@Rene@camper

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

idd een heel vriendelijk ontvangt, plekje mogen kiezen en t sanitair is vernieuwd, tweede gebouw wordt aan gewerkt . niets op aan te merken!

Hartelijk ontvangst, spreekt prima Engels en oké sanitair verouderd mat daar wordt aan gewerkt. mooi plaatsen op de terrascamping! op de fiets nog geen 2 km naar een hele mooie stad met de lekkerste Madeleines!!

Wat een leuke gezellige camperplaats. t laatste plekje want de baas zette zn auto wel even weg. pizzaatje op t terras. idd de kok weet ze wel heel lekker te maken. leuk winkeltje met leuke producten. aanrader 2.0!!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Om 13,45 uur aangekomen. plek genoeg, wat een mooie locatie. busjes staan er veel, dus de vorige recensie slaat nergens op! de meeste cp’s zijn saai en kan je niet je luifel uitzetten met terras. Hier kan dat wel.

camping bestaat niet meer!!!!

heerlijk rustige camping, sanitair wordt 2 x per dag schoon gemaakt. heerlijk muziekje tijdens t douchen en zelfs t zwembad bezocht binnen om af te koelen! 2 nachten gestaan, tip restaurant Bellevue in t dorp, heerlijk en betaalbaar !!

super mooie camping, redelijk rustig. mooi zwembad en sanitair goed en schoon, 2 nachten gestaan en voor herhaling vatbaar! supermarkt op loopafstand en iets verder goede bakker !!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

gezellig kleine camping, vriendelijke ontvangt en rondleiding. Sanitair is top en verse eitjes ed te koop! komen zeker een keertje terug!!

Aangekomen en gevraagd om twee plekken, wij betaalden en mochten door van de dame aan de bar en onze vrienden 5min later werden geweigerd ! Hij was vol zei de eigenaar! We wilden samen vertrekken en wij kregen eerst ons geld niet retour ! Zeer onvriendelijke benadering ! Ontzettend leuke camping gevonden 10 min verder !