@Jorwi

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeldβ€”6 maanden geleden

De camping op zich prima. Veel regels, windscherm mag je niet plaats of alleen heel op je eigen camper zodat je er weinig aan hebt. Prijs kwaliteit niet in verhouding. Wil je iets langer dan 11.00 uur staan moet je meteen 10 euro meer betalen. Erg veel vonden wij.

Een locatie beoordeeldβ€”7 maanden geleden

Sitecode: 161923

een heerlijke rustige met veel ruimte. Gramsbergen en Hardenberg is nog geen 5 km fietsen voor je inkopen. zie ook andere revieuws. 😊

Een locatie beoordeeldβ€”9 maanden geleden

wat een heerlijke plek. alles clean en goed onderhouden. zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. mooie plek voor heel veel mooie fietstochten en dichtbij centrum Lochem

Een locatie beoordeeldβ€”10 maanden geleden

Wij komen hier al voor de zoveelste keer. Heerlijke plek. Het mag wat duurder zijn dan de eerste keer maar dat is het overal. Wij vinden €18,- een goede prijs incl elektriciteit, water en ruime plaats. Ideaal om op de fiets de omgeving te verkennen en in Oosterhout een gezellig terrasje te pakken.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Geweldige plek. met toiletgebouw. vriendelijke eigenaar. Geen broodjesservice maar Aldi is 5 min vanaf de camping. Het meer ligt op 20 meter van de camping.

mooie camping, ruime plaatsen

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Wat een heerlijke plek! mooi schoon sanitair en een huiskamer. Wij komen zeker nog een keer.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

wij zijn enthousiast over deze plek. leuk dorp, uitzicht. wij komen hier zeker weer terug maar dan ook wat langer om de omgeving op de fiets te verkennen

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

Mooie plek. goede uitval basis. we hebben hier mooie fietstochten gemaakt. ook Murcia is hoe op de fiets te doen.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

een ideale plek. Wel eerst moeten registreren maar pasje is te gebruiken bij weer andere plaatsen. prima om Lorca te bezoeken.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

een aardige camping, mooie uitval basis voor diverse activiteiten

ontvangt plek.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

een ideale plek om Cordoba te verkennen. meneer Loeki-Loekie niet tegen gekomen. πŸ˜‰ veilige plek.

Sitecode: 19429

Fijne camping, ruime plaatsen. dichtbij de stad en toch zo rustig ☺️

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

leuke plek, schoon sanitair. campingbeheerders bieden leuke evenementen aan. wij zijn via hun bij een lokale wijnboer geweest wat echt de moeite waard is .

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

prima camping. ruime plaatsen, goed sanitair. een ster minder ivm overlast vliegtuigen.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 jaar geleden

prima camping. alles aanwezig. voor boodschappen even de fiets mee en je bent zo in het stadje.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 jaar geleden

prima plek! heel rustig. leuk centrum en restaurants.

goede Camperplek. schoon sanitair

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

prima plek voor als je Milaan in wilt.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

een top locatie. prettige eigenaren.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

stonden voor de deur maar is gesloten. jammer

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

wat een leuke gezellige kleine familiecamping. We werden vriendelijk ontvangen. Het restaurant was gesloten, wat begrijpelijk is in dit jaargetijde. verder alles prima. we onthouden dit plekje πŸ™‚

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

kwamen aan en er was geen plaats meer. ze hadden alleen plek voor kleine campers. Onze van 7,5 paste er niet op. we werden vriendelijk behandeld. Ik geef 1 ster maar kan geheel niet verder beoordelen omdat we er niet hebben gestaan

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

wat een mooie plek 🀩 . leuk bij een gezellig vestigingsplaatsje. geen stroom

Sitecode: 20158

redelijke camping, sanitair is schoon en goed. vriendelijke mensen, mag zelf plaats uitzoeken wat ik persoonlijk heel prettig vind. goede uitvalsbasis om te fietsen in de omgeving, MΓΌnchen en Dachau te verkennen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

wat een mooie plek. lekker rustig. van hieruit zijn mooie fietstochten te maken.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

De camping viel ons erg tegen. De plaatsen waren erg krap. Het sanitair was redelijk. restaurant prima. verder zag de camping een beetje rommelig uit. Jammer want de plek is prima, bij het water, mooie fietsroutes, goede uitvalsbasis voor de leuke dingen in de omgeving waarvan aanrader is het herdenkingsmonument van de neergestorte Russische vliegtuig waarin veel kinderen aan boord waren.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

gewoon een goede plek, lijkt lastig m.b.t. aanmelden/betalen, maar gaat PRIMA. gewoon naar toe gaan!!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

mooie camping, plaatsen mogen iets ruimer. het sanitair is modern en wordt goed onderhouden. prima uitgangspunt voor mooie fietstochten. openbaar vervoer is gratis, wel melden bij de receptie. goed te fietsen naar centrum Bern. 2/3 van de tocht fiets je door de bossen. camping is prijzig maar dat geldt voor heel Zwitserland πŸ˜‰

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

prima camping. alles aanwezig en schoon. We hebben ons prima vermaakt. Alleen de prijs klopt niet. wij hebben voor camper, 2 pers. en elektriciteit € 25,00 betaald. maar is het ook waard.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

een heerlijke plek. Het staat niet aangegeven dat er camperplekken zijn. Je moet even naar binnen lopen. Eigenaresse spreekt ook Duits en Engels. en ze maakt ook nog eens lekkere wijnen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Prima plek, ruim en heerlijk rustig. Toiletgebouw is verouderd. Van hieruit kun je mooie fietstochten maken. Omgeving biedt geen vertier. We hebben genoten. Er is inderdaad een poort wat op tijd sluit maar erin of eruit blijft altijd mogelijk.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Camping met ruime plaatsen, sanitair verouderd maar wordt goed schoongehouden. mooi pop up restaurant en goede broodservice. jammer alleen dat de speelgelegenheden afgesloten zijn. het is minder aantrekkelijk voor gezinnen. wel mooie fietsroutes hier in deze omgeving en mooie champagne huizen 😊

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

prima camping, werden prettig geholpen ondanks dat onze camper eigenlijk iets te groot was voor deze camping. mooi plekje gekregen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

prima camping aan een drukke weg, prettig ontvangst, schoon sanitair. fietsen is wat lastiger als je liever niet over de grote weg wilt.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 5 jaar geleden

mooie, ruime plekken, nieuw toiletgebouw, alles ziet er goed verzorgt uit.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

geweldige plek . Erg ruim opgezet. schoon sanitair.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

een geweldige mooie plaats met verre uitzichten rondom. dicht bij Gouda (4,5 km)

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Prima plek. Goede uitgangspositie voor fiets- en wandeltochten.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Mooie ruime plaats met schoon sanitair. Leuke eet gelegenheid op loopafstand. Een plek om nog een keer naar toe te gaan.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Mooie plek. Helaas kunnen we geen gebruik maken van douche en toilet ivm coronavirus. Naast het zwembad en het centrum is lopend goed te doen. Mooie plaats.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Prima camping, grote plaatsen, schoon sanitair, de beheerster is wat kortaf maar zal hopelijk haar dag niet hebben gehad. Geweldige omgeving om te wandelen en fietsen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Aardige plek, 10km van Leipzig dus goed te fietsen. Sanitair is erg schoon. Vriendelijke beheerders

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Fijne plek, zeer schoon sanitair. Vriendelijk ontvangen.

Sitecode: 12075

Erg krappe plaatsen, van hieruit is het gemakkelijk om Schwerin te bezoeken.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Wel echt dicht bij elkaar, schoon, gras, droog.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 6 jaar geleden

Geweldige mooie ruime plek met water en stroom. Prijs is nu €18,00. Per nacht.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 6 jaar geleden

Prima plek, wel druk met hemelvaartweekend.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 6 jaar geleden

Ach wat sneu, camperplaats zou 3 april openen, wij waren er 8 april Dit mocht even niet doorgaan. Een blik op het terrein geworpen, en gesproken met de eigenaar. Wanneer ze open gaan willen wij graag een paar nachten komen. Zag er prima verzorgd uit.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 6 jaar geleden

Prettige aankomst, eigenaar gaf op afstand 1,5 - 3, meter plaats advies. Lekker ruime en rustige plaats.