@LiesRies

Ja
2021

Eigenlijk nog geen 1 ster waard. Zoals eerder al beschreven vreselijk veel lawaai tot diep in de nacht van jongelui met auto's met harde muziek die zich naast de camping verzamelen. Je staat hutje op mutje en het sanitair is vreselijk smerig. Het waterpark moet je appart voor betalen dus daar hoef je niet voor naar deze camping. Als het even kan doorrijden en dichtbij wat anders zoeken en dan overdag terug gaan voor het waterpark.

Prachtige camping. We hadden een plaats aan het meer waar je dan ook dik voor betaald. De rest van de plaatsen trouwens ook wel duur. Sanitair keurig, prima loopafstand tot de skilift en activiteiten. Lekker gegeten op de camping in het grillrestaurant. Vriendelijk personeel. Hadden twee nachten geboekt maar zijn uiteindelijk maar 1 nacht gebleven wat geen probleem was.

Leuke rustige kleine camping. Vriendelijke Nederlandse eigenaren. Mooie ruime plaatsen.

Leuke stadscamping. Dichtbij winkels. Zwembad erbij. Niets bijzonders maar voldoende om even af te koelen. Mooie ruime plaatsen. Sanitair wat gedateerd maar prima voor wat je nodig hebt. Alleen contant betalen bij aankomst.

Echt een super plaats om te staan als je zelfvoorzienend bent. Wel toilet op het strand aanwezig. 8,50 per nacht. Helder water in het meer om lekker te zwemmen. Eetgelegenheid dichtbij op het strand.

Leuke camping. Vriendelijke eigenaren. Bus voor de deur om naar het centrum te gaan. Leuk zwembad erbij voor verkoeling. Alleen moet je niet te laat aankomen want er zijn geen aangewezen plaatsen en het is snel vol.

Prachtige camping. Ruime plaatsen. Schitterend sanitair gebouw. Zelfs thuis is het niet zo luxe. Vriendelijke receptioniste. Prachtig zwembad waar je gratis naartoe mag op 350m.

Echt een aanrader. Wat een super vriendelijke camping eigenaar. Mooie plaatsen, sanitair keurig.

Sitecode: 52025

Wat een waardeloze camping. Bij aankomst was de plek bezet waar we moesten staan. Werden toen na veel discussie elders neergezet. Ga je even met je camper een boodschap doen kom je terug staat er wederom iemand op je plaats. Chagrijnige camping eigenaresse. Slecht Engels sprekend personeel