Minicamping Pressefinne

c.hul

jun 2025

Fijne, kleine camping kort aan het water, dichtbij 2 mooie vissteigers, eigen zwemsteiger. Goed en netjes schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar, gewoon even bellen of er een plek beschikbaar is en zo mogelijk kan je er zelf een uitkiezen. Helaas geen plek voor het lozen van afval water direct uit de tank, maar verder alle voorzieningen aanwezig. Goede wifi!

Fijne plek vlakbij het water . de eigenaar is vriendelijk . het sanitair is dik ok . Het is een camping waar je met de camper ook kan staan . helaas stonden we vlak tegen de straat wat toch een beetje hinderlijk was . de loosplek voor vuil water is nog niet voorzien voor campers wat wel spijtig is . Maar dat zou nog komen volgens de eigenaar . Er is een ontspanningsruimte wat zeker een pluspunt is in de koudere periodes .

Voor ons wel 5 sterren, een heerlijke week achter de rug. Reitze is een zeer vriendelijke man. Ook een rustige plaats en voor ons een schaduwplekje. Bedankt.

Lange Hoek 6

8581 KH, Elahuizen, Nederland

Gezellige familie camping aan de Fleussen - 3 speciale verharde camperplaatsen met aangepast tarief - Sneek, Lemmer en Stavoren 15km - centrum 2km

1 sep t/m 31 dec

1 apr t/m 31 aug