@MariusL
- Elnagh King A530
- 2013
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Kleine camping, ook verhuur huisjes. Vriendelijke ontvangst, ACSI wordt geaccepteerd Schoon sanitair, wij waren hier 1 nacht op doorreis. Dichtbij de A20. Je hoort de doorgaande weg, maar wij hadden daar geen last van
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Camperplaats buiten het centrum met uitzicht op een weiland met daar achter de bergen. Voorzieningen: een vuilcontainer en een waterkraan. Meer heb je niet nodig als je voor niks wilt staan. Loopafstand van het dorp, waar een supermarktje en verschillende restaurants zijn. Weinig was er open.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Hele grote parkeerplaats bij skiliften. Hotel en appartementen, bijna geen gasten of bewoners. Helemaal niets te beleven, maar dat vinden wij niet erg. Wij stonden hier eind van de dag alleen, een vos kwam een paar keer kijken of het goed ging. De sterrenhemel was prachtig
2 foto's toegevoegd · 17 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Wij waren hier 5 dagen geleden. Prima camping, er zijn wat hoogte verschillend, maar dat heeft ook z'n charme. Centrum is in 15 minuten te bereiken, leuk om een keer doorheen te lopen en te winkelen.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Fijne, schone, kleine camping. Vriendelijke ontvangst door dame. Heeft bij ons in de dagen dat we er stonden Hollandse kaas geproefd. Het sanitair ziet er goed uit, alleen de douchekoppen, kranen en stangen verdienen wat onderhoud. Wij hebben hier 4 nachten gestaan. Brood uit de automaat 200 meter buiten de camping.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Wat een heerlijk plekje, prachtig uitzicht op de Pyreneeën. Vriendelijke ontvangst, lekkere wijn en wij stonden hier alleen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima plekje, 4 verharde plaatsen, net buiten het dorp. Bakker 200 meter. Water lozen gratis, inname en toilet legen betaald bij zuil.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie schone CP. Ligt ook rustig ten opzichte van verkeer. Loopafstand naar centrum goed te doen, beetje klimmen terug naar boven. Ook een kleine wandeling in de ochtend gemaakt met wat hoogte verschil. Fijne plek voor een overnachting
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sowieso een fantastische locatie en uitstekend ingericht. Maar een toplocatie ontstaat pas door de manier van werken van de eigenaren. En dit gezin heeft het niet alleen in de vingers (technisch) maar ze gedragen zich als de beste vrienden. In een woord geweldig. Het is niet de eerste keer dat we daar zijn en zeker ook niet de laatste.