• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@FENDT560

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

We waren hier. Iedereen die rust zoekt en verlegen is voor mensen, kan hier terecht. Er is hier niets behalve een ruïne en frisse berglucht. We gingen verder.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Dit is een ongemarkeerde parkeerplaats. De foto suggereert in één oogopslag een eenvoudige camperparkeerplaats. Vandaag parkeerden de lokale bewoners hier met hun auto's. Dappere camperaars willen hier misschien wel parkeren. We zijn spontaan verder gereden.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een schande voor de Saarlandse hoofdstad Saarbrücken. Grenzend aan de Duits-Franse tuin.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Sitecode: 162033

Een nieuw aangelegde parkeerplaats. Goed voorzien van water, elektriciteit en wifi. Omgeven door prachtige natuur. De toegang is alleen aangegeven met zeer kleine parkeerbordjes. Let op: het navigatiesysteem geeft niet altijd de directe route aan. 's Nachts is het erg rustig. Betalen kan met pinpas en contant.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

We beleven hier een zeer rustige zomeravond. We staan op deze camping direct aan het Saarkanaal. De camping is niet in percelen verdeeld. De kaartautomaat heeft een menu in het Duits. Je betaalt € 13 per pin voor het parkeertarief. Elektriciteit kost € 3 per 8 uur en water kun je apart reserveren. Het kleine sanitairgebouw is gesloten. Als je rust zoekt en zelfvoorzienend wilt zijn, dan is dit de plek voor jou.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

We parkeerden hier op 25 juni 2025. Campers mogen hier ook overnachten. Het parkeertarief bedraagt € 10 en moet betaald worden bij het binnenzwembad. De stroomvoorziening is defect. Er is een mogelijkheid om zwart water te lozen, momenteel gratis, aangezien het rolluik van de camper kapot is. Er is een mooi binnenzwembad en een natuurzwembad ernaast. Voor beide zwembaden moet betaald worden; er is geen korting mogelijk.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

20 juni 2025 Veel van wat de recensenten schreven klopt. We hebben een lang weekend, de zon schijnt met 31 graden Celsius en de bomen langs de rivier zorgen voor schaduw. Omdat er hier ook kort parkeren voor campers is, is het gebruikelijk om aan te komen terwijl de campers vertrekken. De promenade langs de rivier, met zijn hoge bomen en brede fietspad, is prachtig met de Isar die erlangs stroomt. De drukte van het toerisme weerspiegelt dit. Rust en stilte zijn er niet!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Ik heb net de eerdere beoordelingen gelezen. We zijn hier begin juni 2025 aangekomen met ACSI (€ 25). Nee, het is geen luxe camping. Ik zal me beperken tot de positieve punten. Dicht bij de stad, goede fietsverbindingen via fietspaden. Een vriendelijke ontvangst bij de receptie. Kleine, middelgrote bomen zorgen voor schaduw, maar ook voor satellietontvangst. De plaatsen hebben vier water- en elektriciteitsaansluitingen (6A) en er is overal warm water beschikbaar bij alle kranen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Deze plek was vorig jaar vrij. Nu officieel € 17,90. Geen apparatuur, geen VE. Luifel of stoelen uit, geen. Geen service, de telefoniste trekt hier alleen geld. In Brodenbach, een plaatsje verder, kun je nog gratis staan.