@Hobbycamper22!

2022

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Perfect voor als je op doorreis bent alles aanwezig, en dat voor 14 €.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Super plek, aardige gastvrije eigenaren, we stonden er twee nachten alleen. De windmolen hadden we geen last van. We kregen een maaltje nieuwe aardappelen uit zijn eigen kas, fantastisch!! Net van de snelweg af, aanrader!!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Je mag inderdaad niet overnachten, werden daar door een boswachter op gewezen!!! We zijn doorgereden naar Torsby is vlakbij!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima plek, je loopt zo het stadje in met veel eetgelegenheden, het lawaai ‘s nachts valt best mee hebben we er maar bij genomen!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Alles zoals je het wil, aardig bij de receptie, ruime plaatsen aan het water, fantastisch sanitaire voorzieningen, douches +sauna, was machine bij de prijs inbegrepen! en je kunt alles lozen en vers water innemen op dezelfde plek. Aanrader!!!!!

Sitecode: 20929

Er is nu een perfecte sanitaire voorziening. afvalcontainers en het is schoon. Je mag er 24uur verblijven!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

helaas geen chemisch toilet en geen grijs water legen, was buiten werking!!! alleen de koffie was goed.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

ik sluit me aan bij de vorige reviews, wat een mooi plekje, en heerlijk verwarmde douches. Alles werd verder klaargemaakt voor de zomer. Een echte aanrader!!!!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een leuke plek! ruime plaatsen, mooi uitzicht. Aan de paardenbak is het dresseren van paarden goed te zien, klein minpuntje er is geen Wifi. Aardige eigenaar die trots op zijn CP is en iedereen persoonlijk uitlegt hoe alles werkt. Aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een heerlijke plek, 60m van de weg af. keurig gemaaid gras 3 electric aansluitingen, gratis water, prima voor een tussenstop. Alleen onduidelijk wat je moet betalen voor electric, wij hebben 50 kr in een envelop in het geldkistje gedaan.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een heerlijke plek, ruime plaatsen en erg vriendelijke eigenaren. Viswater met karpers en zelfs steur maar bovenal volop heerlijke forellen, aanrader!!!

We hebben 4dagen op Granja la Carmela gestaan, wat een paradijsje midden tussen natuurgebied en citrusbomen. Vriendelijke ontvangst en alles wat men wensen kan! Als komende jaren al het aangeplante groen gaat bloeien moeten we wel terug komen! En daarbij de bakker die s’ochtens langs komt met veel te lekkere zaken, wij hebben genoten🤩👏🤗

Half september, heel veel grote plaatsen, zo voor het uitzoeken. Free WIFI met sterk signaal. Vriendelijk ontvangst, ACSI prijs 16,20 p/d incl elec. Wasmachine 5,00euro. Sanitair schoon met heerlijk warmwater, voor de afwas bloedheet!! Veel mogelijkheden voor fietstochtjes naar dorpjes of de zee( langlevend de e-bike! Kortom een aanrader voor voor en naseizoen. Johan.