Camping Serenella

• Stroom

Voor grote stacaravans met een lengte van ca. 8 m en een hoogte van 3,20 m zijn er maar weinig plaatsen beschikbaar. De olijfbomen zijn prachtig, maar het zonnescherm zou wel uitgeschoven kunnen worden. De stoelen in de rijen 182 t/m 200 zijn behoorlijk schuin, waardoor je zelfs met wiggen in een hoek staat. Verder is het voor ons een prettige plek.

Balousan

okt 2023

Helaas heb ik niet gelezen dat honden hier niet welkom zijn, om welke reden dan ook. Dit is te aanvaarden, maar niet de neerbuigende manier waarop de dames en heren bij de receptie zeggen dat als u niet kunt lezen het uw eigen schuld is. De "heer" van de receptie volgde mij vervolgens naar de auto en kuste mij met een kus. Eén ster voor deze VRIENDELIJKHEID. Nooit meer, ook niet zonder hond

Adriaroma

sep 2023

Zaterdag's gebeld of er plaats was en ik moest de volgende dag terugbellen. De volgende dag belde ik en de receptioniste vroeg hoe laat ik maandag zou komen, ik zei dat we rond 11.00uur daar zouden kunnen zijn dat was prima. Toen we daar aankwamen had er nog niemand afgerekend dus er was geen plaats. Nou bedankt Camping Serenella ons ziet u hier nooit meer!

Località Mezzariva 19

37011, Bardolino, Italië