kan belangrijk voor je zijn. Voor ons was het belangrijk om een receptie voor de mobiele telefoon te hebben. Helaas is ten minste het Vodafone-netwerk nutteloos, soms heb je zelfs Edge niet. Het dan verkregen WLAN in de ruimte is beperkt tot het apparaat dat zich het eerst aanmeldt. Geen 2e gebruiker mogelijk, geen hotspot. We gaan morgen verder
We kwamen met 8.5m WoMo en trailer zonder problemen op de spoorbaan. Het was veel ruimte, we hoefden de trailer niet los te koppelen. Het permanente kampeerterrein is verouderd, het WoMo-gebied ontspant, ongelijk terrein, maar zonder hellingen, maar alleen door bomen. Restaurant Tipp😋 in de buurt, Méson Bahia, Duitse eigenaren, heerlijk, gezellig, verzorgd. 👍
Er is al veel geschreven over de uitrusting van de cursus. We hebben gekozen voor een premiumcursus, deze zijn ongeveer 120 vierkante meter, maar zijn gedeeltelijk parallel aan de weg naar het strand of naar het restaurant / receptie. Het nadeel is dan het deels stevige of vroege verkeer. Een andere tekortkoming is ongeveer 200 meter weg een bouwplaats met 2 bouwkranen die de hele dag voor hem toeteren.
Zeer schone plaats op asfalt in een goed onderhouden omgeving. Levering en verwijdering zeer schoon. Stil 's nachts, zelden een auto. Je voelt je veilig, Policia in de buurt. Gemakkelijk te rijden, zelfs met een aanhanger 👍We zijn onderweg, dus kunnen niets van de plaats melden.
Dat is hoe het zou moeten zijn! Voor ons was er niets mis, alles zoals reeds beschreven. Wie klaagt over te kleine douches / wc's, heeft misschien een gewichtsprobleem? Heb net gekeken. Dus ik had nog geen echte orchidee op het mannentoilet. Blijf langer dan gepland: Omdat het hier mooi is.
Kleine, smalle ruimte tussen kademuur en straat. We passen er niet op, maar dat doet er niet toe. Kleine charmante locatie. Moet je zoiets leuk vinden?
De stad-nabije locatie en de ruimte is gratis, maar er zijn 4 punten. Anders ligt de plaats op een hoek tussen begraafplaats en straat. De grond is zanderig maar stevig, alles in een lichte helling. We reden verder, niets voor ons.
Sitecode: 19644
Hier moet je zijn geweest! Na 3 maanden in de Algarve kom je hier om uit te rusten. Awesome. Een aardige Française heeft ons vriendelijk ontvangen. De plaats heeft alles wat we nodig hebben. Bij zonsondergang boven het stuwmeer een gaswijn op het overdekte terras. Goed wegennet rondom, nauwelijks verkeer. De bakker 's ochtends klinkt niet 😏, 2 keer per week in de winkel.
Ik heb de plaats met de auto bezocht. Vanwege de zware regenval was de grond zacht en bedekt met veel plassen. Maar perfect begaanbaar. De slagboom was open, blijkbaar momenteel in het laagseizoen gratis. Het ligt voornamelijk aan het strand, fietspad direct aan het plein. Leuke kleine plaats, met goed restaurant in het fort: La Attaraya
De plaats is absoluut slecht, één ster te veel !! Wie wil daar staan? Bovendien leek het ons dat de plaats niet open is. Op de straat stond een bord met Se aluga
Ook voor grote WoMo's met trailer! geschikt 👍 achterin zijn plaatsen breed en lang. 17 € / N.
Alles zoals vaak beschreven! De toegang tot de hoge plaats is geen probleem als u afslag 118 van de A8 neemt. Is goed aangegeven. We kwamen hier zonder problemen met charisma en trailer👍
Ja, het is leuk hier. Naar het strand / meer / haven zijn slechts 200 meter. Goed uitgangspunt voor fietsen. De prijs is altijd goed, inclusief elektriciteit en V / E. Het inlaatgedeelte met de intrekbare paaltjes is even wennen, maar het werkt, zelfs als je geen Frans spreekt.
Ruime plaats, zeer mooie locatie! Dichtbij het meer, dat helaas momenteel erg leeg is. Charisma met aanhangwagen kan in één stuk worden geparkeerd, één staat parallel aan de weg! Kleinere. Muck heeft de verkeerde plek beoordeeld. Als het beter weer was, zouden we langer blijven!
Geweldige, vooral rustige locatie aan de Oste met uitzicht op de boulevard. Mooi restaurant op het plein met biertuin aan de Oste. Met avondzon! Eenvoudig maar smakelijk eten met redelijke prijzen. Een rustieke locatie👍
Sitecode: 1974
Ook in 2018 zijn we hier weer geweest, deze keer ook de stad bezocht. Helaas bij regenachtig weer. Zoals altijd: 👍👍👍
De oprit was nu behoorlijk overbevolkt, ook een slechte (enige korte) weg. Het had hard geregend en de eigenlijk mooie plek zag eruit als een Finse merenwijk.
Zeer gunstig gelegen, met name op de snelweg A43. Maar het centrum is ook gemakkelijk te voet te bereiken. Hier zijn de 3e keer en zijn blij met de verschillende mooie staanplaatsen op deze prachtige plek.
Alles zoals beschreven. We waren erg blij en zal terug keren. De door Emma2017 bekritiseerde dingen zijn elke gebruiker vooraf bekend en kunnen in de prijslijst worden gelezen. Maar: Iemand klaagt altijd! Toch is het oneerlijk tegenover de beheerder.
We waren hier in november 2017 en gemeld op het veld. Maar met andere prijzen, dan gepubliceerd. We betaalden € 10,60 (camper met 2 P). Het centrum van Praia de Mira is max. 1 km afstand, geen 7km! Je staat stil onder grote dennen, maar genoeg zon. Eigenlijk, tot nu toe alles goed tot aan het vertrek. Toen ontdekten we dat het lozen niet goed ging.
Alles zoals beschreven, zeer mooi park met veel verschillende bomen. Nu in november moet je goed kijken om zonne-opbrengst te hebben. De ingang is bezet tijdens de dag, bewaakt? De bakker komt ca. 0930h. Mega snelle gratis WiFi zijn beschikbaar in het café aan de rivier, rechts rond het plein te verlaten, langs het stadion.
We hebben er vier dagen naar genoegen gestaan. WiFi is beschikbaar via de Fair Play Bar op aanvraag. Als het regent krijg je erg vuile voeten, dus gingen we. wij geloven dat het veilig is als gevolg van het dorp in de buurt. Er komt al wel een dorpeling langs van het strand. De politie dagelijks bekeken op dingen, maar geen problemen met hen!
De locatie is gewoon geweldig in termen van nabijheid van stad en strand. Nu in november plaats is helaas ondergelopen na zware regenval. We zou zijn geweest de enigen, en hebben gestaan op de camping Mira Lodge Park. Een goed alternatief voor 10,10 € / nacht, incl. Fast WiFi
Waren in Nov. 3 nachten. Plaats, service, voorzieningen allemaal ok. Mooi hardwerkende meisje bij de receptie. Geweldige brood morgens👍. De omgeving is een beetje gemakkelijk? Is eenmaal zo😏 fietsen is nogal nix, keien zo ver als het oog reikt. 3 km van een Mega Outlet Center.
We hebben een camper met een toilet en een douche, we gebruiken die ook Het is een plek pal aan de duinen en het strand. De promenade met een goed restaurant (WiFi !!) ligt op 100 meter afstand. Hellende plaatsen die we nog niet gevonden. Voor ons allemaal goed! De plaats was 18.Nov niet eens halfvol.
We waren er , maar de parkeerplaatsen gepland voor 7m auto's. Aan zijkant ook niet veel plek! Al met al, heb je veel geld uitgegeven, de investering van plaatsen door de onnodige hellingen maar verwend mijn mening. volledig nutteloos voor onze 9m mobile, jammer!
Alles zoals beschreven! Toegang erg steil, maar niet nauw. Hebben met 9m charisma niet echt een probleem gehad. Nu in november te veel schaduw voor ons, is het uitzicht helaas verduisterd van onze plaats door planten. Maar: Voor de rest heeft de plaats 10 sterren verdiend, 😊 echt een paradijs (in de zomer)
Prachtige plek, dicht bij de oude stad of het kasteel. Goede restaurants in de stad. 3 nachten verbleven hier, terug zal komen. ❣️👍
Echt een zeer mooie plek, schilderachtig mooi om naar te kijken. Rustig, nu begin november! We zijn slechts 3 kampeerders hebben veel ruimte. afvalverwerking is beschikbaar. Verschillende strandbars binnen 300m. Trail zichtbaar op de wal.
We zijn hier vanwege de goede recensies. Zijn teleurgesteld verder gereden. Wie wil blijven pal bij een rotonde is in goede handen. Men bekijkt de situatie maar beter vooraf met Google! Voor de wordt de plaats structureel perfect geschapen. Hiervoor is de 6 Sterne😉
Een beetje grimmig uitziende plaats, vooral omdat we eind oktober daar alleen stonden. We zijn daarom verder gereden, hoewel de stad een goede indruk maakte
Graag 10 sterren voor het sublieme uitzicht en de vriendelijke familie 👍 De faciliteiten die ontbreken, hebben we aan boord. Toegang vanaf de weg is verhard,maar ongelijk. Zonder problemen te berijden. We zijn blij verrast😀
Degenen die met een camper van >3.5T komen moeten vanuit het zuidoosten en noordoosten komen. Toegang door het dorp is niet mogelijk! Voetgangerszone en smalle wegen! 😡
Sitecode: 21938
Toegang door de stad vanuit het noorden een beetje vervelend. Beter te benaderen vanuit het zuiden. Om te overnachten ok, het ruisen van de rivier leek me geruststellend. De huizen en hun bewoners op de achtergrond geven een veilig gevoel. We kunnen leven met de omgeving. De laatste meters zijn een beetje krap.
Allemaal goed! Wat wil je nog meer? Het is een rustige en vooral: veilig! waren eerst bij het fort. Daar is het alleen wat voor mensen die alleen willen zijn t. Bovendien stormt het er met ca 45 km/u
Centraal gelegen in de stad, gemakkelijk bereikbaar vanaf de N70. Grenst aan een openbaar park (golfbaan?) Top voor hondenbezitters! Minstens 11 plaatsen beschikbaar op asfalt plaatsen. Daartussen grasveldjes. Verlicht. Vuilnisbakken bij de ingang, service zeer schoon en gemakkelijk bereikbaar. Ook geschikt voor 8-10m campers. Erg leuk. Tegenover is een self-service carwash, ook voor camper geschikt.