@MariusL
- 2016
Prima CP, voor de ingang van de camping. Je kan van alle voorzieningen gebruik maken. Douche kost €1 voor 3 minuten Broodjes service bij de receptie. Prima restaurant om de hoek Wij betaalden €18 zonder stroom.
Een prachtig, rustige plek. Ondanks dat er alleen water en elektriciteit is, toch 5 sterren omdat je dat van te voren weet. Wij stonden tot de avond alleen en om 21uur stonden we met 7 campers, terwijl er staat dat er plek is voor 4. Toch hadden we allemaal plek genoeg.
Prima camping, ruime plekken, inderdaad wat ouder sanitair maar prima schoon en dat is het belangrijkste. Ook voldoende toiletten en douches Dichtbij het strand. Wij waren hier 3 nachten.
Mooie plek om een nachtje te staan. Het verkeer komt in de ochtend al erg vroeg op gang, inclusief zware landbouw werktuigen. Dorpje goed aan te lopen 17 min. Daar is een Spar
Goeie plek voor een nacht, dicht bij boot. Geen enkele voorziening, je moet zelfvoorzienend zijn. Tussen industriegebied en natuurpark. Prima om te wandelen
Prima plek voor overnachting. Naast een grote parkeerplaats bij benzinestation, waar ook een servicepunt punt is en een McDonald's die 24 uur open is. 30km. van de terminal naar Hirtshals.
Goeie plek om van daaruit naar het centrum te gaan. 25 min lopen of met de bus, lijn 2,3 of 4. bushalte aan de andere kant van het treinstation waar je vlak achter staat.
Goed voor 1 nacht en inderdaad plek voor 5 campers. We stonden vannacht met 6, waarvan 2 auto's en dan passen er net wat meer voertuigen in. Toilet (1) voldoet. Het ligt direct aan de weg en daardoor kan je niet even wandelen.
Prima plek voor een overnachting. Openbaar toilet ziet er goed uit, wordt veelvuldig gebruik van gemaakt door heel veel passanten, daardoor wat smoezelig. Het geluid van de waterval en de weg is duidelijk aanwezig. Wij hebben daar geen last van. Goed geslapen
Prima camping, alles aanwezig, genoeg toiletten en douches. Wij stonden op het gras, links bij binnenkomst, prima plek. Je staat tussen de appel en perenbomen. Boven de camping wandel mogelijkheid. €30 voor 2 pers. zonder stroom.
Sitecode: 19082
Prima camping, ligt mooi aan water. Bij de receptie is een winkeltje, levensmiddelen, campingspullen. Sanitair schoon, voldoende toiletten, weinig douches (2). Wij betaalden €36 voor 1 nacht zonder stroom. Douche 20 NOK.
Prima plek, wij hebben er 2 nachten gestaan. Even van de rust genieten. Er is alleen een vuilcontainer, verder moet je zelfvoorzienend zijn. Mogelijkheid tot wandelen en fietsen.
Om te overnachten een goeie plek aan de doorgaande weg. Er zijn openbare toiletten, zagen er niet vies uit naar stonden enorm naar urine, ook de losplaats voor het chemisch toilet stonk enorm. De stank was om het huisje heen was al niet te harde. Wij hebben er overnacht en geen gebruik van de toiletten gemaakt. Het geluid van de weg valt heel erg mee.
Is niet duidelijk of je hier mag staan. Er stonden veel auto's geparkeerd en je staat tussen de huizen. Wij zijn doorgereden.
Prima plek om te overnachten, geen voorzieningen, maar heb je ook niet nodig met een camper. 2 hele grote afvalbakken. Wij waren op zondag, bakken zaten propvol. Op maandagmorgen vroeg werden ze al geleegd. Je kan een duik nemen in het Fjord, lekker fris.
Prima plek aan het water aan beiden zijde van de weg parkeerplaatsen. Alleen een prullenbak. De weg loopt er vlak langs, maar waarschijnlijk wordt het in de loop can de avond minder.
Mooie plek aan de rivier, snelstromend water. Wij stonden boven een stroomversnelling. Als je dat geluid te storend vindt moet je meer in de buurt van de toiletten gaan staan. Toiletten zijn schoon en er zijn prullenbakken, verder geen voorzieningen.
Wat een prachtig plekje, je moet inderdaad zelfvoorzienend zijn, maar je kan een plons nemen in de snelstromende rivier .
Voor ons een prima CP, hier 2 nachten gestaan aan de haven. Leuk om te zien al die bedrijvigheid met de bootjes. Wij waren vroeg en hadden een mooi plekje aan het water. De plekken zijn ruim en goed afgebakend. Toiletten oké. Douche ook goed, er is maar 1 douche, dus of in de middag of 's morgenvroeg maak je de beste kans. Toilet storten in de put van grijs water buiten de CP. en vers water bij de plekken in de buurt.
Hele fijne plek om te overnachten, we waren er in de middag en geen controle gezien. Toiletten zijn schoon evenals de parkeerplaats, vuilnisbakken worden op tijd geleegd. Stortplaats voor chemisch toilet in toiletgebouw en water en lucht bij het pompstation Leuke wandeling langs het water. Geen last gehad van de snelweg.
Prima plek om water en toilet te lozen en drinkwater te tappen. Prima geregeld door de lokale autoriteiten.
Wat een leuke, heel erg rustige plek. Je moet wel zelfvoorzienend zijn. De eigenares heeft een winkel met een uitgebreid assortiment aan Western kleding en veel accessoires. Geweldig om te zien. De prijs is prima €11, waar vind je dat in dit land.
Prima plek voor overnachting, wij ook tot achteraan gereden, was heel mooi. Alles aanwezig en werkt. Lekker wandelen en als je naar de landtong loopt en met de bocht meegaat naar links, kom je bij een trap. Bovenaan de trap een plateau waar je onder de brug doorkijkt, leuk om te zien. Achter het benzinestation kan je niet meer komen, is afgesloten.
Wat een prachtig plekje, je moet wel zelfvoorzienend zijn. Behalve water en gebruik toilet zijn er geen voorzieningen. Wij stonden naast de buitenbak van de paarden op een groot grasveld,. prima voor 1 of meerdere nachten.
Mooie camping met grote plaatsen. Jammer dat er geen plaatsen worden toegewezen zodat het langs de waterkant behoorlijk vol stond en daardoor dicht op elkaar. Restaurant net buiten de poort, lekker eten. Er was maar 1 sanitairgebouw open, dus alle gasten moesten gebruik maken van 1 gebouw. Er werd wel schoongemaakt, maar had beter en vaker gekund. Was regelmatig vies.
Deze parking wordt met de foto's verward met de andere CP vlakbij. Deze heeft idd 30 plaatsen voor campers de rest voor auto. Prima voor een overnachting, geen voorzieningen. Prachtig uitzicht. Hooggelegen 2000mtr kan dus koud zijn. Wij hadden hier 4° avond en -1° in de nacht.
Wat een prachtige camping in een geweldige omgeving. De benaming Eco-camping doet z'n eer aan. Het is hier super schoon, heerlijk rustig en er wordt gelet op het milieu. Carlos is een prima gastheer en als kok, ober en restaurant beheerder doet hij het ook voortreffelijk. Een camping om terug te komen en om door te vertellen.
Mooie natuurcamping midden in het bos op 1727mtr. hoogte. Bijzonder is de vrije keus die je hebt om te gaan staan, geen afgebakende plekken. Sanitair verwarmd, wat heel fijn is omdat de temperatuur hier lager kan zijn door de hoge ligging van de camping. €21 inclusief elektra met ACSI korting.
Prima plek om de oude stad en daarbij de kathedraal te bezoeken. Het in en uit rijden gaf wat problemen, de man die tegen ons praatte via de intercom sprak alleen Spaans. Bij inrijden zover mogelijk naar links rijden, dan reageert de slagboom. Bij uitrijden eerst in de parkeergarage betalen bij de automaat. etage -1 Wij hebben er overnacht en betaalden €21
Wij hebben hier 1 nacht gestaan, prima CP voor op doorreis. In het stadje is niet veel te beleven. Toilet en grijs water kan je lozen, vers water is dubieus, het is dezelfde kraan als voor het toilet te spoelen. Wij nemen geen risico.
Een prachtige plek in een geweldig mooie streek. Maar bovenal het Belgisch Limburgse stel Jan en Suzy. Zij hebben het begrip "Gastvrijheid" verheven tot ongekende hoogte. Met al onze jarenlange ervaring op gebied van kamperen, hebben wij nog niets meegemaakt, wat erbij in de buurt komt. We hebben via hen een 4x4 off-road toer gemaakt met Eddie, van de paardenranch. Onvergetelijk. We hebben daar dus vrienden leren kennen, waar we zonder enige twij
Prima, nette CP alle voorzieningen aanwezig, douche €1 voor 5 min. Bushalte voor de deur, in 30min in Granada. Dorpje niet veel te beleven.
Prima CP, alle voorzieningen voor een gratis CP. rustig in de nacht.
Sitecode: 19429
Nette camping, alles goed geregeld. Receptioniste vriendelijk. Broodjes service bij de receptie. Naar de stad lopen, heen goed te doen, terug wat zwaarder. Prachtig stadje. Volgens de info van de camping was de prijs zonder stroom €25, de realiteit was dat we €34 moesten betalen omdat het Semana Santa was. Stroom komt nog eens €6 bij.
Goeie CP, goed te doen om Cordova te bezoeken met de bus of fiets. Niet veel ruimte maar voldoende om de nacht door te brengen. Schoon water, toilet en grijswater lozen. Er is een toilet. LET OP, de camperplaats is gesloten in juni, juli en augustus ivm de temperatuur in de zomer en daarom weinig animo.
Fantastisch mooi gelegen camping midden in de natuur. Heel duurzaam opgebouwd met afgeschreven zeecontainers voor de receptie, toiletgebouw, barretje en ook de woningen van de eigenaren. 4 km. van het dorp. Water niet drinkbaar, maar te koop in flessen bij de receptie
Prima plek, water en toilet lozen, geen drinkwater.. Wij stonden in het weekend 2 nachten, geen last van lawaai gehad. Het parkje aan de overkant is mooi aangelegd. Supermarkt 500 meter. Zondag gesloten.
Groot parkeerterrein bij benzinestation en restaurant. Hebben we geen gebruik van gemaakt. Er staan een aantal vrachtwagen en verder stonden we hier alleen. Geen voorzieningen, maar een goede plek voor een overnachting
wij wilden daar gaan staan, maar absoluut niet duidelijk of het een camperplaats is. Er is erg weinig plaats zeker voor 4 campers zoals campercontact dat aangeeft. Wij zijn doorgereden.
Een prachtige camping in een schitterende omgeving. De ontvangst is uitstekend. Alvaro is een prima gastheer en meer. Door de bijzonder vele regen in maart zijn wij (en natuurlijk ook door eigen schuld) vastgelopen in de grond. Alvaro heeft keihard gewerkt en alle mogelijkheden benut en uiteindelijk kwamen we weer op eigen banden te staan. Dus Alvaro is voor ons een held!
Mooie plek met prachtig uitzicht over het meer. Grotendeels zelfvoorziening. Alleen grijswater en toilet stort. Voor ons geen probleem Prima CP
Een prima, mooie plaats aan het meer. alles gratis, stroom, water, lozen vuil water en toilet. Ook is een toilethuisje aanwezig, prima schoon en netjes. Er staat een box waar je een vrijwillige bijdrage kan doen aan de gemeente. Alleen jammer dat er mensen zijn die zich niet aan de regels houden en hun camper zomaar ergens neerpleuren. Er staan bordjes waar je mag staan, maar daar trekken ze zich niets van aan.
Prima ontvangst op een mooie, rustige, stille locatie. stroom was gratis, douche en toilet gebruik €2 pp per dag. Prima plek voor een tussenstop
Prima camping, wonderlijk dat er het afgelopen jaar zo weinig reviews zijn geschreven terwijl er heel veel Nederlanders komen. Dames bij de receptie zijn erg behulpzaam, hebben wij ervaren. Superschoon sanitair, er wordt een aantal keren per dag schoongemaakt. Ook het terrein wordt goed schoongehouden. Winkels op loopafstand. Strand op de fiets, goed bereikbaar. Ook naar Roses. Wij betaalden €21 per nacht all-in.
Prima, nette, rustige camping. Sanitair wat verouderd en aan onderhoud toe, maar schoon. Pal naast de Lidl, heeft zo zijn voordelen met boodschappen doen. Vriendelijke ontvangst door eigenaresse. €20,50 met ACSI
Wat een fantastische plek, midden in de natuur. Fijne mogelijkheden d
Grote familie camping, wij waren hier 4 nachten. Als je van rust houdt in het voorseizoen ga dan niet in het weekend . Zaterdag en zondag druk met vaste gasten (gezinnen) en heel veel vliegtuigen die laag overkomen. Maandag en dinsdag rustig, bijba geen vliegtuigen gehoord en alke gezinnen weer weg. Restaurant alleen het weekend open, verder prima hier. Schoon sanitair. Goede verbinding met Barcelona. €26 per nacht 2 personen met ACSI
Superplek voor een CP. Alles wat een CP hoort te hebben is er en gratis. Officieel 36 plaatsen, naar er kunnen op het naast liggende parkeerterrein nog een heleboel bij. Wat is Zargoza een mooie stad en prima te bereiken met de tram.
CP op parkeerplaats, snel vol. De zuil om toilet te lozen en water te tappen is nog steeds niet in bruikbaar, is zelf volkomen vernield. Alleen lozen grijs water. Centrum dichtbij over de brug,
Prachtige camping, midden in de natuur. Sanitair super schoon en mooi. Vanaf onze plek mooi uitzicht over de camping en het dal. Restaurant prima, heerlijk eten, leuke prijs. 2 nachten gestaan €21 inclusief. stroom met ACSI kaart. Heel jammer dat we slecht weer hadden, maar we komen terug om te genieten van de camping, met zon en de omgeving.
28/3 hier gekomen voor 2 nachten. Prima, grote CP, geen 5 sterren gegeven omdat er voor zoveel mensen maar 2 toiletten zijn. Verder alles prima, ook de WiFi. Bus verbinding naar de stad ook goed. Tip: als je terug komt met de bus, 1 halte voorbij de CP uitstappen, dan hoef je minder te klimmen naar boven.
CP op een parkeerterrein. Camperplaatsen om 12uur allemaal bezet. Ziet er naar uit dat hier ook door plaatselijke bewoners gebruik van wordt gemaakt. Wij zijn op een gewone parkeerplaats gaan staan. Erg druk, maar voor een nacht en gratis goed te doen.
Met de vorige schrijver eens, zo mogen ze allemaal zijn. Prima CP. Sanitair ontbreekt, maar verdere voorzieningen zijn er. Vlakbij het centrum van dit leuke stadje. Leuke restaurantjes en voor de broodjes bakker op een paar minuten afstand lopen en dat allemaal voor €11 voor 24 uur.
Prima plek, wij waren hier 1 nacht maar langer verblijf kan heel goed. Wat moeilijk te vinden. Toilet gebouw, toilet en douche in 1 ruimte alleen koud water. Er zijn meer ruimten maar niet open. Mooi uitzicht. Het grote veld ernaast werd door de plaatselijke jeugd gebruikt als voetbalveld. Was niet in gebruik voor campers, we stonden er met 2 campers, dus erg rustig, zeker s'nachts erg stil.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis naar Spanje. Camping was eigenlijk nog gesloten, maar we mochten toch blijven. €14,50 zonder elektra. Er staan wel een paar campers, caravans ws van vaste gasten. Alle voorzieningen aanwezig, sanitair ziet er goed uit. Bij slecht weer terrein drassig volgens de eigenaar. Wij vonden het lawaai van de weg meevallen.
23-3-2023 Hier 1 nacht gestaan op doorreis. Prima gratis CP. geen voorzieningen alleen een prullenbak, maar met een camper heb je ook verder niets nodig. Parkeerplaats wordt afgesloten met een hek. Je staat pal naast het grote outlet centrum. Om bij de Haribo, deur rechts naast de Haribo te komen voor de toegangscode moet je wel de parkeerplaats van het Outlet centrum op.
Prima CP voor een overnachting op doorreis. Het was heel druk met parkeren, veel auto's op camperplekken, er waren verschillende activiteiten in de buurt. Toch nog een plekje gevonden. Geen last van verkeer gehad, het was zaterdag op zondag nacht, dat scheelt. Groot meer, fijn om omheen te wandelen.
CP naast het huis van een particulier. Vriendelijke ontvangst. Water en stroom, prima voor een nacht op doorreis.
Prima plek in het dorp. Naast de camperplekken een nieuweplaats met nogeens 11 plekken. Samen nu 21 camper plaatsen. Staanplaats voor 2 personen inclusief toeristenbelasting € 13. Mogelijkheid voor stroom met muntjes. Stortplaats voor grijswater en toilet. Gebruik douche en toilet tijdens openingstijden zwembad voor€ 1,50.
Prima CP, ook mogelijkheid om met een caravan te staan, de auto moet dan op de parkeerplaats. Toilet en douche gratis te gebruiken tijdens openingstijden van het Freizeitwelt. Enige minpunt, geen toilet en vuilwater stortplaats. Super vriendelijk personeel, bij aanmelden krijg je een infopakket met Sauerlandkortingskaart en vrij vervoer met de bus. Wij betaalden €14 inclusief toeristenbelasting. Dorp goed te bereiken met fiets of te voet.
Prima CP. voor 1 of meerdere nachten en goed te doen om met de fiets Saumur te bezoeken. Water moet betaald worden voor 1 jeton €2,50 krijg je 120 liter water voor. Het blijkt dat 100 meter verder doorrijden nog meer plaatsen zijn.
Leuke kleine camping, vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair, alles wat je nodig hebt. Wij hebben hier 1 nacht gestaan, maar zouden het langer kunnen uithouden als we niet verder zouden moeten. Dorpje met bakker en nog een paar winkeltjes op 5 min. lopen. Wij betaalden €21 met korting en stroom. Let op voor de stroom betaal je €6 wel duur.
Prima plek om te overnachten op doorreis. Er zijn 2 gemarkeerde camperplekken beschikbaar. Openbaar toilet, vuilwater en toilet lozen en schoon water. Picknickbank op klein veldje/parkje en dat allemaal voor niks. 100mtr. van de bakker en restaurant en supermarkt zitten iets verder.
Wij hebben hier, met Pasen, op weg naar Portugal 3 nachten gestaan. Was druk op de camping. Nu op weg naar huis, hier 5 nachten gestaan. Prima camping, het oude sanitair gebouw ziet er niet altijd even schoon uit, maar komt ook omdat kampeerders er een zooi van maken. Het nieuwe gebouw oogt schoner, maar ook daar geld, mensen haal een trekker door de douche en ruim je losse haren op. Mooi zwembad, goed restaurant, prima fietspaden.
Prima CP plek. Langere campers 7,4mtr. handig om aan de achterkant op blokken te zetten zodat je iets verder over de grasrand heen komt. Prachtig uitzicht over de baai en de drukke weg neem jé dan voor lief. Heerlijk ontbeten bij bakkerij Izarri, maar er zijn er meer in het dorp, wel even klimmen. Openbaar toilet is even iets verderop langs de boulevard.
Prima camping, vriendelijk personeel, goede plaatsen. Sanitair prima en schoon. Wij kunnen niet oordelen over openbaar vervoer naar Bilbao, wij waren daar met vrienden met een caravan, dus auto en zijn daarmee naar Bilbao gegaan. We hoorden wel dat het prima te doen is. 2x in het restaurant gegeten, was goede prijs kwaliteit verhouding.
Prima camping, vriendelijk personeel. Bij vragen ander plekje werd direct pisitief op gereageerd. Gezellig restaurant. De hele dag was er iemand aan het poetsen bij het sanitair, maar de muren verdienen ook aandacht in het toilet. Het is erg genoeg dat daar ook viezigheid aan zit, maar er zijn nou eenmaal jammer genoeg mensen die daar niet op letten. Verder niets dan lof..
Wat een mooie CP. Alles aanwezig wat een camperaar nodig heeft, schoon, vriendelijk en mogelijkheid voor ontbijt te nuttigen in de bar. Overnachting €10 zonder stroom, met stroom €13. 5 km. naar Praia das Catedrais, zeker doen, het is daar prachtig.
Prima CP plek, met voorzieningen, toilet en douche. Met de bus (6A) naar de stad goed te doen. Mooi uitzicht. Wij betaalden €12 zonder stroom.
De plek is prima om een nachtje te staan. Alle voorzieningen zijn aanwezig alleen geen stroom. Er stonden veel meer campers dan mag, werd niets van gezegd. Waarschijnlijk kwam het door het weekend, maar er was tot 1.30uur in de nacht live-muziek.
Sitecode: 19379
De ligging van de camping is prima, vlak achter het duin. Camping heeft direct een opgang naar het strand. Camping ziet er leuk uit met hoogte verschillen, maar de plekjes zijn erg klein en het sanitair is van voor de oorlog, maar wel schoon. De prijs-kwaliteit verhouding is niet goed, veel te duur. Wij betaalden voor 1 nacht €27,40 zonder stroom. Met stroom kwam er nog eens €5 bij.
Super fijne plek om een paar dagen te blijven. Voldoende en schoon sanitair. Mw. Claudia heeft alles goed onder controle. Lekker gefietst, inderdaad met veel wind, maar was goed te doen op E-bike.
Prima plek om Obidos te bezoeken en dat voor zo weinig geld. Obidos de moeite waard om te bezoeken, wel heel toeristisch, maar gezellig.
20 mei, hier 3 nachten gestaan. een ideale plek om Lissabon en Belem te bezoeken. Openbaar vervoer op 500mtr. en ook een prima restaurant vlakbij. Wel veel geluid en met name vrijdag en zaterdagavond/nacht heel veel feestende mensen tot 6 uur in de ochtend. Voor deze plek moet je dat over hebben, anders iets anders zoeken. De toegang wordt geregistreerd worden als je een tolbadge hebt, wel zo makkelijk.
Wat een fantastische camping, zo schoon kom je ze zelden tegen. Wij bleven 4 nachten voor maar €64 en wilde eigenlijk nog langer blijven, maar we willen nog meer zien in Portugal. Volop plaats en zelf uitkiezen. Met recht een ACSI winnaar
Prima camping, zeker voor dat geld, wij betaalden €21 voor 2 nachten met stroom. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en plaats zat, zeker wat verder achteraan op de camping. Wassen €2.50, daar was je thuis niet voor volgens mij.
Mooie, natuurlijke terrascamping. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Erg vriendelijke en behulpzame Ned. eigenaren. Om 17uur gezellige Happy Hour. Een camping om naar terug te komen. Wij zijn hier 3 nachten geweest. Goeie plek om Tomar te bezoeken, fietsen, met de bus, taxi of eigen auto.
Prachtige camping met vrije ongemarkeerde plaatsen. Uitstekend sanitair, ruim, schoon en voldoende. De gastvrijheid is super, een van eigenaren spreek goed Engels, en de echtgenote van de andere eigenaar spreekt heel goed Nederlands. Voorzieningen prima, zwembad, nu nog niet open, tennisbaan, sportveld, kinderspeelplaats, broodjesservice, leuke bar, heel erg vriendelijke ontvangst. Prima voor 1 of meerdere nachten.
Prima camping met alles erop en eraan, goed verzorgd en schoon. hier 3 nachten gestaan, goed voor overnachting en langer verblijf. Dorp en supermarkt op loopafstand, wel even klimmen en dalen.
Wij stonden hier 10 april. Prima plek naast zwembad, was nog niet open. Elektriciteit via een jeton, die moet je bij een paar kopen. Niemand aanwezig bij het zwembad. Wij hebben zonder gedaan. Water lozen, tappen en toilet legen bij een zuil bij ingang zwembad. De weg die erlangs loopt is wel druk.
Wij waren hier 6 april 2023 Vriendelijke oude man en binnen het half uur een wijnproeverij Prachtig plekje met wijds uitzicht en paardjes naast de camper. Buiten elektriciteit ook schoon water. Prima voor 1 of 2 nachten
Perfecte CP voor de wijnliefhebber en ook voor niet wijndrinkers. Binnen een kwartier aan de proeverij. ook een Bio-groente en fruit winkel. Fietsen naar het centrum, goed te doen. Sanitairhuisje voor toilet en douche. Geen voorziening voor grijswater en chemisch toilet. Wij bleven 2 nachten.
Prima cp, helemaal voor onszelf. Fantastisch uitzicht ,aan de weg, maar geen overlast. Uitstekend voor 1 of 2 nachten, wel vooral voor op doorreis.
26-4-19 Prima CP als je op doorreis bent, loosplek en watertap aanwezig. Ligt mooi bij parkje aan een beek. Winkels en restaurantje vlakbij.
Prachtige plek met geweldig uitzicht over Alicante. Vriendelijk, behulpzame eigenaren. Mooi, nieuw sanitair. Wij hadden de pech dat door een zware storm en hevige regenval de CP zwaar beschadigd was, waardoor deze onbruikbaar bleek. Heel erg sneu voor de eigenaren. Advies bij slecht weer even bellen, maar zeker een aanrader voor een bezoek. Er is ook een Bed en Braekfast bij, kijk op de website.
25-4-19 Prima camping voor een prima prijs €12.90 all in. Alleen de WiFi was niet goed. Mooi uitzicht op de Tarn, centrum op 2km afstand. Zowel voor lang als kort verblijf, aanrader.
23-4-19 Hier 2 nachten gestaan. Prima camping, wel heel erg groot, maar in het voorseizoen heb je daar geen last van. 3 mooie zwembaden, prive strandje aan de overkant van de weg. Uitzicht op zee. € 21 per dag. Prima te fietsen naar Platja d’Aro.
21-4-19 Prima camping voor kort bezoek. Alles aanwezig incl. winkel en restaurant. Veel vaste gasten.
Prima CP, ontzettend vriendelijke, hulpvaardige, eigenaren, die een geweldige service verlenen. Voor de Semana Santa regelden ze zowel de kaarten als het vervoer. Mooie rustige plaats met alle voorzieningen, wordt gewerkt aan uitbreiding. Absolute aanrader. Bedankt Henry en Irene.
Het is een CP , geen camping, dus moet je ook niet meer verwachten. Op de eerst rij sta je prima en betaal je meer, nl. €15 Wifi €2 per 24 uur en werkt prima. Alle voorzieningen aanwezig, restaurantje en mini winkeltje, een prima plekje om naar het centrum te fietsen 8km. Andere kant op ook goed te doen, een Carrfour vlakbij.
12-4-19 Hier 3 nachten gestaan voor bezoek aan de stad. Met de fiets prima te doen. Vriendelijk personeel in het restaurant van de panaderia, waar je moet betalen, €6 per nacht en lekkere koffie kunt kopen. Ook kan je hier ontbijten, waar door de mensen uit de omgeving veel gebruik van wordt gemaakt.
5-4-19 Een heel mooi plekje pal aan zee. Malaga op de fiets prima te doen op 8 km over het fiets pad. Na een bezoek aan de stad op zaterdag bleek bij terugkomst om 18 uur te zijn ingebroken in onze camper. Schade en spullen weg. Aangifte gedaan bij de politie en 2 km verderop naar een erkende CP gegaan. De eigenaar daar bevestigde dat het iid geen officiele CP is, maar een parking voor het strand
3-4-2019 Prima plek om een nachtje te staan. Paar grote supermarkten dichtbij en bij de Macdonalds voor zeer goeie WiFi. Veel campers, maar geen overlast. Op de camperplaats alleen een afvalbak verder geen voorzieningen. Ziet er schoon uit. Naast de Camperplaats is het een vuilnisbelt. Komt waarschijnlijk door de vrachtauto’s die langs de weg staan, is echt verschrikkelijk, wat een zooi.
28-3 hier 2 dagen geweest. Prima camping voor €20 all-in Sanitair goed. wordt 2x per dag schoon gemaakt. Ruime plaatsen. Restaurant goed, voor €10 een menu, zeer vriendelijke bediening. Plaatje El Rocio zeer de moeite waard, bijzonder door de onverharde wegen, paarden en koetsjes die hier rondrijden.
30-3-19 Zeer vriendelijke ontvangst met glaasje sherry. Leuk winkeltjes erbij met camper en kampeerspullen. Schoon sanitair, watertap, afvalwater, chemisch toilet. Een rechte weg van 4 km naar het centrum. Goeie uitleg over de stadsplattegrond met tips. Het is iid een stalling, maar overdag ben je er toch niet, prima plek voor stadsbevolking
Wij hebben wel een camper/caravan bedrijf gevonden op dit adres, maar geen overnachtings mogelijkheid. Het was zaterdag 16 uur de hekken waren dicht en geen mens te bekennen. Waarschijnlijk zijn de goeie recensies voor de camperplaats iets verderop. Die is nl wel goed
Ook wij werden direct aangesproken door mannen die €5 vroegen, wij hebben €1 betaald, maar bij nader inzien voelde het toch niet prettig en zijn alsnog verder gegaan opzoek naar een veilige plek
26en27-3 hier gestaan. Prima camping voor 11,95 all in. Prima sanitair. Zeer rustig door de weeks. Heerlijk fietsen op de boulevard aan de overkant van de weg naar beneden naar het strand 400 meter. Eigen restaurant wat van 8-16uur open is.
Sitecode: 19817
23-3-2019 Hier 3 nachten gestaan, voor een 2daags bezoek aan Sevilla. Prima, veilige plek voor een bezoek aan de stad. Ziet er niet uit, maar als je ‘s morgens en ‘s avonds in je camper zit heb je er geen erg in. 10 euro en 3 voor stroom. Bus voor de deur, hebben wij niet gebruikt, zijn gaan fietsen naar het centrum. Wel heel erg opletten in het zeer drukke verkeer.
21-3-2019 2 nachten gestaan. Prima camping, met alle voorzieningen voor € 18 met ACSI korting. Met de fiets prima te doen naar het centrum, fietspad aanwezig, houdt soms opeens op en dan moet je zelf maar bepalen waar je gaat fietsen. Goed opletten, is een drukke stad met veel auto verkeer.
Prima CP voor bezoek aan de stad, prachtige cathedraal met Nederlandstalige audiotoer. Stond wel vol, kwam ws ook door de kermis die er was, veel plaats werd ingenomen door kermis wagens, maar we waren op tijd daar en hadden nog een plekje. Groot winkelcentrum aan de overkant met eet mogelijkheid tot 23 uur. Geen voorzieningen.
Prima CP voor een overnachting op doorreis, niets op aan te merken. Guardia Civil kwam langs voor de 5 euro, prima prijs voor stroom, water, grijs water en chemisch toilet . Leuk centrum niet gevonden.
Was inderdaad niet heel erg duidelijk aangegeven maar het ligt aan de rotonde, het tarief is inmiddels 11 euro +3euro voor electriciteit. Vriendelijke eigenaren en mevrouw kwam spontaan 2verse eitjes brengen. Goede overnachtingsplaats voor 1 nacht, wel wat gehorig ivm druk verkeer, wat al om 5 uur op gang komt, dus op tijd gaan slapen. Verse broodjes bij de bakker in het dorp, heerlijk.
Sitecode: 19060
Prima plek voor een overnachting met bezoek aan de bedevaartsplaats. Aan de weg naar het centrum. Lawaai van voorbijrijdend verkeer viel reuze mee. Toiletgebouw niet open, wel stond er een container om afval in te doen
Onvindbaar, want geen enkele aanduiding. Daarna gezocht naar de “kleinste mairie” , maar alle mogelijke ingangen waren potdicht afgesloten. Inmiddels was het donker dus in arren moede maar op zoek naar een andere overnachtingsmogelijkheden. Jammer.
Hier overnacht zonder dat er een duidelijke aanduiding was of je hier met een camper mocht staan Geen borden maar ook geen gendarme gezien, dat het niet mag Wat lawaai van jongeren en het verkeer verder prima voor 1 nacht
Parkeerplaats dichtbij centrum. €5 per 24uur ook in het weekend, iedere zondag koopzondag dus geen gratis parkeren meer. Goed voor bezoek stad. In het weekend veel lawaai van uitgaans publiek.
prima overnachtingsplaars op een parkeerterrein wij stonden alleen en geen last van verkeer. geen faciliteiten, alleen een bak voor afval. heerlijke forellen gekocht