@lekker-vrij
- 2017
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Ik was erg verrast dat we ondanks onze late aankomst om 19.00 uur in het hoogseizoen nog een plek hadden, momenteel zijn er slechts 6 van de 10 plaatsen bezet... blijkbaar nog steeds een insidertip
Mooie plek, zwemgedeelte en openbare barbecueplekken op het strand. Ik nam een Uber-taxi naar de stad voor 270 kronen (25 euro)... alles verliep prima.
In het dorp is er een online kanoverhuur “Hegarts”
Stroom zeer zwak gezekerd op 3 A... niet genoeg voor onze Dometic Freshjet 3000, we hebben veel gezweet...
Let op: openingstijden van de zwembadkassa zijn 10.00 - 22.00 uur. U ontvangt een chip voor de slagboom en kunt vervolgens op elk gewenst moment naar buiten komen.
Parkeerplaats OK voor zelfvoorzienende voertuigen, afvoer OK, beter niet tanken! Vers water direct bij de fecaliëntuit, blijf weg.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
De parkeerplaatsen kunnen ook worden gebruikt zolang de 5 EUR wordt betaald. Gasthof Löwe heeft geweldige Beierse gerechten tegen zeer redelijke prijzen
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
de baan is echt mooi en professioneel aangelegd; een manier om afval weg te gooien zou goed zijn! Loop ongeveer 5 minuten naar de bakker
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
helemaal geweldig en eerlijk...