Camping Sunne

• Lozen afvalwater

• Stroom

Camping ligt naast recreatie oord Waterland en aantal restaurants in Sunne, in stedelijke omgeving maar wel aan meer. Sanitair is goed en schoon. Wel op de zaterdagavond dat wij er waren regelmatig geluidsoverlast van de jeugd (blijkbaar is er verder niet veel te doen hier voor de jeugd). Wij betaalden 310 kronen voor een overnachting met buscamper en 2 personen.

LiesRies

jul 2023

Eigenlijk nog geen 1 ster waard. Zoals eerder al beschreven vreselijk veel lawaai tot diep in de nacht van jongelui met auto's met harde muziek die zich naast de camping verzamelen. Je staat hutje op mutje en het sanitair is vreselijk smerig. Het waterpark moet je appart voor betalen dus daar hoef je niet voor naar deze camping. Als het even kan doorrijden en dichtbij wat anders zoeken en dan overdag terug gaan voor het waterpark.

kalianas

mei 2023

we brachten de nacht door op de camping 18-21 mei. Elke avond verzamelden zich zo'n 15-20 auto's op de parkeerplaats naast de camping en maakten lawaai tot middernacht en daarna. De administratie op de camping zei dat ze niet konden helpen. Zeker niet aan te raden als je wilt slapen.

Kolsnäsvägen 4

686 35, Sunne kommun, Zweden

gelegen aan een meer - naast waterpark - restaurant op loopafstand - centrum 1.5km

€ 25,00 - € 35,00

(SEK 329,00)