Prästgården Annerstad

• Douche

• Rolstoelvriendelijk

tinus67

apr 2025

We stonden hier in het voor seizoen helemaal alleen. Prachtige plek aan een watertje bij een boerderij. De dieren hebben we niet gezien maar we mochten wel gebruik maken van de kano, fantastisch! Schone WC en douche. Online geboekt, inclusief elektriciteit.

HeidiH87

aug 2024

na het bekijken van de website en lezen van beoordelingen hadden we hoge verwachtingen, maar dit viel tegen. geen treasure hunt omdat er enkele dingen gestolen waren, konijnen, varkentje en kippen zijn er. koeien in de wei. als je elektriciteit neemt sta je op beton naast restaurant terras, neem je geen elektriciteit sta je op helling. niet veel bijzonders. eerder restaurant met shop, dan verblijfplaats. wel heel lekkere pizza!

Rene@camper

jul 2024

Wat een leuke gezellige camperplaats. t laatste plekje want de baas zette zn auto wel even weg. pizzaatje op t terras. idd de kok weet ze wel heel lekker te maken. leuk winkeltje met leuke producten. aanrader 2.0!!

Prästgård 1

341 74, Ljungby kommun, Zweden

kleine biologische boerderij - direct aan rivier de Bolmån - naast een boerderijwinkel en café - eigen aanlegplaats voor boten en kano's - kampvuur aan de rivier - activiteiten voor kinderen op de boerderij: het voeren van de dieren, schattenjacht door het dorp - centrum Ljungby - 17km

1 jun t/m 1 sep

€ 15,00 - € 25,00