@user470794061
prachtige lokatie. stonden nu veel campers. dicht bij centrum. hoogtebalk 190 cm. was verwijderd.. tot vanmiddag.. dus met hulp van derden zijn we alsnog kunnen vertrekken. oeps...
camping zou tot 15 oktober open zijn. niet dus.. maar paar km verderop gratis plek. uiteraard geen voorzieningen.maar voor ons prima
netjes.. en we stonden 50 meter van stand.. prima naar oude centrum met de fiets.. paar dagen gebleven.
in tegenstelling tot andere berichten, vriendelijk personeel. netjes onderhouden sanitair. echter sommige gasten laten de wc niet netjes achter . niet zeuren dus
slagbomen waren nu weg.. stonden veel camperaars.. super plek om Lissabon te bezoeken. Let wel op.. actuele schema van de boot hangt in de vertrekhal.. Op internet stonden andere tijden..boot net gemist... maar... op naar de volgende. je kon om 23:15 nog terug varen.
voor je toch hier naar toe gaat.. nog steeds gesloten.. en hebben in de buurt op parkeerplaats aan zee gestaan. niet echt de bedoeling.
prima plek. alle voorzieningen voor de camper te vullen en te legen..voldoende vuilcontainers. en op loopafstand van groot strand..
mischien niet de meest luxe plek. maar wat wil je?? voor €6 aan het water als je zelf voorzienend bent.. vriendelijk aan de receptie.. water lozen, toilet legen en schoon water vullen..all inclusive
vandaag op uiterste puntje gestaan en betaald aan de automaat . diverse keren politie langs gekomen.. rond 18 uur stopte er weer een politieauto.. gevraagd of het klopt dat je hier snachts mag staan.. Het was NIET toegestaan🥴. verdorie, moeten we alsnog verkassen.
tussen kunst en kitsch...leuke gastvrije plek.. lokale wijn en lokale keuken. kortom , de moeite waard
in weekend druk met locals die auto parkeren in de camper vakken .maar toch nog plekje gekregen.. oud centrum is met fiets goed bereikbaar.. goed fietspad langs de boulevard..