@eurajohn
- 1978
Sitecode: 162093
Heerlijk rustig plekje, hier 1 nacht verbleven op 30/07/2025, helemaal alleen met alleen de natuur in de buurt, veel gemarkeerde paden vanaf de parkeerplaats, rivier heel dichtbij (brug van maximaal 4 ton), perfect voor ons.
Toen we op 30/07/2025 op de locatie aankwamen, zagen we een bord met de tekst 'Niet meer in gebruik'.
Als je op zoek bent naar een aangename, rustige overnachting (of een langere tussenstop) kunnen we deze accommodatie zeker aanbevelen. Goed onderhouden accommodatie voor een zeer redelijke prijs van € 10, met water voor € 2 en elektriciteit voor € 2 indien nodig. Zeer aardige en behulpzame eigenaren. Op slechts een paar minuten van de E45. In de vorige reactie werd geluidsoverlast genoemd. Toen wij er waren, hoorden we alleen het gezang van de vogels.
Als je rust en stilte met een prachtig uitzicht op prijs stelt, gerund door een heel aardige man, dan is dit de plek voor jou. Het is onlangs geopend en er is drinkwater en elektriciteit, evenals voldoende afvoerpunten voor grijs afval en toiletafval.
Boek via portugaleasycamp.com Voor € 15 krijgt u een "Welkomstpakket", bestaande uit 2 flessen van de wijngaarden, 1 rode en 1 witte, en de mogelijkheid om 1 dag op de boerderij of in de wijngaard te verblijven, er zijn geen faciliteiten. De boerderij ligt buiten de N372 en vervolgens ongeveer 1 km ruwe onverharde weg, de coördinaten zijn voor de boerderij Leuke plek en aardige mensen.
Zeer goede tussenstop, gemakkelijk te vinden met behulp van coördinaten, super behulpzame eigenaars en voldoende goed onderhouden voorzieningen en een echt koopje voor € 7 Ze laten zelfs het gebruik van hun uitstekende zwembad toe.
mooie kleine landelijke camping die door een familie wordt beheerd, zeer goede prijs, faciliteiten zijn beschikbaar indien nodig
Zeer goed onderhouden eigendom, de staanplaats is geheel geplaveid, uitzonderlijke waarde voor 10 € per nacht inclusief 6a-elektriciteit. Aardige eigenaar kwam naar buiten en begroette ons en gaf ons een lokaal informatieboekje F.O.C. Het gebied is eigenlijk de voorkant van hun binnenlandse eigendom. Rustig en vredig met boerderijen ter plaatse. Uitstekend.
Voor ons is deze tussenstop wat we zoeken fantastische locatie prachtig uitzicht, rustig en tegen een betaalbare prijs, de parkeerplaats en faciliteiten zijn schoon en goed onderhouden, op dit moment geen elektriciteit maar de zeer aardige behulpzame eigenaar vertelt ons dat het van plan is om te doen. Er zijn tal van wandelmogelijkheden, waaronder een gemarkeerd pad naar de nabijgelegen berg.