@RiccardoB

- Ander
- Liner
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een werkelijk fantastische locatie. Er waren geen voorzieningen in de buurt, maar we stonden geparkeerd op slechts 50 meter van de paleispoorten! Het enorme paleisterrein is gratis toegankelijk en in het levendige stadje vind je talloze winkels en restaurants.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
De camperplaats ziet er mooi uit, maar niemand heeft vermeld dat er een lengtebeperking van 7,5 meter geldt. Het is een prachtige locatie en we hebben ons bij de anderen gevoegd op het verharde terrein achter de camperplaats.
April 2026
Fantastische camping. Geweldig zwembadcomplex, uitstekende faciliteiten en zeer behulpzaam personeel.
De camping ligt gunstig ten opzichte van Parc Astérix en heeft een bosrijke omgeving, maar het zwembad wordt momenteel herbouwd en is niet afgezet. Daardoor is het een groot gevaar voor kinderen. Het kleine cafégedeelte is vies en de camping zelf voelt over het algemeen onverzorgd aan.
Uitstekende Aire. Ideaal voor een tussenstop. Bakkerij 400 m de heuvel af. Gemakkelijk bereikbaar ondanks de steile helling.
Er zijn geen aangewezen camperplaatsen op dit parkeerterrein, maar er lijkt niets te zijn dat aangeeft dat u er niet mag blijven.
Wat een heerlijke camping. Heerlijk rustig met ontzettend behulpzaam personeel op een prachtige locatie. Van harte aanbevolen.
Sitecode: 1927
Zeer ruime Aire aan de rand van een leuk stadje. Alle verwachte faciliteiten ter plaatse en gemakkelijk bereikbaar. Het stadje heeft veel restaurants en winkels op loopafstand.
We kwamen aan op de nationale feestdag en de camping zat bomvol, wat ons aanvankelijk afschrikte. Het personeel was echter uiterst efficiënt en de voorzieningen voor onze kleindochter van 5 jaar waren uitstekend. Het aangrenzende park met zwemvijver en eetgelegenheden was geweldig en we kregen zelfs een enorme vuurwerkshow om de dag af te sluiten na het zien van de finish van de Tour de France in de stad.