@michaelcay

Ander
Alkoof
Bezit + verhuur

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Aan de route de Champagne. Vannacht hier geslapen. Heerlijk rustig, vriendelijke mensen en wakker worden met het zonnetje over de wijngaarden. simpele plek, maar wij zijn zelfvoorzienend dus geen probleem. mooie fietsroutes. oh ja, Kregen een klein flesje van hen mee als gift. Aanrader!

Op de bonnefooi hierheen gereden. Ze hadden een groep tieners op kamp, dus mochten we een plek ergens op de bergweide 0uitzoeken. Wat een uitzicht! Heerlijk rustig, af en toe kwamen de kids langs rennen op weg naar het bos, maar verder geen last van gehad. Heerlijk genoten van een wijntje onder de sterren en een (veilig) kampvuurtje. Super geslapen! Had graag nog een nacht hier doorgebracht.

Vandaag op goed geluk hiernaartoe gereden, waren telefonisch niet bereikbaar. Er stonden al 2 campers. Even permissie gevraagd en meteen een fles wijn meegekregen. Geen voorzieningen maar met een camper ook niet nodig. Heerlijk stille omgeving. Genoten van de zonsondergang tussen de wijngaarden met een wijntje :)

Prima camping, wel prijzig: €44 voor 3 personen met camper, maar na een week Kroatië schrik ik hier niet meer van. Schoon sanitair, warme douches, vriendelijke ontvangst. Zelf een plek uitzoeken. Wel veel scheve plaatsen, zelfs met blokken. Heeft wel charme, wat je kan verwachten van een camping in/bij een nationaal park. Op advies van de reviews naar Bistro la Ursula geweest. Beste maaltijd in Kroatië! Plitvice P2 op ca 15 minuten. Must see!

Per toeval hier gestopt, hadden alleen nog plek op bovenste rij terrassen. Schoon, fijne douches, super zonsondergang gehad. Wel ramen dichtgehouden vanwege lawaai van de weg.

Sitecode: 19672

Mega camping, maar omdat we begin september aankwamen niet overvol. Mooie plek, maar belachelijk duur: €74 pn. Zou dit niet gekozen hebben vanwege de grootte maar Kamp Marta was vol. Achteraf prima geslapen, aan zee, lekker gegeten. Prima voor families, minder voor rust zoekers zoals wij.

Communicatie begon stroef: gemaild voor een plek, eerst wel plaats, maar daarna toch vergeven. Volgende dag opnieuw geprobeerd en een mooie ruime en rustige plaats gekregen. Alles schoon en netjes, mooi zwembad. Zijn nog een nacht extra gebleven. 50 euro p.n. voor 3 personen met een camper van 7.5 meter betaald. Veel geld, maar wel waard.

Prachtplek! Vriendelijk ontvangen, alles schoon, mooie plekken met uitzicht op de wijngaarden en de schattige ezels. Onze camper was te hoog voor de bomen die de (smalle) percelen scheiden, maar hij knipte netjes wat weg. Zwembad ook fijn. Helaas was het restaurant dicht, maar ze hadden een stenen bbq plek. Toen ik vroeg of ik het mocht gebruiken, maakte hij het netjes, bracht takken en kolen en tools. Super service, topwijnen en super geslapen!

Sitecode: 20399

Plek is keurig, schoon en verzorgd. Onvriendelijke en ongeïnteresseerde ontvangst, ontzettend veel vliegen (manege) en €8pp(!!) extra voor het zwembad maakten het verblijf minder aangenaam. Geen puf om verder te rijden, dus toch maar betaald. Tarief was €25 + €5pp+€8pp voor het zwembad.

1,5 jaar geleden hier al eens gestaan maar vergeten hoe het dorp heette. Per toeval deze plek weer gevonden. Was toen heerlijk rustig, nu iets meer campers. Fijne plek!

We zochten een plek dicht bij het rodelen voor onze zoon. Drukke oubollige camping (tsja Pinksteren). Zeker niet voor de gemoedelijke camper. Veel permanente bewoners. Best duur: €25 voor 2 volwassenen+1 kind zonder stroom. Gelukkig waren de douches etc wel schoon.

Sitecode: 20048

Plek viel reuze mee. De paar 'echte' camper plekken waren vol, maar aan de andere kant van het beekje stonden meer campers. Deze plek was meer afgelegen en dus lekker rustig. €12 betalen bij parkeerautomaat. Er was ook nog een stroompunt over voor €2. Dorpje voor revalidatie?? Wij hebben er gezwommen in de Therme en 's avonds een pizza gegeten.

Prima plek voor de zelfvoorzienende camper. Met Pinksteren hier aangekomen en het laatste plekje genomen. Plek voor 12, maar er stonden er 14, dus best krap. Toch prima geslapen en geen last gehad van het verkeer. Toilet op 200 mtr afstand bij Fritz. Rond 18uur komt er iemand de €6 parking innen.

Vriendelijk ontvangen. Je mag een plek uitzoeken achterin de parkeerplaats/parktuin. Wij waren helemaal alleen! Geen voorzieningen, maar dat hoefde ook niet. Heerlijk rustig naast een kabbelend riviertje, lekkere pizza's gehad (die ook nog eens bezorgd werden bij de camper). Heerlijk (gratis) geslapen en lekker ontbeten in het zonnetje. Als je geen drukte/lawaai wilt: aanrader!