@Paulus23
- Hymer B578
- 2011
- Integraal
Augustus 2026
Wat er over is van de oorspronkelijke camping is heel prettig. Aardig publiek, grotendeels bestaand uit mensen die hier al tientalle jaren komen en van hun (sta) caravans soms echte paleisjes gemaakt hebben en hier soms al generaties staan. Ideaal voor kinderen en gezellige sfeer met onderlinge verbondenheid. Vooral mensen met geen dikke portemonnee zo te zien. Maar nu krankzinnig dure “ villaatjes” voor meer dan 4 ton, steriel, vrijwel precies
Juni 2026
Beheerders zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam echtpaar. Prachtige locatie voor wandelen en fietsen in de Cairngorms. In het nabijgelegen Aviemore kan prima gewinkeld worden. Deze camping is een aanrader.
Mooie camping, prima sanitair, mooi uitzicht op zee, goede wandelmogelijkheden met de hond, winkels op loopafstand. Aanrader.
Deze camping viel ons erg tegen. De plaats die we toegewezen kregen was erg klein met nauwelijks ruimte om de camper op de plek manoeuvreren. Tussen de plekken is geen enkele afscheiding. We betaalden €37 voor één nacht inclusief stroom en kurtax. Te duur voor de geboden kwaliteit.
Aardige ontvangst en behulpzame eigenaar bij parkeren camper. De camping is een voormalige boerderij en ligt in een mooi landschap. Op een paar minuten lopen is de kabelbaan naar de Kronberg en een stationnetje om met de trein naar bijvoorbeeld Appenzell te gaan. Er zijn veel wandelmogelijkheden. Het sanitair is kennelijk splinternieuw en schoon. Een aanrader.
Armoecamping met veel oude, vieze en afgeleefde caravans en roestige campers. En vlak bij de snelweg. Geen receptie, boeken moet van tevoren en online. Als we de keus hadden waren we doorgereden. Kostte 25 pond voor twee personen met een motorhome.
Een geweldig mooi en rustig aan zee gelegen camping. Het terrein is zeer fraai aangelegd , sanitaire voorzieningen zijn van topkwaliteit en brandschoon. Een toplocatie die we iedereen kunnen aanraden.
Erg mooie camping, prima sanitair, goede fiets-en wandelmogelijkheden, ruime plekken, dus niets op aan te merken. Waren hier op 4 september 2024.
2023
zeer ruime camping met prima sanitair. Jammer is dat de plek waar grijs water kan worden gedumpt vrijwel onbereikbaar is voor campers. Ook zou het prettig zijn als gasten wat schriftelijke informatie zouden krijgen over wandel- en fietsmogelijkheden, winkels, pubs etcetera en hoe daar te komen. De kennelijk nieuwe eigenaars/ beheerders maken niet de indruk zich te verplaatsen in de behoeften van hun klanten, maar zijn wel vriendelijk.
Sitecode: 81964
een vreselijke camping. geen stroom, geen vuilwaterafvoer, geen welkom bij een receptie, slechte toegangsweg, maar wel 36 pond per nacht. De toiletten zijn een paar hokjes van golfplaat met een poepdoos. Eco friendly heet dit. Hebben enorme spijt dat we dit vanuit NL geboekt hadden.