• Camperlocaties

• tiktok

@RiccardoB

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

De camping ligt gunstig ten opzichte van Parc Astérix en heeft een bosrijke omgeving, maar het zwembad wordt momenteel herbouwd en is niet afgezet. Daardoor is het een groot gevaar voor kinderen. Het kleine cafégedeelte is vies en de camping zelf voelt over het algemeen onverzorgd aan.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Uitstekende Aire. Ideaal voor een tussenstop. Bakkerij 400 m de heuvel af. Gemakkelijk bereikbaar ondanks de steile helling.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Er zijn geen aangewezen camperplaatsen op dit parkeerterrein, maar er lijkt niets te zijn dat aangeeft dat u er niet mag blijven.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Wat een heerlijke camping. Heerlijk rustig met ontzettend behulpzaam personeel op een prachtige locatie. Van harte aanbevolen.

Sitecode: 1927

Zeer ruime Aire aan de rand van een leuk stadje. Alle verwachte faciliteiten ter plaatse en gemakkelijk bereikbaar. Het stadje heeft veel restaurants en winkels op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

We kwamen aan op de nationale feestdag en de camping zat bomvol, wat ons aanvankelijk afschrikte. Het personeel was echter uiterst efficiënt en de voorzieningen voor onze kleindochter van 5 jaar waren uitstekend. Het aangrenzende park met zwemvijver en eetgelegenheden was geweldig en we kregen zelfs een enorme vuurwerkshow om de dag af te sluiten na het zien van de finish van de Tour de France in de stad.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Gezellige kleine Aire, vlakbij het centrum van een lieflijk typisch Frans plattelandsdorpje, met zijn cafés, restaurants en winkels. Het was midden in de oogsttijd met tractoren die graan vervoerden, maar het lawaai was af en toe te horen en hield rond 20.00 uur op.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Geweldige kleine tussenstop. Alles wat je nodig hebt, dus er is niet veel meer te vertellen. Zeer handig voor een gemakkelijke wandeling naar de stad met zijn selectie restaurants en lekkere bakkerijen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Briljante Aire net aan de rand van de stad, met een gemakkelijke wandeling naar het centrum. Alle gebruikelijke faciliteiten die u van Camping-Car Parks mag verwachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer handige tussenstop midden in het centrum van de stad, aan de rivier met goede wandelingen langs de oevers. voldoende winkels binnen 5 minuten lopen. We zijn erin geslaagd een van de officiële baaien te bemachtigen, maar er stonden nog 6 andere campers geparkeerd op de algemene baaien.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

besteed geen aandacht aan de klagers die slechte recensies achterlaten. Dit is een heel praktische tussenstop op slechts enkele minuten van de A75, met water en grijze en zwarte afvalstortplaatsen. geen elektriciteit, maar we zijn camperaars, dus we moeten zelfvoorzienend zijn. 10 minuten wandelen naar het mooie oude dorp. Had Groot-Brittannië maar zulke plekken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie tussenstop gelegen tussen de rivier en de stad. Gemakkelijke toegang, ruime plaatsen en alle voorzieningen voor € 12,20. Wat hebben we nog meer nodig.

Sitecode: 20290

Prachtige ligging aan de kant van de gracht. Helaas parkeren veel Franse kampeerders onachtzaam, maar we zijn erin geslaagd om erin te komen. Gemakkelijke wandeling naar de stad voor lokale winkels.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Geweldige tussenstop. ruime baaien direct aan de Loire en met een charmant middeleeuws stadje op korte loopafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie tussenstop in dit aantrekkelijke dorp

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Een erg handige plek voor Calais, maar breng zeker een bezoek aan de ommuurde stad (net achter de Aire), veel cafés op het plein. Ik ben hier een paar keer geweest (nu de Cite Europe Aires gesloten zijn) en de betaalautomaat heeft nooit gewerkt.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Een leuke stop in het hart van de stad. Alle diensten beschikbaar. Het Château is een bezoek waard en er zijn tal van restaurants en winkels in de stad.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Een heerlijk rustige camping met parkeergelegenheid aan de kant van het meer. We hebben geen elektrische aansluiting nodig, maar alle andere busjes waren aangesloten. Er is een barterras aan het meer en we genoten van een ontspannend drankje terwijl we naar de ondergaande zon keken. EN ALLES VOOR 6€ PER NACHT! Wat is er niet leuk aan.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Mooie gecertificeerde locatie. water en aansluiting beschikbaar. Op een werkende boerderij met fruitpluk (in het seizoen), een café en een kinderspeelplaats. geweldige wandelingen in het omliggende platteland.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Schitterende kleine camping, ideaal voor een bezoek aan Colchester. Elektriciteit en water op elke plaats. klein toiletgebouw, wc-afvoerpunt. wasmachine en droger op het terrein.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Het is enorm en behoorlijk ongeorganiseerd. Het is prima als je wordt gedwongen om ergens te blijven (vanwege de grootte moet je een plekje vinden), maar verder zijn er veel betere Stellplatz beschikbaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Uitstekende stad Stellplatz. alle geleverde diensten en een gemakkelijke wandeling of fiets naar de stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Enorme stellplatz aan de rand van de Moezel. Niet ons kopje thee, maar oké voor een nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Nog een typisch Duitse Moezel-stellplatz. Prachtig uitzicht op de rivier en net aan de rand van de stad. Tal van wandel- en fietsroutes of leun achterover en kijk naar de voorbijvarende boten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Een typisch Duitse Moezel-stellplatz. Prachtig uitzicht op de rivier met daarachter een mooi stadje met een selectie aan restaurants en bars. Geld verzameld om 17.00 uur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Geweldige stellplatz. Zeer behulpzaam management. Leuk terrasrestaurant op de camping. Erg handig voor het pittoreske stadje. Alle faciliteiten en om eerlijk te zijn, ik snap niet waarom je de extra zou betalen om op de naastgelegen camping te zijn. Bij aankomst waren alle plaatsen langs de rivier bezet, maar de volgende ochtend kwamen een paar plaatsen vrij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Leuke camping aan de kant van de Rijn. Heerlijke bier Keller 5 minuten langs de rivieroever. De stad was een beetje een afknapper.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Meer een minicamping dan een stellplatz. Alles netjes verzorgd. Kleine bar op het terrein. Gemakkelijk te lopen naar de stad voor restaurants, cafés, bars en winkels.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Typische Duitse stellplatz. Alle voorzieningen aanwezig. Gemakkelijk te lopen naar de stad voor restaurants, bars en winkels.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Een leuke typisch Nederlandse aire. Alles wat je nodig hebt en netjes geregeld. Erg handig voor een bezoek aan Haarlem. De stad heeft een supermarkt en een pub 👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Gratis parkeren dichtbij een grote toeristische attractie! Geen diensten maar een goede plek voor een tussenstop om het museum te bezoeken. Kon het VK dit soort dingen maar doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Een leuke camping net buiten de pittoreske badplaats. Het terrein is gescheiden door heggen met 2 plaatsen per veld, we waren hier half augustus en het was vrij leeg en dus hadden we 1 plek voor onszelf maar anders zou het wat krap zijn, maar we zijn 2,55 m breed dus wees niet zo uitzetten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Een mooie ruime aire in het hart van de historische scheepswerf. Een leuke sfeer met bars en restaurants aan het water binnen 200 meter. Een korte wandeling naar een van de winkelstraten en een gemakkelijke wandeling of fiets naar de Texelse veerboot.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Typische Nederlandse tussenstop in de jachthaven. Schoon en efficiënt ingedeeld met alle faciliteiten (behalve geen vuilstortplaats voor grijs water) en gemakkelijke toegang tot de mooie stad. Het Jopie Huisman museum / galerie is een must see.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Perfecte (vrijwel) parkeerplaats in het stadscentrum met mooie grote speciale camperplaatsen. We konden de betaalautomaat onze MasterCard niet accepteren en hadden onvoldoende munten, maar een telefoontje naar een Engels sprekende bediende en hij registreerde de tijd en zei: betaal gewoon als je terugkomt uit de stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Ik kan niet echt iets aanmerken op deze mooie kleine site. Zeer gastvrije ontvangst, mooi onderhouden, gemakkelijke wandeling naar het centrum van de stad en grenzend aan goedkoop voor € 12,5 per nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Echt een goede locatie en zeer prettige ontvangst, maar we betaalden € 36 per nacht voor een zogenaamde VIP-pitch, maar om eerlijk te zijn konden we geen verschil zien. De hoge kosten zouden kunnen worden gerechtvaardigd als de voorzieningen die we niet erg basic waren in feite tijdelijk waren. Het museum is gemakkelijk te fietsen en de stad heeft een prima supermarkt en een paar restaurants en bars.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Leuke aire direct aan de rand van het mooie stadje. Satnav nam ons mee door het centrum van de oude stad en met een breedte van 2,55 m en een lengte van 8,5 m was het een beetje krap. De makkelijke weg is de Grootheggerlaan net buiten de stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Uitstekende gratis tussenstop op een landtong tussen de grachten, vrijwel in het centrum van de mooie stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Eenvoudig overnachten. Beperkte faciliteiten, maar het grenst aan de stadsmuren, dus in 3 minuten ben je in de prachtige oude stad met zijn winkels, restaurants en bars.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Leuke aire, veilig en veilig, maar het restaurant op de camping is fantastisch. Het is 20 minuten lopen naar het drukke centrum van Argeles met zijn winkels, restaurants, enz

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Handige tussenstop. Kan geen fout vinden op de site, maar we kwamen aan op 25.09.19 en de omliggende stad was volledig gesloten. Geen bars, restaurants etc open. Maar goed dat de supermarkt open was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Briljante tussenstop, meer als een camping dan een Aire. We kwamen opdagen en het was vol, maar de eigenaar zei dat hij morgen plaatsen zou hebben en als we het niet erg vonden, konden we tot het einde van de plaatsen parkeren. Hij heeft zelfs de prijs verdisconteerd! Kan geen fout vinden op deze plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Leuke kleine camping. Zeer behulpzaam personeel. Keuze uit schaduwrijke of open staanplaatsen die allemaal hard staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Perfecte plek om de mooie stad Nancy te bezoeken. We kwamen om 15.00 uur aan en kregen de laatste ruimte, dus het is het beste om wat eerder aan te komen. Nancy is een bruisende stad met enkele bezienswaardigheden en het oude centrum ligt op 15 minuten lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Ideale tussenstop. Gemakkelijke toegang en gratis

Sitecode: 20243

Mooie site. Zeer handig als u vanuit Luxemburg naar Calais rijdt. Behulpzame eigenaar. Mooie ruime grasvelden. Elektriciteit kost € 1 per kw

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

2 van spaties betekent dat het erg lastig kan zijn om te zien of je het wel of niet leuk vindt. Er is andere parkeergelegenheid naast de deur als u vastzit of de gemeentelijke camping ligt op slechts 200 meter afstand. De stad is mooi, maar niet overdreven gezegend met cafés of bars. 6 sterren is alleen vanwege de beperkte beschikbare ruimtes.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Slechts een kleine Aire speciaal voor campers grenzend aan de hoofdweg. Geen diensten, maar oké voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Een schitterende stop! Zeer gastvrije eigenaar en zoon die ons ons 1e bier gratis gaf! Het eten is goed en zeer redelijk geprijsd en de restauranttuin strekt zich uit tot aan het strand. We hadden een heel ontspannen verblijf en zouden het sterk aanbevelen. Het is een klein stukje paradijs!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Typische jachthavenparking. Er is walstroom voor de boten en dit kost € 5 als je een haak slaat, anders is parkeren gratis. De stad is volledig gecentreerd rond de bezoekende cruiseschepen die de haven gebruiken en wanneer men is aangemeerd, zijn de winkels en restaurants druk, maar zodra het schip vrijwel alle winkels en de meeste restaurants close-up gaat.

Sitecode: 20198

Leuke camping met een heerlijk zwembad en direct aan het strand. We waren hier begin mei en de markt, het restaurant en de bar waren nog niet open. Mooie schone sanitaire voorzieningen als een beetje gedateerd. Vriendelijk personeel met goed Engels. De stad is een beetje te ver om naar toe te lopen maar een gemakkelijke fietstocht.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Typische Griekse camping. Faciliteiten een beetje gedateerd maar volledig functioneel met typisch vriendelijke Griekse medewerkers. Het strand van Stoupa ligt op 5 minuten lopen met zijn vele taverna's en winkels. Op de dag dat we vertrokken, had heel Stoupa een stroomstoring en konden ze onze kaartbetaling niet verwerken. "Maak je geen zorgen, zei de eigenaar, hier zijn mijn bankgegevens, betaal me als je terugkeert naar Engeland.) 10 sterren is niet genoeg !!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Typische jachthavenparking. We waren hier begin mei en konden de toegewezen ruimte niet bereiken, dus geen hook-up maar geparkeerd aan het einde van de rij busjes die goed was voor de havenbeheerder. Kalamata zelf was een beetje te druk voor ons, dus we bleven slechts een nacht. Tal van toeristische restaurants langs de havenweg.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Parkeren op de kade. Geen faciliteiten, maar een mooi stadje, vol authentieke Griekse sfeer met veel tavernes en winkels allemaal binnen 200 meter.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Ideale site voor een bezoek aan de archeologische site hoewel het een heuvel van 1 op 10 is. Zeer behulpzame eigenaar spreekt goed Engels. Zeer schone sanitaire voorzieningen. Plaatsen mooi aangelegd en alles is goed onderhouden. Kleine winkel voor benodigdheden en een leuk restaurant en bar met terras.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

8 sterren hoewel het geen faciliteiten heeft! Een geweldige locatie en ideaal voor een bezoek aan de oude stad. De locatie in CamperContact is onjuist. Dit is de enige toegestane tussenstop voor campers en de coördinaten zijn 36.68238 / 23.03916 we waren hier tijdens de Griekse paasvakantie en het was stil en veilig. Zou zeker aanbevelen. Het uitzicht vanuit ons raam was spectaculair.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Mooie camping op een geweldige locatie. Typisch vriendelijke Griekse eigenaar met uitstekend Engels. De wegen in zijn een beetje klein, maar onze 8,6x2.55x3.6m rig kwam in orde. Sanitaire voorzieningen waren prima. Wifi-ontvangst was oke. Een wandeling van 5 minuten langs het strand is de kleine haven met tal van taverna's en een paar mini-markten. We zullen zeker terugkeren.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

We verbleven hier voor 3 nachten aan het begin van april en kan echt niets fouts vinden. Fantastische sanitaire voorzieningen en spa-faciliteiten. Ruime staanplaatsen. Redelijk restaurant en erg behulpzaam personeel. Een gemakkelijke busrit naar Venetië.

Sitecode: 20281

Een typisch Griekse camping. Faciliteiten niets om over naar huis te schrijven, maar de eigenaar, Costas, kon niet genoeg voor ons doen, waaronder een verblijf tot 1 uur 's ochtends om ons te verwelkomen na een late ferry. Geen problemen met toegang voor onze 8.5mx 2.55m bestelwagen.

Sitecode: 19289

We verbleven hier voor 2 dagen 06-08.04.19 & de site was niet helemaal up-and-running (winkel en restaurant niet open) anders zou 10 zijn geweest, maar het strand kant veld was perfect. Personeel erg behulpzaam. toiletgebouwen erg goed. We zullen terugkomen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Mooie rustige parkeerplaats aan de kant van de gracht. Zeer vredig en voelde me heel veilig (dit is tenslotte België).

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Briljante Aree de Sosta op slechts 5 minuten lopen naar het meer en het mooie oude centrum. We kwamen op donderdag aan en het was vrij leeg maar werd vrijdag opgevuld voor het weekend. Echt behulpzame verzorgers.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Hier gestopt om de prachtige stad Vicenza te bezoeken. € 10 voor 24 uur, inclusief maximaal 5 busritten naar de stad. De toegang tot de Aree was een beetje krap voor onze 8.8 m lange 2,55 m brede camper, maar gemakkelijk te navigeren. De site was volkomen veilig en we spraken met een Italiaan die "een afspraak heeft met de begeleiders" om zijn busje hier op te bergen en nooit problemen heeft gehad.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

We stopten hier op weg naar Italië en hoewel ze vol waren, slaagden de zeer behulpzame medewerkers erin ons te persen. Supermarkt en restaurant grenzend aan de site. Altdorf (2 km gemakkelijk lopen) is zeker een bezoek waard.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Geweldige stop voor een bezoek aan Padua. Prijs is € 8 voor 24 uur. Alle diensten beschikbaar voor nominale extra kosten, elektriciteit is € 2 voor 8 uur. Kaartjes voor de tram zijn verkrijgbaar bij de bar op de tramhalte voor € 1,25 per enkele rit naar het centrum van de stad.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Geweldige tussenstop. Er zijn beperkingen voor voertuigen van meer dan 7.5t, maar het zijn "sauf livraisons" dus het is goed

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Briljant aire. Vrijwel naast het paleis. Gratis EHU. Bushaltes naar Lissabon, enz. Zijn bij de toegang tot de parkeerplaats.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

De beste camping in Parijs. Regelmatige shuttle bus naar de metro maakt de toegang tot de hele stad heel gemakkelijk. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Uitstekende aire ligt op 15 minuten wandelen naar de mooie en levendige oude stad. Wat wil je nog meer. Zorg ervoor dat je € 10 aan munten hebt om te betalen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Basisvoorzieningen op grotendeels vlakke gemengde parkeerplaatsen. Geen service. Supermarkt 50m, leuke lokale cafe-bar in de parade achter. Het is zeker de moeite waard om de 20 minuten lopen naar de oude stad die goed met goede restaurants, tapasbars en winkels gevuld is.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

De dichtstbijzijnde site naar het centrum van Benidorm. 10 minuten lopen naar het strand. Julio biedt uitstekende gratis animaties en fitnesslessen. Leuke bar met terras hoewel we het restaurant niet geprobeerd. Douche blokken worden 4 keer per dag schoongemaakt. Binnen- en buitenzwembaden. Ruime staanplaatsen en we konden gemakkelijk onze 8.5m bus oprijden. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. ACSI geaccepteerd. Geen honden toegestaan.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Leuke gratis aire op gemengde parking midden in het centrum van de mooie stad met gratis water, grey.dump en cassettedump. Veel cafés en restaurants in de stad. Gemakkelijke toegang voor onze 8.5m bestelwagen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Gratis aire met alle voorzieningen bar elektriciteit. Winkels en restaurants op slechts twee minuten lopen. Aire is groot en aan de kant van de rivier. Zorg ervoor dat je eet in het relais hotel - geweldige service, onbeperkt buffet, hoofdmaaltijd, bord met kazen, dessert, wijn, brood en koffie; alles voor 28 euro voor twee personen. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, goed eten en mooi gepresenteerd.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Aire midden in het centrum van de stad op een mooie plek langs de rivier. Diensten behalve elektriciteit. Supermarkt, restaurants, cafés, banken en winkels lopen alle minuten verderop. Schilderachtig stadje met oude gebouwen, kleine bruggen en een rivier die er doorheen loopt. Mooie plek met veel faciliteiten. Een rustige nacht doorgebracht met vier andere campers ter plaatse. Rustig en veilig. Adviseren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Uitstekende cp in een spectaculaire omgeving aan de voet van een groots kasteel en in de rivier de Loir. Toiletten, sanizuil en afvoer ter plekke. Ook geschikt voor grote campers zoals wij. Charmant middeleeuws dorp op slechts een paar minuten lopen met winkels, restaurants en een supermarkt. Grotten (grotten) in de buurt en toeristische informatie op het dorpsplein. Betoverende plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Fantastische stop! Helemaal gratis .. inclusief elektriciteit! Prachtig kasteel en je parkeert met uitzicht op de wijngaarden. Geen straatverlichting, dus de nachtelijke hemel is prachtig gespikkeld. Wat een sublieme plek om te stoppen. Bedankt eigenaars van chateau's.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Slechte camping, krappe ruimtes, 3 km van de stad niet 1 km als website beweert, smerig buitenwijk van de stad, modderig strand, niet aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Helaas zijn de plaatsen erg krap, bar, restaurant en zwembad gesloten. Zeer weinig eetgelegenheden open en Restaurant del Mar serveerde roze kip (yuk) en een andere maaltijd voor de lokale bevolking - ongelooflijk luidruchtig ook! Stad ligt op 3 km afstand niet 1 km en strand smerig. Een enorme teleurstelling. Niet aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prachtige locatie, centrale ligging, elektriciteit, goede douches en toiletten, bar, café, behulpzaam personeel (vooral Caterina), goede wasserette en vijf minuten lopen naar het strand en vijf minuten lopen naar de lagune in de andere richting. Winkels, restaurants, VVV-kantoor, geldautomaat. Hield van onze tijd hier. Enige nadeel - ongelooflijk luide schoonmakers sommige ochtenden. Zeer aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Te duur, slechte faciliteiten, geen water in douchecabine, geen elektriciteit, restaurant gesloten op een dinsdag, afgelegen, dichtstbijzijnde winkel op 6 km. Geen chimique, geen grijs water dumpen, geen hook-up. Mooi welkom en de eigenaar heeft ons wel een brood gekocht maar gaf het pas de volgende dag aan ons. Fantastische locatie, maar je moet zelfvoorzienend zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prachtige locatie, maar alleen haalbaar als je volledig zelfvoorzienend bent. Geen elektriciteit- we aangesloten op het stopcontact in het douchecabine en moesten betalen tien euro extra voor het voorrecht! Geen water in het doucheblok; gericht op een nogal primitief alternatief met kapotte douchekop, trage afwatering in de douchebak en je moet je aankleden in een open ruimte zonder buitendeur. Kosten € 28

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Niet ideaal om te slapen onder de snelweg, maar als je aan de verste kant parkeert, is dat prima. Enkele minuten lopen naar het centrum van de oude stad en de gracht. Zondagmorgen is er een grote curiosamarkt in het vismarktgebouw en de omliggende straten. Beveel A Capella restaurant - brood, olijven, kaas, kippensoep, lamsvlees in de haven, wijn / bier en koffie allemaal voor tien euro per stuk. Geweldig eten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Leuke camping hoog op een heuvel boven de stad. Goede faciliteiten en een uitstekend restaurant.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Geweldige locatie met uitzicht op de baai. Het grootste deel van de gemarkeerde baaien is prima voor 7,5 m bestelwagens met de baaien aan de onderkant beter voor langere bestelwagens. Gemakkelijk naar de stad lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Makkelijk te vinden met een goede toegang, rechtdoor lopen naar de stad. We waren hier voor 2 nachten in oktober en het vol was beide nachten maar uitgedund gedurende de dag.

Sitecode: 19456

Fantastische locatie, midden in het centrum van de stad, dicht bij het kasteel van de Tempeliers. Mooie grote baaien met zeer gemakkelijke toegang.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Absoluut briljante aire! Stop bij de garage tegenover de 1e voor uiterst behulpzame service & instructies. Alle faciliteiten zijn ter plaatse. Alles is brandschoon en zeer goed onderhouden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Handig voor een bezoek aan Bordeaux - tramstation op 20 minuten lopen en de tram brengt u in 25 minuten naar het centrum van Bordeaux. Zeer gastvrije, prachtige locatie met uitzicht op wijngaarden met kasteel en gronden aan de ene kant. Hun wijn is uitstekend! Quiz parcours door gronden voorzien van zowel volwassen als kinderversies. Goede toegang en veel ruimte op het veld. Zeer aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Leuke camping gelegen op loopafstand van het centrum. Gloednieuw sanitairgebouw nu in gebruik.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Geweldige aire. Aansluitingen zijn beperkt, dus kom hier vroeg als je het nodig hebt. De ingang is krap als je aan de rechterkant aankomt met de auto. Gemakkelijk naar de stad lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Leuke gratis aire maar omdat het dicht bij de kanaal havens is, is het meestal vol.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Zeer handig en goed onderhouden gratis cp.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Het is een beetje lastig te vinden omdat het verborgen ligt achter het kunstcentrum, maar als je eenmaal door de slagboom bent gekomen, bel je het nummer dat wordt aangegeven. Het is veilig en zeer handig voor bezoek aan het centrum van Reims. We liepen door het park aan de achterkant van de cp en over de brug over de snelweg.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Gratis parkeren, naast een politiebureau, handig om te winkelen en het Kanaal over te steken. Rustig en gemakkelijk.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Een oude, nogal vervallen camping, maar erg handig om met tram of trein naar het centrum van de stad te gaan. Moeilijke maar beperkt, maar campingbezitters behulpzaam. Grote rustige camping op slechts een korte loopafstand van de bushalte.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Echt goed gerunde stellplatz, handig voor bus / tram naar de stad. Speciaal gebied voor campers van meer dan acht meter.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Goed onderhouden Stellplatz, handig voor het prachtige pittoreske stadje. (Niet te missen!) Zorg ervoor dat u een voorraad munten van één en twee euro hebt voor het parkeertarief, aangezien de machine alleen Duitse credit- / debitcards gebruikt.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Site erg handig voor deze charmante stad, maar zorg ervoor dat je een voorraad van 1 en 2 Euro munten bij de hand hebt voor het parkeerkaartje! Korte wandeling over de brug naar de oude stad en de Dom. Veilig, gemakkelijk en functioneel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Gratis parkeren met een prachtig uitzicht op de oude stad over de Donau. Kan dat niet verslaan!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Het is de enige site die openstaat voor een winterbezoek aan Wenen. Faciliteiten in de main waren goed. Gemakkelijke bus- en treinrit naar het stadscentrum.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

We waren hier net voor Kerstmis en ik kan het niet sterk genoeg beoordelen. De eigenaar spreekt Engels en was zeer behulpzaam. Het is slechts 2 minuten lopen naar de tram die u naar het centrum van de stad brengt.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

De locatie is perfect voor een bezoek aan Dresden. De prachtige oude stad ligt op slechts een korte wandeling over de brug en is niet te missen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Geen diensten maar gratis parkeren aan de rand van de stad. Mooi restaurant op de hoofdweg bij het lopen naar de stad.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Midden in het centrum van de stad (3 minuten lopen). Supermarkt tegenover de ingang.