@Jeroenri
Een keurige camping naast een golfbaan. Service gebouw ziet er nieuw uit en heel schoon. Je mag zelf een plek kiezen op de camping dat varieert van een veld rond het service gebouw of een aantal plekken met wat meer bomen om de plek heen. Op 5 minuten lopen is een leuk cafe/winkeltje waar je leuke spulletjes kunt kopen maar ook wat kunt drinken/eten. Achter de camping kun je zo het bos in lopen voor een mooie wandeling.
Kleine sfeervolle camping vlakbij een mooi meer. De aardige nederlandse eigenaren hebben oog voor decoratieve details die je overal op de camping tegenkomt. De camping bevat een leuk cafe/kiosk waar je diverse lekkernijen kunt kopen. Door alleen in de basisvoorzieningen (2 keurige toiletten en douches) te voorzien voelt het echt als een natuurcamping. Het meer is direct aan de overkant voor zwemmen en vissen of varen (huren). Wij hebben genoten!
Je kunt mooi aan water zitten en er vermaken met vissen, krabben vangen of zwemmen. Er zijn mogelijkheden voor hengels, bootje of kano huren. De camping plaatsen zijn op hoogte niveaus verdeeld over de camping met op de ene plek meer uitzicht dan de andere. Plaats 939 is een aanrader. Sanitair, keuken en wasmachine zijn nieuw en schoon. Soms wel onhandig dat het allemaal badkamers zijn en geen losse toiletten waardoor je soms even moet wachten.
Heerlijke camping! Mooi verzorgt campingterrein. Rustige en relaxte omgeving. Keurig sanitair. Mogelijkheden voor vissen, voetgolf en zwemmen. Vriendelijke en behulpzame receptie.
We hebben hier 2 nachten gestaan met onze camper. Erg genoten van de rotsachtige omgeving. 15 minuten lopen naar een plek waar je kunt zwemmen en krabjes kunt vangen. Vanaf je campingplek heb je mooie uitzicht op de rotsen. Het tentenveld ziet er ook leuk uit. Prima ontvangst en sanitair.
Camping aan het strand. Dicht bij het strand waren de plekken wat ruimer opgezet dan verderop de camping. Gevarieerd aanbod aan type plaatsen. Sanitair keurig. Aardige en behulpzame mensen bij de receptie.
Op doorreis naar Zweden 1 overnachting. 30 minuten vanaf de boot Rostock-Gedser. Vriendelijke ontvangst en behulpzame receptie. Gevarieerd aanbod aan type plaatsen. Keurig sanitair. Langs het water waar een vissteiger was aangelegd.
Op doorreis 1 overnachting. Vriendelijk ontvangst bij aankomst, lekkere broodjes van de broodjesservice, keurig schoon sanitair.