@tinus67

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie plekken met voldoende privacy door het goed onderhouden 'groen'. We hadden deze camping uitgekozen op het zwembad en de speeltuin, helaas was het zwembad dicht en een deel van de speeltuin afgesloten. Douches moet je apart betalen. Sanitair schoon. Wij waren voor 2 volwassen + 2 kinderen met camper 54 euro kwijt, erg duur voor wat je krijgt! De waldkugelbahn en pumptrack in het dorp is leuk voor kinderen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een fijne camping! Schoon sanitair, keuken van alle gemakken voorzien (oven, magnetron, kookpitten). Leuke speeltuinen voor kinderen. Het naastgelegen zwembad kan op bepaalde tijden gratis gebruikt worden.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prachtige omgeving! Betalen met pinpas is mogelijk bij de automaat. Als er een WC zou zijn dan 4*

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Schone toilet en douche, plek om af te wassen, vuil water te lozen en water te vullen, inclusief elektriciteit. Vriendelijke eigenaar. Betalen via swiss, dat hebben wij niet dus mocht het contant. Leuk om naar het centrum te fietsen/rijden. Restaurant was in het voorseizoen alleen in het weekend geopend.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

We stonden hier in het voor seizoen helemaal alleen. Prachtige plek aan een watertje bij een boerderij. De dieren hebben we niet gezien maar we mochten wel gebruik maken van de kano, fantastisch! Schone WC en douche. Online geboekt, inclusief elektriciteit.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie ruime camping aan een meertje. We betaalden 200 kr, inclusief elektriciteit. Sanitair ziet er netjes uit. Er is een keuken aanwezig met magnetrons, ovens, koffiezetapparaat, waterkoker, gasstel etc. Er zijn verschillende vuurpitten. Voor de kinderen meerdere speeltoestellen en een strandje.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prachtige plek aan een meer. Schoon droogtoilet en vuilnisbakken aanwezig.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Perfecte camping voor een bezoek aan Fjällbacka. De camping zelf is zeer netjes, de vaatwasser is ideaal! Het uitzichtpunt boven op de rotsen op de camping is prachtig. Op een half uurtje rijden vind je een rotsstrandje waar je mooi kunt wandelen naar Munkkyrkan.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prachtige plek aan het water! WC is schoon en goed wifi, je hebt alleen wel de codes van beide nodig. De codes krijg je wanneer je betaald hebt met een Zweeds bankrekeningnummer. De andere optie is 200 kr in een envelop en wachten tot er iemand van het beheer komt of een vriendelijke medereiziger.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Handig reserveren via de website, in - en uitchecken via de zuil, verharde plekken, schoon sanitair en prachtige omgeving!