@ovewa
Su di me
- Festa in viaggio:
- Con animali domestici?
- NO
- Appassionato di camper da allora:
Il mio camper
- Camper:
- Anno modello:
- Lunghezza camper:
- Telaio:
- Tipo di camper:
- -
- Possiedi o affittare un camper?
I miei contributi
Cronologia delle attività
Sitecode: 15619
Non siamo mai stati in un campeggio come questo, così pulito e carino. Il personale, con Jean, è molto disponibile e gentile. Piscina calda e accogliente, vicino all'Aldi e ai ristoranti. Quindi, 10 punti su 10.
Sitecode: 47435
I servizi elencati non sono disponibili. Il ristorante serve solo bevande. Non dovrebbe essere incluso in Campercontact. No no
Sitecode: 48059
Il miglior wifi in Spagna e un buon posto dove passare la notte
Sitecode: 19539
Trevlig liten camping med Theresa som alltid hade ett leende på läpparna.Rent or snyggt .Enda nackdelen var den trafikerade vägen, men vi återkommer gärna
Sitecode: 15581
In av trevligaste campingar varit vid.Supertrevliga Paco, hjälpsamma till tusen.Härliga o varma duschar, rena toaletter.Stora platser, inget att klaga på .Dit återvänder vi gärna.Nära resturanger o havet inpå.❤️
Sitecode: 71613
Klart bästa campingen vi varit på in Portugal, rent bra tvätt o tork. Underbar ägare, kommer gärna tillbaka
Sitecode: 47435
Trivsamt tycker vi, reggiseno con fantastisk personal.Meny per 8 E, prezzo più alto per tutte le stagioni. Per tutto l'uomo, per favore, passeggiando e camminando fino alla sera.De flesta är svenskar, undrar varför.Detta är 3 veckor som vi stått hä negativi är elen, lite dyr 5E.Enkelt här endera gillar man eller inte.Ewa o Owe
Sitecode: 15050
Stannade en natt blev glatt överaskade, liten trevlig camping. All man behöver för 12 e, liten bar i mitten
Sitecode: 55039
Svàrt att ta sig, fick ringa och få hjälp.Smal o krokig väg, gör inte om det.El o vatten, så där
Sitecode: 44076
Bra läge, hjälpsam personal.Rena o fina toaletter, kan rekommenderas
Sitecode: 24252
Rent to toaletter o duschar, jättetrevlig värd Antonio.Återvänder gärna Owe o Ewa