@Alice-en-Rob
- Festa in viaggio:
- Partner
- Con animali domestici?
- NO
- Appassionato di camper da allora:
- 1980
Il mio camper
- Anders Anders Anders
- Anno modello:
- 2006
- Lunghezza camper:
- Telaio:
- Tipo di camper:
- Possiedi o affittare un camper?
I miei contributi
2020
5 foto aggiunte · più di 6 anni fa

2 foto aggiunte · più di 6 anni fa

2019
Ho recensito una posizione · più di 7 anni fa
coördinaten kloppen gevoel niet waar een verbod is voor camping CQ campers
Ho recensito una posizione · più di 7 anni fa
prijs en comfoor verhouding buiten proporties 380 kronen per nacht inclusief elektra met hautaine receptie
Ho recensito una posizione · più di 7 anni fa
vriendelijk onthaal. wi-fi inderdaad slecht, maar geweldige omgeving. aan het meer, motor bootje te huur, kano's te huur. Wat wil je nog meer...
Ho recensito una posizione · più di 7 anni fa
uiterst vriendelijke receptie. buiten het seizoen asci, Wat is receptioniste zelf aangaf. echter veel vaste staanders. tevens heb ik wat mail gewisseld over niet campinggasten die wel gebruik maken van de campingplaats en wel mijn campingplaats. Ik hou dus weinig ruimte over en het voelt niet vrij. de Kamp beheerder maakte er werk van, maar toch (zie foto)
Ho recensito una posizione · più di 7 anni fa
zeer trage ontvangst bij de receptie. hier krijg je twee kaartjes om in het Badhuis te kunnen komen. dan ga je 's morgens er naar toe en als je eenmaal binnen bent, dan moet je 5 kroontjes in de automaat doen. Dus dan kun je weer terug. ook moet je €5 voor de elektriciteit betalen, dus het komt in totaal op 300 kronen. verder als je niet uitkijkt sta je tussen vaste staanders
2017
29/10. Buono, posto tranquillo senza Sani OID
Ho recensito una posizione · quasi 9 anni fa
28/10. bel posto per stare una notte. Sani ok.
Sitecode: 1990
27/10. Tranquillo, obliquo, soprattutto in fase di manovra in esso (a seconda di quale direzione si va).