Camping Atlanta

• Douche

netjes.. en we stonden 50 meter van stand.. prima naar oude centrum met de fiets.. paar dagen gebleven.

FENDT560

jun 2025

Ik heb net de eerdere beoordelingen gelezen. We zijn hier begin juni 2025 aangekomen met ACSI (€ 25). Nee, het is geen luxe camping. Ik zal me beperken tot de positieve punten. Dicht bij de stad, goede fietsverbindingen via fietspaden. Een vriendelijke ontvangst bij de receptie. Kleine, middelgrote bomen zorgen voor schaduw, maar ook voor satellietontvangst. De plaatsen hebben vier water- en elektriciteitsaansluitingen (6A) en er is overal warm water beschikbaar bij alle kranen.

Bleef een nacht 11/06 Niet mijn soort camping. Heb er eigenlijk een hekel aan. Ik geef het slechts 3 sterren omdat alle faciliteiten erg schoon zijn en elke plaats zijn eigen water- en grijze vuilstortplaats heeft. Anders is het gewoon één groot landgoed met vaste staanplaatsen van muur tot muur met enorme luifels. Ga ook niet in het weekend. Bleek dat het een Duitse feestdag is en alle Italianen ook. dus overal was het erg druk. Het lijkt erop dat alle campings hier in deze stijl zijn

Via Agostino Barbarigo 73

30015, Chioggia, Italië