@christ23
Heerlijk! Gastvrije ontvangst. Geweldige plek om te overnachten met een prachtig uitzicht over de wijngaarden. we hebben nog champagne gekocht erg leuk. Stond nog een leuk Duits stel met een hond dus de honden konden perfect samen spelen.
Het was even zoeken maar Lucas had ons gezien en kwam ons tegemoet. geweldig aardige jonge man. hij had een kampvuur aangemaakt. Heerlijk grote camperplek aan het water. geen voorzieningen maar wel RUST en STILTE! Heerlijk zo wensen wij te reizen. Als er iets is mogen we Lucas appen of bellen, hij woont aan de overkant. Lijkt me een geweldige plek om met een vriendengroep naartoe te gaan en samen een feestje bouwen!
dit zijn de pareltjes die we zoeken! Heerlijk rustig, vriendelijke ontvangst, zijn Engels is net zo goed als ons Frans, dus kwamen we er wel uit. Wat een stilte en wat een geweldig uitzicht. ♥️
in 1 woord: GEWELDIG! Super vriendelijk stel dat de camping beheert. Konden een Franse verloopstekker lenen. Sanitair heel erg goed, nieuw en schoon! We waren zo aan het strand, daar is nu niet veel te doen. Lekker rustig en dat is oké. Prima plek met een grote camper 7,5 meter.
we werden zeer vriendelijk ontvangen! we mochten een plek gaan uitzoeken. Toen we deze gevonden hadden mochten we daar niet staan met een grote camper. Ander plekje gezocht. Perfect we keken uit over de zee. binnen enkele tellen sta je aan de zee en kun je lekker wandelen naar de haven. we hebben er 2 nachten gestaan. Heerlijk rustig met veel vogelgeluiden. Sanitair prima en schoon. Wasmachine werkt op een muntje. kortom een prima verblijf!
we hebben hier 2 dagen gestaan. de eerste dag lekker rustig genoten van de zon, dag 2 zijn we al vroeg naar Mont St. Michel gelopen. het is om precies te zijn 2,94 km en wij stonden achteraan op de camping. vriendelijke ontvangst, rustige camping. Een 4, eigenlijk 4,5 maar het sanitair is goed maar kan beter. er is zeker voldoende sanitair maar in de nacht wordt een deel afgesloten.
weekend 13-14 september hier gestaan. vooraf een code gekregen, hiermee konden we makkelijk binnen en gebruik maken van het sanitair, wat er keurig uit zag. wandeling naar Middelkerke was prima te doen over het strand of boulevard. supermarkten in de buurt.
Er is veel te melden over deze camping. Tops: locatie ideaal, gratis schuttle, ruime plekken, warm water in overvloed. Enige camping op wandelafstand mont st michel, broodjes zaak en restaurant om de hoek. negatieve punten: stroompunten werken niet allemaal, duur, betaald ook extra parkeerkosten om dichtbij st michel te zijn, toegangscode slagboom wordt niet doorgestuurd, receptie telefonisch niet bereikbaar, sanitair vies
Mooie ruime camping, pal aan het strand. Tip: ga wadlopen erg leuk mooie schelpen gevonden. Goedkope camping, mooie ligging, geen handzeep bij toilet, warm douche en genoeg sanitair. wassen erg duur 5 euro per beurt. Prima plekkie, wel winderig door de zee neerbij.
Gratis stroom, niet veel plekken maar wel genoeg. Punt om je cassette toilet te leggen en spoelen. Campinggedrag niet toegestaan maar genoeg picknick bankjes om even lekker buiten te zitten. 2 zelfsreinigende toiletten met zeep en toiletpapier in de buurt. Aanrader!
is een parkeerplaats en geen camperplaats. campers mogen er alleen snachts staan dus daar heb je niets aan. camperonvriendelijke stad saint malo!
er staan overal autos, amper plek om te parkeren. wij zijn weer weggereden uit saint malo. camperonvriendelijke stad.
rustige camperplaats, veel plekken. openbaar toilet in de buurt ( paar minuutjes lopen naar de stad ) daar kan je ook je casette toilet legen. afval kan je ook weggooien. op loopafstand van de haven en de binnenstad. betaald parkeren buiten de nachturen, zie hiervoor de parkeerautomaat. politie komt dit ook checken, dus betaal wel echt. met borden goed aangeven waar het was. neem de bocht eruit ruim was de helft van een franse camper vloog eraf.
Fijne camping voor doorreis. Als de receptie er niet is kan je gewoon kamperen, wanneer de receptie weer aanwezig is, kan je daar af rekenen. De poort is namelijk altijd open. Ook fijn als je laat aankomt dus. Prijs voor camper en twee personen is 20,40 euro. Rustig gelegen, basis camping. Stroom, toilet en douche aanwezig.
wat een pareltje! heerlijk midden tussen de wijnstruiken. Helaas regende het nogal maar anders kun je hier heerlijk wandelen. Nu erg vriendelijk ontvangen heerlijke wijnen geproefd en natuurlijk gekocht. wat een toppled, wij komen graag een keer terug hopelijk is het dan droog.
we hadden de beste plek die je maak kan bedenken, direct aan het water. Best prijzig voor een camperplaats en helaas liet de zon zich niet zien maar je krijgt er zeker wat voor terug. Veel schone en goede toiletten, heerlijke douches, hiervoor heb je een muntje van een halve Zwitserse Frank nodig, die hadden we niet en kregen er 2 van de receptioniste. Voor dat muntje kun je 6 minuten douchen. Verloop stekker geleend. perfecte plek!
Hier hebben we 2 dagen gestaan bij Villa double dot! Was weer even flink sturen en klimmen maar wat een geweldige plek! Eveline, de eigenaresse, is een kanjer. Niets is teveel of te moeilijk. We mochten zelfs een auto lenen van haar of ze bracht ons en haalde ons op. Maar wij waren zo onder de indruk van de plek en van Hetty (hond) dat we graag in de buurt bleven. Macho en Jack hadden een vriendin. Als je voor rust kiest moet je echt hier zijn♥️
heerlijk, rustige camping. erg vriendelijke mensen. heerlijk eten, beperkte kaart. voorzieningen zijn allemaal aanwezig. fijne douches!
met de camper sta je net buiten de camping op de parkeerplaats. douches en toiletten helemaal prima. Vanaf deze plek kun je enkele mooie wandelingen maken en eetgelegenheden op loopafstand
wat een geweldige plek!!! super vriendelijke eigenaresse! we waren de enige en mochten een plekje uitzoeken, heerlijk tussen de appelbomen. de honden hadden het prima naar hun zin.
een grote parkeerplaats met alle voorzieningen. Dicht bij de natuur en dicht bij wat winkeltjes en restaurants. Helaas is de toiletwagen niet meer aanwezig maar gelukkig zijn we zelfvoorzienend. niet direct de plek om langer te blijven, wij zitten liever wat landelijker, maar als tussenstop goed te doen
we hadden een heerlijk plekje, nr 1 een veldje voor ons en het meer. heerlijk gewandeld, met de boot naar Millstatt en omdat de honden niet zonder muilkorf de bus in mochten, naar de camping terug gelopen. prima plek voor je vakantie
Heerlijke plek, met een mooi zicht op de Mont Blanc. Mooie wandelingen met stevige schoenen. Lekker rustig. Er zijn geen voorzieningen.
Wauw!!! Wat een geweldige plek, rust!! Wat een uitzicht. Het is er geweldig met alle voorzieningen bij de hand. Lekker wandelen of gewoon van het uitzicht genieten. De weg er naartoe was wat moeilijk en even dachten we: “kan niet dat hier nog een stop komt” maar hij was er echt en de moeite waard.