@Adriaroma

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

Mooie plek om te overnachten. Jammer dat er nog steeds camperaars zijn die hun hond om de camper hun behoefte laten doen en vervolgens niet opruimen. Lekker hoor als je hier in trapt en je loopt je camper in.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Mooie CP, alles aanwezig voor een Camperaar. Mooi en schoon sanitair. Mooie ruime plaatsen voor de Camper. Vriendelijke eigenaars.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Geen acsi korting zoals ook al eerder werd vermeld. Wij betaalden voor 1 overnachting 34,50 euro

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Gezellige, mooie CP gelegen aan de zee. ''s avonds heerlijk eten met gezellige muziek erbij. Aardig personeel en een funny baas. Kortom een grote aanrader.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie rustig gelegen CP met een vriendelijke eigenaresse die een paar woordjes Engels spreekt.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie CP. Voorzien van voldoende stroompunten en waterkraan.Mooie douche en toiletgroep. Echt een aanrader.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Op doorreis hier overnacht. Prima cp voor 0 euro en stroom 1 euro. Plaats achter het restaurant voor heerlijke maaltijd en ontbijtservice indien gewenst.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Eenvoudige camping waarvan het onderhoud beter zou kunnen. Prijzen kloppen niet. Wij betaalden voor 1 nacht €18,50 inclusief stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie CP. 10euro en 2 euro voor 4amp stroom. die 2 euro vind ik wat veel in vergelijking met andere CP's 2euro voor 10-16 amp. Je mocht hier geen elektrisch kacheltje gebruiken.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie CP, schoon sanitair en vriendelijke eigenaresse. Kortom wij hebben deze CP bij de favouriten geplaatst.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie fijne camperplaats.Aardige beheerder.Bij aankomst welkomstas met to do activiteiten.Goede WiFi, alles aanwezig.

Zaterdag's gebeld of er plaats was en ik moest de volgende dag terugbellen. De volgende dag belde ik en de receptioniste vroeg hoe laat ik maandag zou komen, ik zei dat we rond 11.00uur daar zouden kunnen zijn dat was prima. Toen we daar aankwamen had er nog niemand afgerekend dus er was geen plaats. Nou bedankt Camping Serenella ons ziet u hier nooit meer!

Wij zijn hier 3 dagen gebleven. Mooi aangelegde plaatsen voor de camper. Zeer vriendelijke eigenaar, die je als je dat wilt voor 5 euro naar een restaurant brengt en voor 5 euro ook weer op haalt. Een fijn zwembad en schoon sanitair. En dit voor 18 euro per nacht. Stroom 80 eurocent per kwu. Zorg wel dat je eerst een supermarkt aandoet.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De prijs klopt niet meer. 350 nok is de prijs.

Erg leuke CP. Vriendelijke eigenaren. Mooie ruime plekken. Goede Wifi. Mooi uitgangspunt voor fietstochten en wandelingen. Alle voorzieningen aanwezig. Kortom een aanrader.

Nette camping met zeer goede sanitaire voorzieningen. WiFi op achterterrein zeer slecht. Restaurant hoort niet op deze camping. Prijzen zijn te hoog bijvoorbeeld 6,50 euro voor een glaasje wijn van geringe kwaliteit.

Rustige en veilige CP. Schoon toilet aanwezig. Leuk museumpje over het maken van de dragées. Uiteraard koop je dan ook een zakje met deze dragées. Let wel. De navigatie wijst je naar de achterzijde en dit hek zit op slot. je moet erom heen rijden en goed opletten want de ingang is moeilijk te zien. (49.158775, 5.401051)

camping is gewoon geopend. schaduwrijke plaatsen. aldi en intermarche nabij. voor de prijs prima cp.

Top-CP, voor 10 euro staanplaats, stroom en water.

Voor 11 euro staanplaats inclusief water, electra, douche etc. Supermarkt en bakker binnen 800m. Top-CP!