Camping Campix

Geclaimd door eigenaar

Wat ons betreft een waardeloze camping. We betaalden €38,- voor een kampeerplaats met drie personen en een hond – vrij fors geprijsd voor een camping waarvan het zwembad niet geopend is. De camping oogt onverzorgd en sommige delen zijn onbegaanbaar vanwege de slechte paden. Ook de toegangsweg is erg smal, waardoor je geen tegenliggers kunt hebben. De ontvangst was overigens wel prettig; we werden vriendelijk geholpen door een aardige man.

RiccardoB

aug 2025

De camping ligt gunstig ten opzichte van Parc Astérix en heeft een bosrijke omgeving, maar het zwembad wordt momenteel herbouwd en is niet afgezet. Daardoor is het een groot gevaar voor kinderen. Het kleine cafégedeelte is vies en de camping zelf voelt over het algemeen onverzorgd aan.

Medenina

jul 2025

Vergeet de verwachtingen van nette campings met afgebakende plaatsen - dit voelt meer als ongerepte natuur, wat charmant kan zijn als je een goede plek vindt. De faciliteiten zijn eenvoudig maar functioneel. Het zwembad werd tijdens ons verblijf gerenoveerd. Eén minpunt: iemand had de hele nacht een luid feest/muziek aanstaan, en dat leek te worden getolereerd. Goede toegang tot Parijs, Asterix Park vlakbij. We betaalden €120 voor 3 nachten (camper, elektriciteit, 2 volwassenen + 2 kinderen).

Chemin des Carrières

60340, Saint-Leu-d'Esserent, Frankrijk

camping met hoogteverschillen in een oude steengroeve - speelse opzet waardoor het minder groot voelt - centrum 500m

1 mrt t/m 1 dec