Simonsen Randers

• Honden toegestaan

MariusL

aug 2025

Een prachtig, rustige plek. Ondanks dat er alleen water en elektriciteit is, toch 5 sterren omdat je dat van te voren weet. Wij stonden tot de avond alleen en om 21uur stonden we met 7 campers, terwijl er staat dat er plek is voor 4. Toch hadden we allemaal plek genoeg.

eurajohn

jul 2025

Als je op zoek bent naar een aangename, rustige overnachting (of een langere tussenstop) kunnen we deze accommodatie zeker aanbevelen. Goed onderhouden accommodatie voor een zeer redelijke prijs van € 10, met water voor € 2 en elektriciteit voor € 2 indien nodig. Zeer aardige en behulpzame eigenaren. Op slechts een paar minuten van de E45. In de vorige reactie werd geluidsoverlast genoemd. Toen wij er waren, hoorden we alleen het gezang van de vogels.

Super plek, aardige gastvrije eigenaren, we stonden er twee nachten alleen. De windmolen hadden we geen last van. We kregen een maaltje nieuwe aardappelen uit zijn eigen kas, fantastisch!! Net van de snelweg af, aanrader!!

Charlottehøjsvej 2

8960, Romalt, Denemarken

56.4138283 10.1192528

Camperplaats op het platteland - geen last van de E 45 - nabij regenwoud van Randers - centrum 5 km

€ 10,00 - € 15,00

(DKK 80,00)