@lekker-vrij
- 2017
Ik was erg verrast dat we ondanks onze late aankomst om 19.00 uur in het hoogseizoen nog een plek hadden, momenteel zijn er slechts 6 van de 10 plaatsen bezet... blijkbaar nog steeds een insidertip
Mooie plek, zwemgedeelte en openbare barbecueplekken op het strand. Ik nam een Uber-taxi naar de stad voor 270 kronen (25 euro)... alles verliep prima.
In het dorp is er een online kanoverhuur “Hegarts”
Stroom zeer zwak gezekerd op 3 A... niet genoeg voor onze Dometic Freshjet 3000, we hebben veel gezweet...
Let op: openingstijden van de zwembadkassa zijn 10.00 - 22.00 uur. U ontvangt een chip voor de slagboom en kunt vervolgens op elk gewenst moment naar buiten komen.
Parkeerplaats OK voor zelfvoorzienende voertuigen, afvoer OK, beter niet tanken! Vers water direct bij de fecaliëntuit, blijf weg.
De parkeerplaatsen kunnen ook worden gebruikt zolang de 5 EUR wordt betaald. Gasthof Löwe heeft geweldige Beierse gerechten tegen zeer redelijke prijzen
de baan is echt mooi en professioneel aangelegd; een manier om afval weg te gooien zou goed zijn! Loop ongeveer 5 minuten naar de bakker
helemaal geweldig en eerlijk...
geweldige plek voor één nacht, genoeg ruimte voor 30 voertuigen
prima plek direct aan het zwembad; Ruimte voor 30 voertuigen
we waren er voor 5 minuten en reden terug. Er zijn 10 topstoelen op de eerste rij; 4 daarvan waren gereserveerd met oprijplaten, tassen over de stoelnummers, stoelen of iets dergelijks. Zoals op Mallorca, alleen zonder handdoeken... heeft niets te maken met WoMo kamperen... De plaats in Stave is koeler en heeft een veel beter uitzicht op de zee...
12 uur kost 10 EUR, 24 uur 20 EUR, max. 7 dagen Raak niet in de war als je aankomt, de 1e parkeerplaats verdraagt geen WoMo, rijd helemaal tot het einde. Bakker op 5 minuten afstand.
De routebeschrijving staat vanaf 500 meter van tevoren goed aangegeven. Tal van plaatsen. Met tramlijn 4 naar de stad in 28 minuten, dagkaart voor lokaal vervoer voor 4 EUR bij de operator
is perfect gelegen direct bij het treinstation Zermatt-Shuttle, dat u in 12 minuten naar Zermatt brengt. Het sanitair is eenvoudig, maar zeer schoon. De uitbater is erg aardig! Broodjes in de stationskiosk vanaf 08.00 uur, erg lekker!
16,25 EUR voor één persoon, de aangrenzende parkeerplaats kan ondanks het verbod worden gebruikt. Om 7.30 uur deelt de terreinwachter het betalingsverzoek uit, dat vanaf 8.00 uur kan worden betaald.
goed voor de havenrondvaart (5 minuten lopen) en dicht bij de prachtige oude stad (10 minuten lopen)
super aardige exploitant, zeer goed eten in het restaurant. Naast de Schwabenhof (aan de overkant van de straat) is een grote parkeerplaats waar je ook kunt staan, maar zonder enige infrastructuur
In verband met Corona is het momenteel niet mogelijk om bij de automaat in te checken. alternatief via QR-code op de mobiel, werkte niet voor mij ....
De staanplaats hoort bij de camping “Naturama”. Een absolute ramp, niemand geeft om wat dan ook. Er is geen receptie, geen personeel behalve 2 studenten. De parkeerplaats is een openbare parkeerplaats, maar je kunt er niet om vragen; zoals ik al zei, er is toch niemand die zich ergens verantwoordelijk voor voelt ..,
de beste plek in de omgeving, het artikel dat hier over de machine wordt geschreven verwijst naar de camping "Naturama", wat echt een hel is ..,
Ruimte voor 15 voertuigen, zeer ontspannen ...
Goed restaurant en bus / trein verbinding! We waren met 10 voertuigen en voelden ons heel veilig
Waren hier 21.00 uur en kregen de laatste plaats. Alles heel raar. Geen prullenbak kan overal. Maar gratis!
Momenteel vanwege constructie (al voor 4 weken) geen toiletten verwijdering en geen vers water!
Verbinding met het openbaar vervoer is geweldig in 20 minuten in alle richtingen. De fietspaden zijn geweldig!
Erg druk! Direct aan de Cite de la Mer.
De plaats is geweldig voor sightseeing! Helaas erg druk en in de zomer vanaf 16.00 uur meestal vol! De beste restaurants met verse vis en oesters zijn bij de vuurtoren bij de ingang van de haven
Een van de mooiste plekken op weg van Duitsland naar Frankrijk!
Taxi naar het metrostation kost 10 EUR en is 24 uur beschikbaar. De pendelbus kost EUR 2 per persoon en vertrekt pas om 22.45 uur. Voor ons gezin was de beslissing snel genomen ten voordele van de taxi ...
Heel veel ruimte op de grote parkeerplaats; geen afzonderlijke camperstoelen
Let op: parkeerautomaat is beschikbaar vanaf 08.00 uur. Aak aan de toog van 10 UHT
Inschrijving vindt plaats bij de receptie direct achter de toegangspoort tot de haven!
De geldautomaat bevindt zich aan ingang 62 van de Arena. We werden door veel zoekers benaderd, dus misschien nuttig!
Super leuke contactpersoon, erg behulpzaam! Alles volledig ongecompliceerd!
De aangrenzende straat lijkt het hobbycircuit van de lokale bevolking te zijn; Motor gehuil de hele nacht. Voor teams met een trailer te smal; we stonden op openbare parkeerplaatsen met andere voertuigen langs de weg; verboden maar bleef ongemoeid.
De sanitaire voorzieningen zijn heel eenvoudig. Wij waren er in april en er was slechts één gedeeld toilet voor mannen en vrouwen; het mannengedeelte was gesloten. In het hoogseizoen zeker een mooie omgeving, in het voorseizoen erg primitief!
Heb de ruimte gebruikt om de kerstmarkt te bezoeken! Alles gemakkelijk bereikbaar zonder een fiets!
Hebben het weekend daar doorgebracht en de kerstmarkt bezocht. Alles was zeer schoon en zeer snel gratis Wi-Fi. Het veld is ongeveer 800 m dichter bij de stad; Over het algemeen, maar alles is gemakkelijk toegankelijk!
Bij het zwembad moet je een klein pad door de olijfgaarden nemen (ongeveer 5 minuten). In het dorp zijn er twee fantastische restaurants. Prachtig uitzicht
Heel leuk en heel leuk! Personeel erg behulpzaam! Zorg ervoor dat u in het hoogseizoen boekt, want er zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar. Een beetje uit de weg en op de berg. Het dorp kan niet te voet worden bereikt en met de fiets moet je steil de heuvel op klimmen. Dus blijf daar en geniet van het uitzicht.
Zoals altijd in het leven, is alles geven en nemen. Als je een pak wijn koopt (wat absoluut topklasse is) kun je mooi staan in de wijngaard. Een rondleiding door de wijnkelder met de eigenaar is ook mogelijk.Voor het diner is er gastronomisch eten met uitstekend eten.
Een wandeling zou vrij ver zijn, maar er is inderdaad een shuttlebus van de operator. Anders vonden we het allemaal heel gemakkelijk. De sanitaire voorzieningen zijn gewoon de standaard
Ongewijzigd leuk! Geen service maar goed eten en drinken ...
Met de coördinaten van het bestemmingsadres hadden onze Navi-problemen. Rijd gewoon voorbij het veld en sla dan rechtsaf.
De plaats is altijd erg goed bezet. Als je na 16.00 uur komt, heeft het weekend weinig kans
Telefonische reservering mogelijk en nuttig. Zeer steile en smalle oprit. In de stad leuke restaurants met goed eten
De aanreis gaat steil bergopwaarts, maar goed met 4 ton mobiel mogelijk. Prachtig uitzicht. 20 minuten van de snelweg; We landden daar voor een overnachting vanwege files aan de Gotthard-tunnel. Heel leuk! Biologische producten van onze eigen boerderij.
De plaats is absolute topklasse! Super toegewijde medewerkers die helpen met eventuele vragen.De oprit is hobbelig maar ook goed met 8 m mobiel. De weg naar het station vereist een fiets; te voet heel ver
Een ideale plek om Valencia te bezoeken. Opgelet, de laatste trein vertrekt om 10:20 uur. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel dichtbij pakjes, sanitaire voorzieningen heel gemakkelijk. De prijs is erg hoog!
Leuke plek en niet ver van de snelweg. We bleven spontaan voor een file en waren aangenaam verrast. De operator houdt altijd enkele plaatsen vrij voor spontane bezoeken. De omliggende stad (vermoedelijk de mooiste plek in Frankrijk) is met de fiets te bereiken. Anders behoorlijk afgelegen; geen wandelmogelijkheden.
Zeer vriendelijk personeel, super schone toiletten, hoewel eenvoudig; Plaatsen tot 7,50 meter heel goed mogelijk