Camping du Mont Saint-Michel

• Stroom

camperfab

sep 2025

leuke camping, onthaal vriendelijk. sanitair is wat aan de oudere kant. werkt nog degelijk douchen zijn van korte duur. bezoek aan Mont-saint-Michel kan met bus, te voet en fiets afstand nog geen 3km. bij het verlaten van camping hebben we nog eens 33,40 moeten betalen.

christ23

sep 2025

we hebben hier 2 dagen gestaan. de eerste dag lekker rustig genoten van de zon, dag 2 zijn we al vroeg naar Mont St. Michel gelopen. het is om precies te zijn 2,94 km en wij stonden achteraan op de camping. vriendelijke ontvangst, rustige camping. Een 4, eigenlijk 4,5 maar het sanitair is goed maar kan beter. er is zeker voldoende sanitair maar in de nacht wordt een deel afgesloten.

NicjeCamper

sep 2025

Prima voor 1 nacht als je Mont-Saint-Michel wilt bezoeken. Shuttle bus kan, maar er naar toe lopen is leuker. Wel verder dan 2 km hebben wij ervaren. Plekken zijn prima, niet groot. Sanitair was oké, openen met een tag, douchedruknop duurde maar zo'n 4 sec dus je moest vaak drukken. € 26 euro camping en bij uitchecken nog € 0.44 toeristenbelasting betalen en bij de slagboom nog eens € 13 parkeerkosten.

Le Bas Pays

50170, Le Mont-Saint-Michel, Frankrijk

48° 36' 53" N 1° 30' 37" W

48.61468 -1.5103

dichtstbijzijnde camping bij Le Mont Saint-Michel - gratis pendeldienst naar de Abdij - reserveren sterk aanbevolen - een uur van tevoren bellen voor het ontvangen van een code om binnen te komen - toiletten en douches toegankelijk met een key - centrum 2km

8 apr t/m 12 okt