Agricampeggio Al Rocol

• Stroom

• Campinggedrag niet toegestaan

Saxovolley

sep 2025

Een prachtige plek om te vertoeven. We werden hartelijk ontvangen en genoten spontaan van een kleine wijnproeverij met een uitstekende snack. Het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van het zwembad na een korte wandeling langs de "Wine Trekking"-route. Huidige prijs 25-09: € 35 per camper inclusief twee personen + € 2 toeristenbelasting per persoon.

Jorwi

nov 2023

stonden voor de deur maar is gesloten. jammer

michaelcay

sep 2023

Prachtplek! Vriendelijk ontvangen, alles schoon, mooie plekken met uitzicht op de wijngaarden en de schattige ezels. Onze camper was te hoog voor de bomen die de (smalle) percelen scheiden, maar hij knipte netjes wat weg. Zwembad ook fijn. Helaas was het restaurant dicht, maar ze hadden een stenen bbq plek. Toen ik vroeg of ik het mocht gebruiken, maakte hij het netjes, bracht takken en kolen en tools. Super service, topwijnen en super geslapen!

Via Provinciale 79

25050, Comunità montana del Sebino bresciano, Italië

Locatie gelegen tussen de wijngaarden en de heuvels van Franciacorta - gebruik GPS-coordinaten - centrum 1.5km