@Karre-Camper
- 2021
- McLouis Anders Anders
- 2011
- Integraal
Prima camping, zeer vriendelijk ontvangst. Prachtige ruime plekken. Je heb de keus uit een eigen plek of op een veld met andere kampeerders. Dat is een heel groot veld met speeltoestellen in het midden. Wij kozen voor een eigen plek. Sanitair was keurig. Er is een groot bos achter de camping, waar je lekker kunt wandelen met de hond. Dat vonden wij heerlijk. En natuurlijk zijn er prachtige fietsroutes. Kortom…. hier komen we zeker terug.
We hebben voor 2 nachten geboekt en vonden het zo leuk dat we 2 nachten bij hebben geboekt. De camping ligt in het dorp Bullay. We kregen een mooi plekje op camp 3. En hadden het uitzicht op de moezel en het dorp. Toiletten + sanitair zag er netjes uit. Er was een broodjesservice. De plek was behoorlijk groot en er waren enorm veel mooie fietstochten in de omgeving. We hadden prachtig weer, dus kortom het waren fantastische dagen.
Wij zijn hier 2 nachten geweest. Het is inderdaad een groot hobbelig grasveld, niet alle plaatsen zijn hetzelfde. Met een beetje kunst en vliegwerk sta je recht. Sanitair is éénvoudig maar goed. Er naast ligt het Ekebergpark, waar je zo vanaf de camping door kan lopen. Het is een prachtig park met allemaal mooie beelden. Het was heerlijk om met onze hond doorheen te lopen. Prima camping voor bezoek Oslo.
Vriendelijk ontvangst door een lieve jongedame. Ze kon heel goed Engels. We mochten zelf een plekje uitkiezen. Het zijn ruime mooie plaatsen. Sanitair zag er prima uit. Wifi deed het goed. Ik wilde een was draaien, receptie was dicht. Er werd toch open gedaan en ik kreeg alles mee om te wassen. Was 🧺draaien kost 40 kronen. Staanplaats was 270 kronen inclusief douche. Dus prima camping om 1 of 2 nachten te verblijven.
We zijn hier 2 nachten geweest. Je kan zelf je plek uitkiezen. Het sanitair is prima, wordt 2 x daags schoongemaakt. Er is een supermarkt 200 meter verderop. Alle winkels zijn op loopafstand. Je hebt een prachtig uitzicht op de fjorden. Het is een komen en gaan van campers. Er is wifi, die is wat aan de zwakke kant. Verder prima camping, met een hele relaxte sfeer. Bij ons lag er een heel groot cruiseschip.
Er was niemand toen we aankwamen, maar het was maand Mei. Er stond op een briefje bij de receptie dat je zelf een plekje uit moest zoeken en tussen 21.00 en 22.00 uur kwamen ze afrekenen. Je kon zo in de w.c. douche en keuken, alles zag er netjes uit. De elektriciteit en Wifi werkte prima. Je had een prachtig uitzicht op de bergen en stond tussen hele mooie paarden. Het centrum ligt 1 km lopen van de camping. Dus wij waren super tevreden.
We kwamen rond 14.00 uur aan, werden zeer vriendelijk ontvangen. kregen een hele mooie plek met uitzicht op het meer. Douchen + toiletten zijn keurig netjes. Er is een ruimte waar je kan koken, bakken, magnetron + oven kan gebruiken. Ook het afwasgebeuren ziet er heel netjes uit. Er is een buitenzwembad die altijd 28 graden is. Er zijn heel veel wandelmogelijkheden. Het was echt een resort. We moesten 29 euro, 315 kronen betalen. Wifi is oké.
We werden zeer vriendelijk ontvangen, kregen een hele mooie plaats met een vlonder. Er stonden veel caravans met vaste plaatsen. Douche wat verouderd maar zeer schoon. Strand op 500 meter, verder weinig te doen. Mooie plek om 1 nacht te staan. Wij stonden er alleen met onze camper, dus zeer rustig.
Cammperplaats bij haven. Er kunnen 40 campers staan. Douche + toilet zag er netjes uit. Het was er rustig, ondanks dat we met 41 campers stonden. Het is op de fiets ongeveer 8 km naar het centrum van Kopenhagen. Alles eenvoudig, maar je staat wel tussen de bomen. Wij waren erg tevreden. Betaling heel makkelijk via automaat havenkantoor.
We zijn gisteren hier aangekomen. We werden vriendelijk ontvangen. Het is een prachtige camping met alles erop en eraan. Heerlijke douches, goede w.c. Prachtige ruime plaatsen om mooie grasvelden. Er is zelfs een strandje. Er is een huiskamer, waar je als het regent in kan zitten. Mooie, ruime afwasplaats. We hebben de was gedaan. Kortom het was zo’n leuke camping dat we een nacht bijgeboekt hebben. De eigenaren zijn super lief en gastvrij.
We werden vriendelijk ontvangen. Hadden een grote staanplaats. Toilet en doucheruimte zag er netjes uit. Je kon voor de volgende dag verse broodjes bestellen. We hadden veel privacy in verband met grote groene afgebakende tussen hagen. Kortom prima plek om een paar dagen te verblijven.
We hebben 2 nachten op deze camping gestaan en zijn heel tevreden. Ze hebben een heel nieuw toiletgebouw met gratis douchen. Je kan voor s’morgens vers brood bestellen. Er is een restaurant waar je lekker kunt eten. De staanplaatsen zijn ruim. De ontvangst was heel vriendelijk, de dame sprak redelijk goed Nederlands. Kortom prima camperplaats ( camping) om een poosje te verblijven. Eritrea is 3.5 km op de fiets en was prachtig 🤩.
We kwamen zondag 2 juni rond 17.30 uur aan. We werden begroet door een vriendelijke Engels sprekende jonge man. Er was gelukkig nog plaats. Voor de campers is er een verharde camperplek met een stuk gras waar je lekker kunt zitten. We keken uit op een groot groen speelveld. De douchen en toiletten waren schoon. Het was er heerlijk rustig. De Wifi deed het perfect. Veel mogelijkheden om met de hond te lopen, veel mooie fietsroutes. Prima camping.
We hebben hier 1 nacht gestaan, omdat we op doorreis waren. Er stond nog 1 camper, dus het was lekker rustig. Er kwam een meneer rond 17.30 uur om 8,- euro op te halen, wat de onkosten zijn voor 1 nacht. We kregen toen een klein flesje heerlijke kruidenlikeur als welkom. Er stond een elektrische paal(zie foto) waar je voor 1 euro elektriciteit kon laden. Voor 0,10 eurocent kon je 10 liter water tappen. We zijn dik tevreden over deze camperplaats
We hebben hier 5 nachten gestaan. Prima camping, mooie plaatsen. Elektrische aansluiting op iedere plaats. Watervoorziening in de buurt. Erg schoon sanitair met toiletpapier en zeep en handdoeken bij de wasbak. Goede douchen, 0,50 eurocent. Heerlijk bos achter de camping waar je heerlijk kunt lopen met de hond. Groot zwembad waar je baantjes kunt trekken. Het was er heerlijk rustig, waar wij wel van houden, misschien met kids iets te rustig!
Sitecode: 61960
We werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen een mooie plek op de camping. Sanitair zag er keurig uit. We hadden water en stroom op onze plaats. We zijn naar Antibes gefietst, wat een zeer mooie route langs de kust was. Het plaatsje was geweldig, een oud stadje met hele leuke winkels, vriendelijk personeel en een zeer mooie haven met enorm grote schepen. We keken onze ogen uit, echt leuk om eens te zien. Het strand was helaas 1 km lopen.
Heerlijke camping met unieke staanplaatsen. Je mag je eigen plek uitzoeken. Je kan kiezen uit een grote of kleine plaats. in de schaduw of in de zon. De eigenaresse is super vriendelijk. Strandje ligt lekker dichtbij. Er is een restaurant aanwezig bij de ingang, waar we heerlijk gegeten hebben. Je kan iedere dag verse broodjes bestellen. Sanitair is eenvoudig maar netjes. Als je op zoek bent naar een unieke camping, is dit zeker een aanrader.
Vriendelijk ontvangst, we mochten zelf onze plaats uitzoeken. Dit waren hele mooie ruime plaatsen met de mogelijkheid onder een boom of in de zon te zitten. Er is enorm veel groen in de omgeving. Sanitair is eenvoudig maar goed. Zwembad is leuk. Je kan lopend naar het mooie historische stadje. We waren zeer tevreden met deze mooie camping.
We zijn 13 april een nacht op deze camperplaats geweest en dit is ons goed bevallen. Er was keurig sanitair. Het uitzicht was op de polder of fruitbomen. Je kon bij de boerderij gaan kijken hoe de geiten gemolken werden. Sfeer is gemoedelijk, we werden vriendelijk ontvangen. We mochten zelf een plek uitzoeken.
We zijn hier vorige week twee nachten geweest en vonden het een heerlijke camperplaats. We mochten zelf een plek uitzoeken, je hoefde je niet te melden. Betalen moet je na afloop en dat gaat op basis van goed vertrouwen via een QR code of contant geld in een envelop doen. Waar vindt je nog zoiets. Je betaald per nacht 19,- euro. Douche + toilet gelegenheid is prima. Er is een mogelijkheid om binnen in een soort gezellige huiskamer te zitten.