Anfasteröd Gårdsvik

• WiFi

4.2

Maaikev89

aug 2025

Heel erg mooi gelegen aan het water. Is een terrassencamping, je staat ook een beetje scheef. Prachtig uitzicht. Sanitair is denk ik net nieuw, keurig en schoon. Wasmachine en droger beschikbaar (alleen even inschrijven, kost niks, alleen eigen wasmiddel meenemen). In de ‘keuken’ zit zelfs een vaatwasser. Wij hebben een elektrisch bootje gehuurd met de kinderen, heel erg leuk! Iets meer dan €50 per nacht met 4p. Incl. elektra, (warm) water, wifi.

Jeroenri

jul 2025

Je kunt mooi aan water zitten en er vermaken met vissen, krabben vangen of zwemmen. Er zijn mogelijkheden voor hengels, bootje of kano huren. De camping plaatsen zijn op hoogte niveaus verdeeld over de camping met op de ene plek meer uitzicht dan de andere. Plaats 939 is een aanrader. Sanitair, keuken en wasmachine zijn nieuw en schoon. Soms wel onhandig dat het allemaal badkamers zijn en geen losse toiletten waardoor je soms even moet wachten.

CoenV8

jul 2025

Prima mooie lokatie, maar behoorlijk prijzig. 527 sk oftewel bijna 48 euro voor 1 nacht. Douchen en toilet keurig. Maar niks voor ons, een echt camping. Volgende keer zou ik verder zoeken

LJUNGS ÅKER 406

459 91, Uddevalla kommun, Zweden

58.1985027 11.8907197

Camping in het hart van Bohuslän - centrum Ljungskile 3km.

€ 25,00 - € 35,00

(SEK 320,00)