Berghamns Fiskeläget

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

lekker-vrij

jul 2025

Ik was erg verrast dat we ondanks onze late aankomst om 19.00 uur in het hoogseizoen nog een plek hadden, momenteel zijn er slechts 6 van de 10 plaatsen bezet... blijkbaar nog steeds een insidertip

Guusje2021

jul 2025

Schitterende plek, onverharde ribbelweg ernaartoe. Grasveld met 10 ruime plekken. Leuk haventje, relaxte sfeer en rustig. Water op de aanlegsteiger aan het einde van het pad. Daar ook paal voor betaling, kistje met enveloppen, pen en schrift. 100 SEK of 10 euro. Even verderop sauna en droog toilet. Hiking trail langs kust is prachtig. Goede schoenen ivm klauteren over stenen noodzakelijk. Zwemmogelijkheden.

VentjeTessel

jul 2025

Heerlijke plek! Prachtige wandeling door bos en langs de kust. Sauna en vele strandjes om even de zee in te gaan. Droogtoilet. 100 kroon, contant of met swish. Contant in soort kluisje aan paal bij haven. Leuke verrassing op zaterdag was een heuse ijscoman die langsreed. Met de aanwezige camperaars kochten we een doos ijs.

303 berghamn

872 98, Kramfors kommun, Zweden

Camperplaats aan meer - toilet - zwemmogelijkheid - centrum 250m

€ 1,00 - € 10,00

(SEK 60,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!