• Camperlocaties

8m
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

€ 20 inclusief 1 kW elektriciteit is wat mager. Personeel vriendelijk, aan-/afvoer ok. Iedereen moet voor zichzelf beslissen of het de moeite waard is om naar deze plek te gaan vanwege de oude stad. We waren erg teleurgesteld over Bergamo. Zou niet voor een tweede keer naar deze parkeerplaats rijden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ideaal voor een bezoek aan het centrum. Aanvoer/afvoer zeer goed, betaling met kaart bij automaat ok. Maar als u op zoek bent naar een plek om een tussenstop te maken en een goede nachtrust te krijgen voordat u uw reis voortzet, heeft u pech. Slapen is niet mogelijk vanwege de nabijheid van de spoorlijn en de constante passage van treinen 's nachts. Daarom slechts 2 sterren

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ben nu 2 dagen op deze camping. Geweldige locatie, direct aan het meer, 5 minuten. naar het centrum. Sanitair zeer schoon en goed onderhouden, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijs voor 2 personen + Hond € 30,50 per dag. Heel gezellig hier. We kunnen het alleen maar aanbevelen, we zullen terugkomen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Helaas heb ik niet gelezen dat honden hier niet welkom zijn, om welke reden dan ook. Dit is te aanvaarden, maar niet de neerbuigende manier waarop de dames en heren bij de receptie zeggen dat als u niet kunt lezen het uw eigen schuld is. De "heer" van de receptie volgde mij vervolgens naar de auto en kuste mij met een kus. Eén ster voor deze VRIENDELIJKHEID. Nooit meer, ook niet zonder hond

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een prachtig gelegen plek. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk om de prachtige stad te verkennen en het kasteel te bezoeken. Het uitzicht over de Loire tot aan het verlichte kasteel in de avond is fantastisch. Sanitair netjes en zeer schoon. Grote parkeerplaatsen. Zal hier weer komen

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Eerst het positieve: zeer vriendelijk personeel, broodjesservice zeer goed, dicht bij de oude stad. Helaas was dat alles. Helaas is het sanitair in zeer slechte staat. Helaas kun je het zo gebruiken. Een camping onwaardig. Daarom slechts 2 sterren

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Half september verbleven wij vijf dagen op deze prachtige plek. Zeer vriendelijk personeel, dagelijkse broodjesservice, erg leuk om de Landungsbrücken te verkennen. Sanitair in redelijke staat. Helaas is er slechts één V/E-station voor de grootte van de plaats. Anders ten zeerste aanbevolen

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Waren er van 11 t/m 13 september 2023. Een pluspunt is de nabijheid van de prachtige oude stad. Percelen voldoende groot. Helaas werkt de broodjesservice niet. De sanitaire voorzieningen zijn zeer slecht. Oud, verrot en erg vies. Een groot minpunt, er is waarschijnlijk geen warm water op deze plek. Noch om te douchen, noch om af te wassen. Daarom slechts 2 sterren

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Waren er maar 2 dagen. Het voordeel van deze plek is zeker de nabijheid van het kasteel. (ca. 45 minuten lopen). De sanitaire voorzieningen zijn niet per se geweldig. Het is ook relatief luid 's nachts. Satelliet geen kans. Plaatsen zeer ongelijk. Er zijn geen winkelmogelijkheden, misschien in Parijs (ironie). Wordt nu niet noodzakelijkerwijs aanbevolen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

De grootste teleurstelling van onze reis. Schandalige prijzen, 30 minuten tot 3 uur betaal je 17 €. Tot 6 uur €20. Tot 24 uur 23 €. Op de parkeerplaats staat een bord voor honden. Aangekomen bij de pendelbus word je geïnformeerd, geen honden. Dus terug naar de auto en deze plek verlaten. 45 minuten betaalden we 17 €. Bedankt voor niets. Kan je alleen iedereen met een hond aanraden om deze plek te bezoeken. 1 ster gewoon omdat het moet

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Dit is zeker geen parkeerplaats en ook geen parkeerplaats voor stacaravans. Parkeren is alleen voor auto's. Normaal nul sterren maar dat kan helaas niet

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Ok voor parkeren voor een bezoek aan de stad. Helaas lijkt de foto over de prijzen achterhaald. Ik betaalde € 14,00 voor 3 uur. Ik denk dat dat een beetje heftig is

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Een heerlijke plek om te ontspannen en je goed te voelen. ongelooflijke service. Welkomstdrankje en iets te eten Een uitstekend ontbijt en dat alles voor de prijs van €23. Voor het plein direct de zee. Je voelt je thuis. Mama is geweldig

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Geweldige standplaats, zeer mooi uitzicht op zee. Operator erg vriendelijk en ongecompliceerd. Graag weer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Zeer mooie en rustige parkeerplaats. Sanitair eenvoudig maar schoon. Prachtig uitzicht op de Etna. Zee aan de overkant van de straat. prachtig zandstrand. Exploitant Zeer vriendelijk en behulpzaam

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Super groot veld. Direct aan zee. Sanitaire voorzieningen zeer schoon en goed onderhouden. Slechts 20 minuten lopen naar de stad. Zeer vriendelijke en behulpzame telefoniste. zelden zo'n verzorgde, goede en goedkope plek bezocht.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Het enige positieve aan deze plek zijn de staanplaatsen. De toiletten en vooral de douches tarten de beschrijving. Het mooiste is dat je voor deze "douches" extra moet betalen. De telefoniste biedt gratis wifi aan, hij kan het omdat er geen wifi is. Voor het vieze en onverzorgde strand kan hij niets doen, maar dan moet hij er ook geen reclame voor maken. Deze plaats wordt niet aanbevolen

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Super geweldige plek, zeer vriendelijke en behulpzame operator. Dat komt niet zo vaak meer voor. Men kan deze plek alleen maar aanbevelen. We komen graag terug op onze volgende reis naar Italië.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We kozen deze plek voor een tussenstop en om een beetje te ontspannen voordat we onze reis voortzetten. Helaas mislukte dat schot. De plaats is tot nu toe ok, prijs / prestatie. Maar met rust bedoel ik iets anders. Tot 12.30 uur eindeloos geschreeuw van kinderen en tieners. Aan slapen werd niet gedacht. Dus ik moet zeggen een keer en niet weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

waren van 30.09.-04.10. op deze prachtige plek. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbater. Je voelt je thuis. Velen zouden hier een voorbeeld kunnen nemen. Zeer schoon sanitair. Ook heerlijk om met uw hond te gaan wandelen. Ook goed voor fietstochten om de omliggende steden te bezoeken. Ondanks het slechte weer was het een zeer gezellige tijd. Ik kan het alleen maar aanraden. We zullen terug komen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Erg mooie plek. Ideaal voor wandel- en natuurliefhebbers. Zeer hondvriendelijk. Sanitair OK. Helaas slecht internet. Zelfs betaalde wifi werkte voor ons nauwelijks.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Eigenlijk een fijne plek. Slechts 1 sanitairgebouw, ongeveer 1 uur gesloten tijdens schoonmaak. Had op verzoek een parkeerplaats achter een boom (geen zon / satelliet) om van plaats te wisselen, ik kreeg met tegenzin een andere plaats toegewezen (ook geen zon) hoewel er voldoende plaatsen beschikbaar waren. Jammer. Misschien wil of kan het personeel iets klantvriendelijks niet aan. Geen verdere bezoeken van onze kant.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Op het eerste gezicht ziet het er allemaal goed uit. Helaas onder een snelwegbrug waar nog gebruikte glascontainers staan. Vergeleken met het weggooien van recyclebare materialen in een zeer drukke straat. Aanrijstrook vanaf de luchthaven van Frankfurt. ZEER AANGENAME nachten. Het magazijn van het wijnhuis ligt er ook direct naast, waar het in de vroege ochtend behoorlijk luid wordt. Parkeerplaats tegenover bij nachtfeest.