@maggan
Su di me
- Festa in viaggio:
- Con animali domestici?
- NO
- Appassionato di camper da allora:
Il mio camper
- Camper:
- Anno modello:
- Lunghezza camper:
- Telaio:
- Tipo di camper:
- -
- Possiedi o affittare un camper?
I miei contributi
Cronologia delle attività
Sitecode: 429
20 nov, Non aperto! Siamo arrivati alle 15 senza tempo per pagare e senza elettricità negli armadietti.
Sitecode: 48873
Trevlig plats med bra wifi och VA. Vi var här 8/10 su Betalade vi 12,50 €. Nu kostade det 17,50 € lite för storökning tycker vi.
Sitecode: 57237
Mycket trevligt bemötande av Julija och hennes make. Vi è un giudizio per l'ospite e l'olivolja o il senare per il kvällen kom hon con nygräddade pannkakor. Servizio Vilken! Fräscha fina toaletter och duschar. Nu finns även tömning av kemitoaletten. Priset också högre 23 € eller 170 kn inkl ström under hösten / vintern.
Sitecode: 82137
E annorlunda ställplats. Toaletter och dusch men bara saltvatten i dem. Varning! Tanka includeva il sale salato !! Reggiseno Wi-Fi o buono come sempre. 10 € incluso Ok. Brant Nedfart fino al parcheggio. Parkera antingen utanför eller under stråtak. Pinna "balkong" per att se solnedgången.
Sitecode: 21745
Billig camping da 1/10 På grund av terrasserna, come può essere bello fino a quando non si è bloccati. Vi nyttjade inte duschar och toaletter. Trevlig personal, men ingen nota på avgiften. Kan tänka mig att återkomma.
Sitecode: 56896
Bra för övernattning innan vi besöker Lago di Plitvice. Tyvärr lite väl sluttande platser, reggiseno att ha med sig nivåklossar. Fina toaletter och duschar, el och vatten ingår. Trevligt bemötande. Vi stod här 2 nätter.
Sitecode: 30283
Il servizio è a pagamento, gli uomini vanno dal 25 marzo al 9 aprile. Bra plats lite ljud da den stora vägen.
Sitecode: 55012
Parcheggiatore di persone per la televisione. Inga affärer i direct närhet, du får gå ca 1400m. Välbesökt plats med VA. In tutti i piani tutti sono pronti. Stannade 2 nätter, som var tillåtet. Bra för ett stopp på vägen hem.
Sitecode: 66424
Lugn plats. Vi sov bara en natt. Lite låga träd med grenar.
Sitecode: 19691
Lugn plats over natten. Vatten fanns vid bänkarna på andra sidan parkeringen. Tömning av svartvatten och toa uppe i hörnet.
Sitecode: 55546
Difficile da trovare qui con le coordinate fornite. Ecco il nuovo N37 42 51 W008 47 05 quindi forse sarà più facile. È a senso unico. Molti invece sono finiti al ristorante Oasis. Posto tranquillo.
Sitecode: 11420
Bra plats för en natt eller två. Se upp med tiden 24 timmar, trovato da vicino il mondo. Går du över den tiden får du betala dubbelt = 48 timmar. Nära och bra fino a Lavomatic men tyvärr bara en torktumlare där.
Sitecode: 69943
Platsen ganska ny men helt ok för 10 €. Vi behövde ingen el och provade inte toaletter eller dusch, kan därför inte säga något om dem. Kan nog bli bra när träd och buskar växt upp. Prezzo per fine settimana VA per 6 €.
Sitecode: 63452
Kunde inte hitta någon tömningsplats. Koordinaterna stämmer inte. Det är andra gången vi försöker hitta platsen.
Sitecode: 66239
Enligt ovan är det gratis på natten, men det stämmer inte. Du måste betala för antingen 12 eller 20 timmar. En vägarbeten intill. Vi betalade 4 € per 20 timmar ... inte gratis. Mycket småbilar på parkeringen.
Sitecode: 7581
Tråkigt med dålig soptömning, io övrigt reggiseno. Vägen mycket dålig, behöver underhåll, mycket stora gropar. Gratuito e gratuito con il tuo ragazzo e la tua ragazza.
Sitecode: 7609
Inga platser vid parkeringen endast för små bilar. Ca 150m innan nerfarten fanns in parkering som var bättre för husbilar N39 50 00 E09 40 47
Sitecode: 54070
Jättefin strand och bra parkering. Ingen service, Lugnt på platsen
Sitecode: 63519
Förbudsskyltar för husvagn och tält. Stannade lite längre bort på parkeringen. Polisen kör förbi, men säger inget fino a oss. Inga restauranger öppna.
Sitecode: 51099
Questa recensione non contiene testo.
Sitecode: 7618
Inget öppet och service VA trasigt. Vi stannade su parkeringen oltre il natten.
Sitecode: 60431
Questa recensione non contiene testo.
Sitecode: 56472
Jättefin plats med bad. Campeggi in campeggio. Il simbolo è coordinato. Ska vara N 53 49 43 E 14 35 52. Lugn och fin plats.
Sitecode: 22789
Var Har och sökte uomini hittade inte någon parkering för husbilar och ej heller tömning kemisk toalett Eller Vatten.
Sitecode: 51751
Lugnt och fint Regione med närhet fino Affar. Fräscha dei bagni.
Sitecode: 26107
Non aprire in febbraio-marzo. Ci deve essere utilizzato a parte l'acqua, ora il tocco.