Campspace in Tivenys, Catalonia

Rivendicato dal proprietario

Micro campeggio

1 recensioni

Prenota questo campeggio tramite il nostro partner

Campspace logo

Cosa dicono gli altri

H

Helmut

apr 2024

Experience: Het plekje bij Alison was echt super als je van rust en kalmte houdt. Wij waren de allereerste gasten en voelden ons er meteen thuis. De wegbeschrijving voert je normaal gezien door het dorp, maar omdat er feestelijkheden voorzien waren stonden er meer auto's dan normaal geparkeerd, waardoor wij niet door geraakten met onze camper. We contacteerden Alison en ze is meteen in haar auto gesprongen om ons via een andere weg te begeleiden. Eens aangekomen konden we onze camper vrij neerzetten achteraan het domein, in de schaduw van een olijfboom. Op het terrein woont een jong koppel dat ook heel erg vriendelijk en behulpzaam was. Momenteel is er enkel een compost-toilet, maar er wordt ook nog gewerkt aan andere sanitaire voorzieningen voor de gasten. Een erg fijne plek waar we zeker nog naar zouden terugkeren! Contact: Alison is een heel vriendelijke dame, die heel behulpzaam is. Je mag haar altijd storen om iets te vragen.

Aggiungi una recensione

Siete stati qui? Dite agli altri cosa ne pensate.

Contatto

L'indirizzo verrà condiviso dopo la prenotazione

Tivenys, Spagna

Codice del sito: 168895

Informazione

La finca offre una vista favolosa sulle montagne circostanti ed è a pochi passi dal villaggio più vicino con tutti i servizi principali. Molte attrazioni turistiche nelle vicinanze, ad esempio le grotte di Benifallet, il castello di Miravet, gite in barca sul fiume Ebro, l'architettura moresca a Tortosa e un gran numero di sentieri e piste ciclabili nelle vicinanze.

Periodo di apertura e tariffe

1 gen a 31 dic

15,00 €