Hafsten Resort

• Lozen afvalwater

het is een echte familie camping. het trekt veel mensen aan, daardoor sta je op het centrale gedeelte van de camping dicht op elkaar. hier moet je tegen kunnen. gelukkig hebben ze ook een groot veld voor de camping, waar je heerlijk vrij kunt staan aan met uitzicht over het fjord. alle faciliteiten zijn goed. prijs 2 personen met stroom en douche 600,00 kronen

Karre-Camper

mei 2025

We kwamen rond 14.00 uur aan, werden zeer vriendelijk ontvangen. kregen een hele mooie plek met uitzicht op het meer. Douchen + toiletten zijn keurig netjes. Er is een ruimte waar je kan koken, bakken, magnetron + oven kan gebruiken. Ook het afwasgebeuren ziet er heel netjes uit. Er is een buitenzwembad die altijd 28 graden is. Er zijn heel veel wandelmogelijkheden. Het was echt een resort. We moesten 29 euro, 315 kronen betalen. Wifi is oké.

Diver58

sep 2024

Zeer groot en goed georganiseerde camping. Heeft faciliteiten van een resort met alle voorzieningen die daar bij horen. Wij waren hier op 8 september en de camping liep leeg omdat de schoolvakanties in Zweden zijn afgelopen. Ik kan me voorstellen dat het in de midzomer erg druk is. WiFi is goed en snel. Kortom, een aanrader.

Hafsten 120

451 96, Uddevalla kommun, Zweden