Camping Jakobsbad

• Stroom

4.5

keesv

aug 2025

nette camping. vriendelijke ontvangst. muntjes voor de douche wat enerzijds altijd gedoe is maar anderzijds wel duurzaam. ik kan snel douchen zelfs met dik lang haar maar er zijn ook mensen die zomaar 20 minuten onder de douche gaan staan. dat kan hier ook maar dan betaal je daar voor. mooi groen gras om op te staan. mooie omgeving.

Hene52

aug 2025

Een prachtige camping voor wandelingen en excursies in het Appenzellerland. De beheerder is een vriendelijke local die de camping met veel zorg beheert. De winkel verkoopt streekproducten tegen zeer redelijke prijzen. We voelden ons zeer op ons gemak. Dankzij de eigenaren was het een fantastisch verblijf bij jullie 👍

Paulus23

jun 2025

Aardige ontvangst en behulpzame eigenaar bij parkeren camper. De camping is een voormalige boerderij en ligt in een mooi landschap. Op een paar minuten lopen is de kabelbaan naar de Kronberg en een stationnetje om met de trein naar bijvoorbeeld Appenzell te gaan. Er zijn veel wandelmogelijkheden. Het sanitair is kennelijk splinternieuw en schoon. Een aanrader.

Laufteggstrasse 1

9108, Gonten, Zwitserland