@Hene52
Fantastische kleine camping! We hebben online geboekt en alles verliep perfect. Prachtige sanitaire voorzieningen, altijd brandschoon. Slechts 10 minuten fietsen naar het stadje! Onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding!
Een prachtige camping voor wandelingen en excursies in het Appenzellerland. De beheerder is een vriendelijke local die de camping met veel zorg beheert. De winkel verkoopt streekproducten tegen zeer redelijke prijzen. We voelden ons zeer op ons gemak. Dankzij de eigenaren was het een fantastisch verblijf bij jullie 👍
Een prachtige plek. Maar voor één nacht word je compleet opgelicht. Ik betaalde meer dan €50 voor een busje plus twee personen! Voor wat je krijgt, is alleen Kroatië duurder!
Een saaie parkeerplaats op een parkeerterrein. Goede toiletten en een snelle busrit naar de stad. Maar 's nachts lawaaierig!
De plaats is erg goed en biedt alles wat je nodig hebt. Maar de prijs is exorbitant! 100 euro per nacht is de duurste camping die ik de afgelopen 10 jaar in Europa heb meegemaakt! De exploitanten zouden zich moeten schamen als ze het lokale monopolie op een dergelijke manier uitbuiten.
Plaats dicht bij de stad wordt al oud. soms hele bijzondere regels. Je mag niet met een zwembroek het zwembad in 😵💫Helaas had ik geen andere zwembroek bij me, dus ik moest het zonder zwembad doen. Zoiets zou ook op de website kunnen staan, dan kun je zelf regisseren, één ster aftrek!
geweldige toonhoogte in de wijnstokken. Ik heb zelden zo'n goed en verzorgd sanitair gezien. Leuk restaurant, dat helaas niet zo vaak open is. Toch is alles een echte aanrader.
waarschijnlijk het beste voor kampeerders in Bergamo! vriendelijke ontvangst, dicht bij de stad (tram voor 1 euro 30 voor 75 minuten) winkels en alles wat je nodig hebt.
De locatie naar de stad van deze plek is een pluspunt. Mooie omgeving op het platteland. Voor douches en warm water moet je apart betalen voor de toch al hoge prijs, wat vervelend is.
mooie camping met alles erop en eraan. Een beetje ver van het centrum van Sion.
De camping is oké. Maar apart betalen voor de douche is vervelend. Voor het afval heb je ook een rode zak nodig, die CHF 3 extra kost, wat helemaal niet campervriendelijk is!
Luxe op deze plek zijn de installaties, toiletten/douches en sauna/stoombad. De vraag is of dit is wat een camper nodig heeft en wil....... De plek zelf is een liefdeloze parkeerplaats, waar beton de boventoon voert en het gazon nauwelijks bruikbaar is (de parkeervoorschriften verbieden meer dan toegestaan). De 65 euro per nacht zijn dus waarschijnlijk over de top. Ik ben benieuwd of dit concept gaat zegevieren.
Locatie ok, maar luid. slechts één toilet voor alle kampeerders is klein. Douche niet beschikbaar, naar verluidt vanwege Corona ...... jammer
Hele leuke camping in een prachtige omgeving. Sanitair iets ouder maar absoluut goed. Gratis toegang tot het zwembad. Grotten zijn te voet in 40 minuten te bereiken. Winkels in de stad op 10 minuten loopafstand. Wij raden aan.
Het enige positieve is de nabijheid van de stad. De rest is al genoemd: douchen zonder nat te worden is de middelbare school, helemaal te duur (de duurste camping op mijn reis door D, POL en Baltische staten). En dan worden we nog steeds gerookt, want hier is open vuur blijkbaar toegestaan.
Het enige positieve is de nabijheid van de stad. De rest is al genoemd: douchen zonder nat te worden is de middelbare school, helemaal te duur (de duurste camping op mijn reis door D, POL en Baltics). En dan worden we nog steeds gerookt, want hier is open vuur blijkbaar toegestaan.
Suprr mooi kamp met een prachtig strand. Sanitaire voorzieningen topklasse. Enkele van de beste die ik tot nu toe heb gezien. Ik zal nog een keer komen.
Helaas is dit het enige kamp in Nida. Hij is het geld zeker niet waard. Een vreselijke puinhoop met de pakjes, sanitaire voorzieningen zijn vies, 's morgens geen papier op de toiletten etc. Helaas geen alternatief.
Perfect, vlakbij het stadsplein, het heeft alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijke en competente ontvangst. Tram naar de stad is eenvoudig. Alles wordt ten zeerste aanbevolen.
Sitecode: 2061
Zeer handige plek. Alles is aanwezig, wat je nodig hebt. De percelen zijn goed bemeten. De stad kan te voet worden bereikt in 20 minuten. Wat wil je nog meer zo dicht bij Auxerre!
De camping is eigenlijk heel goed, goed gelegen met alles wat je nodig hebt. De sterren gaan weg voor het toegangssysteem met de barrière. De werken die synoniem zijn met ontvangen code zijn alleen slecht, onaanvaardbaar. Ook al wordt dit systeem beheerd door een andere samenleving, dat stoort me enorm. Bedrijf dat je iets droogt !!!!!!!!!
Eigenlijk goed kamperen. In de communicatie van de openingstijden zijn de gasten echter van streek: op de website is 15:00, bij de voordeur maar 16:00. Dus daar stonden we, met vele anderen ..... vervelend !!
Leuke camping met Meeranstoss en zwembad. Voor de slechte sanitaire voorzieningen gaan sommige sterren weg.
We waren hier voor de tweede keer. Het enige positieve in de plaats blijft nu de nabijheid van de stad. Anders is er nauwelijks iets te bogen, sanitaire voorzieningen zijn goed, maar kosten extra en liggen op loopafstand. De plaats is puur beton, buiten zitten niet leuk, een PLAATS gewoon .... we zullen nauwelijks terugkomen
De plaats is smal maar zeer aangenaam. De mensen bij de receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt meteen alle informatie voor een bezoek aan Praag. Kaartjes voor de tram naar de stad zijn verkrijgbaar bij de receptie. Een ster gaat weg voor de sanitaire voorziening, die een beetje krap is.
Geweldige plek, sanitatie top, prijs absoluut ok. Met de fiets in 10 minuten in het prachtige centrum, gaat ook te voet. De plaats is absoluut aan te bevelen.
Nou, het veld staat zo centraal, met de fiets op 20 in het midden. De prijs is ook goed voor de locatie. Maar de sanitaire voorzieningen lieten veel te wensen over, alles altijd onder water. Bovendien, voor het aantal bezoekers veel te weinig toiletten en wasplaatsen.
Prachtige plek met goede infrastructuur, we zijn hier voor de tweede keer. Douches hebben 50 cent nodig, gelukkig wie weet dat eerder en is niet naakt in de douche zonder geld. Wi-Fi is niet de hit, maar werkt meestal niet. Met de fiets in 20 minuten in het centrum - Hammer! We zullen terugkomen 👍
De plaats is eigenlijk geweldig, goed gelegen en goedkoop. Zeer vriendelijk welkom en voldoende ruimte voor een mobiel. Een enkel toilet is echter een beetje krap als de ruimte vol is.